Licurici de ianuarie-februarie 2009 (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita pe aici si noi, cam suparici, de o saptamana A. are diaree, am luat-o pe urmele lui Andrei si al Irinei.
A avut 5-6-7 scaune moi pe zi, cu mucus, cum mananca ceva cum are scaun. Initial am zis ca e un virus, dar acum nu prea mai cred. Cred ca e din cauza antibioticelor luate in ultimile luni. Sa vedem azi ca parca s-a mai imbunatatit situatia ieri, am inceput sa ii dau probiotice de doua zile.

El asa e f vioi, nu e bolnav, mananca normal, se joaca, nu are febra, nu are muci, sanatos, doar burtica il supara, are si gaze, face pe el si noaptea ceea ce nu s-a mai intamplat de cand era bebelus, tb sa ii schimb f des diaper-ul pt ca s-a iritat ingrozitor. Acum imi spune cand face kk, dar nu apuc sa il pun pe olita...

In rest, vorbaret:)) trebuie sa il filmez, cum vorbeste el si cu semne si cu cuvinte, ca sa fie sigur ca intelegem:))Ieri am fost in parc si s-a suparat f tare pt ca nu putea sa prinda luna, alerga cu mana pe sus: moon, moon:))era foarte nedumerit pt ca intr-o parte se vedea soarele si intr-o parte luna (era pe la 7 seara).

E foarte lipicios si iubaret, acum doua zile mi-a spus "I love you" si m-a luat de gat si pupat pe obraz, m-am topit

a dus cineva copilul la dentist pana acum? Au stat linistiti? Vreau sa ii programez prima vizita la un pediatru stomatolog si era curioasa cum s-au comportat.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, multa sanatate lui A.! Bine macar ca nu-i suparat. Asa tin mult diareele astea si-s tare urate, dar cred ca o sa-i treaca in curand. Tare multe se mai aduna si la voi.

Carla tot rau mananca, desi nu pare slaba

Naty, nasoala chestia cu speriatul, sper s-o scoateti la capat, s-ar putea sa dureze putin...

Cami, cred ca abia astepti sa nasesti, sava simtiti bine la nunta.

Cadia, in curand va mutati la casuta noua, ce fain! Eliza e unul dintre numele mele preferate

Porumbita, felicitari pentru acomodarea lui Robert! Te cred ca esti f. bucuroasa.

Va pup pe toate!

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

de miercuri mergem si noi la gradi...de as avea si eu norocul tau Porumbita c ebine ar fi. Merg cu inima stransa,jur ca nu stiu pentru care dintre noi va fi mai greu,pt mine sau pt ana. Miercuri voi sta cu ea 2-3 h,joi la fel si vienri o voi lasa...asta e,daca nu se va acomoda,nu o oblig si ne vom descurca ca si acum.
Santate bolnaviorilor

Mamica de Ana

Mergi la inceput

I-auzi, Lisa, veste mare! Eu cred ca o sa-i placa, chiar daca va dura un pic pana se acomodeaza. Cat platesti pentru gradi?

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Buna, fetelor!

Si noi pe aici,in toiul noptii, tocmai a avut Lucas o criza de urlete.
Nu mai stim ce sa facem. In fiecare seara adoarme super pe la 8, doarme tun pana pe la 3-4 cand se scoala si urla efectiv din toti rarunchii. Daca il luam la noi in pat vrea jos, la joaca, plange, sau in cel mai bun caz se foieste inca o ora pana adoarme. Daca apuca sa mai adoarma din nou, doarme adanc, si ar dormi mult, pana tarziu.
Astazi am aplicat metoda plansului controlat. A durat o ora si jumatate, timp in care sotul a intrat la el de vreo 10 ori, etc. Eu m-am refugiat in sufragerie, cu usa inchisa, si stau pe net cu muzica, caci efectiv am o senzatie de rau fizic cand il aud cum plange. Dar alta solutie nu mai am nici eu, asa ca il las pe sot sa incerce, poate in cateva zile se obisnuieste sa adoarma singur. Nu stiu nici eu ce sa mai zic.
Cred totusi ca eu sunt de vina, nu am suportat niciodata sa-l aud cum plange, si imediat m-am dus la el la primul scancet. Cred ca s-a nvatat asa...Oricum, nu e nimic fizic, nu-l doare nimic, e pur si simplu plans a "vreau, vreau, vreau...si numai cand si cum vreau eu"

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

in rest, nu va suparati pe mine ca intru asa rar, dar am o perioada tare stresanta, am doua joburi, plus naveta care ma termina, iar de vreo cateva saptamani ma scol in toiul noptii cu Lucas. Va citesc in fiecare zi aproape, dar cu scrisul mai greu...

