Fiv la Cluj 43

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Si o dedicatie
http://www.youtube.com/watch?v=v0NoHN1TU5I&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata petruta!
Petruta mananca lamai,imi povestea cosmeticiana ca o graviduta de-al ei,adica o clienta s-a racit cobza si a mancat vreo 7 lamai cu tot cu coaja si i-a trecut raceala,asa am facut si eu cand am crezut ca-s gravida,am mancat vreo 3 lamai dar fara coaja,nu-s prea bune dar merita!
Nu poti vorbi cu doctorul?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

draga petruta - multa sanatate

eu imi amintesc ca am mai citit la fiv ungaria de fete care au fost racite si le-a lasat sa faca ce tratament e nevoie inainte de punctie; intreaba medicul ce poti face

oricum si in perioada de sarcina paracetamolul e permis din cite stiu
neaparat intreaba medicul cu care faci, nu lasa sa se agraveze si sa trebuiasca sa iei ceva mai serios pe urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Fetelor ma scuzati ca dau buzna. Doresc sa va intreb daca este cineva care stie cum e cu acel fiv gratuit finantat de stat?

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

petruta si eu am fost racita la fiv 3 cred , nu mi mai amintesc !
dr mi a zis sa iau orice pana la punctie!dupa et ,nu ai voie ..
dar nu am luat ca mi a fost frica, m am tratat cu ceaiuri ,fructe, strepsils..
sper sa ti treaca..
ai fost la echo de z8?ce noutati ai ?
ma rog sa ti ajute d zeu..

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

vin si eu cu noutati

azi incep anticonceptionalele si la final oct inceput nov vom avea procedurile de fiv

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

bruni nu trebuie sa te sperii! si eu dupa toate fivurile am avut sangerari cu cheaguri mari, e din cauza stimularii probabil, oricum dc sangerarile sunt f abundente clar trebuie sa mergi la dr!nu am facut eco in z8 doar in z10 mai am eco, deci luni, oricum va tin la curent

eden multa bafta !

am facut o cura drastica cu lamai si vitamina c , incep sa ma simt mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui petrutaf

buna dimineata!
Eu din pacate sunt racita!
Sunt in z8 de stimulare si mi-e frica sa iau medicamente, nu stiu daca e voie.Am incercat cu sucuri naturale, miere si ceai dar nu este nici o ameliorare!Bruni, Mara voi nu stiti daca se pot lua ceva medicamente in timpul stimularii?Mi-e frica ca nu o sa scap de raceala pana la punctie si atunci se complica lucrurile....

multumesc mult!

pina la punctie si eu cred ca poti sa iei dar cel mai bine e sa intrebi doctorul. Si bea ceaiuri si lichide multe, sucuri de citrice daca poti si ai unde sa iti faci. Si o sa vezi ca iti trece pina la punctie.Te pup si iti urez bafta. Si fii optimista ca o sa fie bine o sa vezi, nu trebuie sa ai oute multe ci putine si bune, pup]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uratica
[mara-te cu drag..si mi-e tare dor de voi-de toate!nu stiu..daca nu am fi