Lisa, mie personal mi se pare foarte putin 2 zile pentru acomodare.
S-ar putea ca Ana sa nu vrea dupa 2 zile sa ramana acolo singurica, mai ales ca acum e maricica. Aici se spune ca, cu cat copiii sunt mai mari, cu atat e mai grea acomodarea. La noi se face treptat si dureaza cam 0 saptamana-doua, depinde de copil. Parintii isi iau concediu obligat, altfel nu-i accepta la cresa. In primele zile stam cu ei, cateva ore. Dupa vreo 2 zile parintii se retrag undeva pe un scaunel in spate, dar raman in camera pasiv si educatoarea preia activ. Dupa inca o zi-doua iese mamica din camera vreo 15 minute, apoi gradat din ce in ce mai mult, apoi mananca o data singurel, fara mami, apoi doarme o data singur, etc. si tot asa, pana cand se face programul complet. La noi a durat vreo 7-8 zile, dar sunt copii care au nevoie si de mai mult. Asa insa nu sunt aproape niciodata probleme, toti se duc cu placere, nu plang.

Ioana

Mergi la inceput

Cadia, felicitari pentru evolutia la casa, si pentru analizele bune...eu am mare respect pentru toti cei care isi contruiesc o casa, mereu zic ca noi am ajunge la divort cu asa un proiect, dar mai stii?
Miere, multa sanatate lui Aidan, mai bea laptic? Eu cu laptic facut cu apa de orez l-am rezolvat de fiecare data la diaree pe Lucas. Si banane.
Iulia, si Lucas a avut o perioada tare proasta cu mancarea, dar parca acum e mai bine, au spart gingia toti caninii deodata, cred ca de la asta era...
Cami,ce frumos ca esti nasica, asa mi-as dori si eu sa nasesc sau sa botez, dar deocamdata nu am pe cine.
Porumbita,uau, patut normal deja, ce baiat mare aveti...noi inca dormim in pat de bebe, cu gratii, si nu am de gand sa-l schimb prea curand, ca ar fi in toiul noptii in sufragerie, alergand-o pe miau-miau...saraca, mai ales de cand ajunge singur sa deschida usile

Ioana

Mergi la inceput

Asparagus, doua joburi, wow!!! Sper sa functioneze plansul controlat, nici nu-mi imaginez ce obosita poti fi...Si Carla de acum vreo luna a inceput sa urle cand o puneam in patut, dar am lasat-o sa planga, din fericire nu dura mai mult de 20 min. De 4 seri nu mai plange deloc. S-ar putea ca la Lucas sa fie mai greu daca s-a obisnuit sa fie consolat imediat. Adevarul e ca si Carla plange asa tare incat mi se pare ca cine stie ce i se poate intampla de la plans, de fapt nu are nimic.
Cu mancatul, Dumnezeu cu mila, cred ca voi avea pur si simplu o mofturoasa, nu functioneaza nimic, nu o pot prosti sub nici o forma. Inca nu are nici urma de canini, who knows...

Poze...

...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

porumbita nu merge asta: http://www.ikea.ro/product/show/code/30099293 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Asparagus, f interesant ce ne spui despre acomodarea la gradinita. Aici parintii isi lasa copiii singurei din prima zi si pare destul de traumatizant. Noi avem un vecin deasupra si au dus copilul la gradinita anul acesta pt prima data. Nu va spun ce tipete si urlete sunt dimineata inainte de plecare. Mi se rupe sufletul.

Noi am hotarat sa o ducem pe Alexia din mai la gradi. Cred ca voi sta cu ea asa cum ai povestiti tu, ca sa vad cum se integraza si ca sa nu simta ca o abandonez. Alexia e f sensibila, nu e deloc smucita sau galagioasa, asa ca sper ca educatoarele sa ma lase sa stau cu ea. Gradi este fff aproape, la nici 5 minute de mers pe jos. E privata pt ca la cele de stat nu ne primesc decat peste 3 ani, plus ca sunt si ceva mai departe.
http://www.gradinite.com/site/Gradinite/detalii/113-gradinita-particulara-happy-kids---calea-floreasca.html

Lissa, mult succes! Sper ca fetita sa se acomodeze rapid!
Miere, probabil ca medicamentele i-au dezechilibrat flora inrestinala lui Aidan. Sanatate!

Cadia, imi place numele de Eliza. Sa fie intr-un ceas bun!

Iulia Cris, e greu cu mofturoselele. Dar sunt atat de dulci...Eu nu ma mai stresez cu mancarea, acum mananca exact cat vrea si ce vrea.

Maine am bilantul medical. Ma enerveaza ca s-a intamplat ca programarea sa cada exact dupa viroza asta urata si dupa ce am luat antibiotice. Sigur trombocitele o sa fie scazute, fiindca ele scad la orice on in conditii de infectii...O sa ii zic dr sa stie...Doamne ajuta!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput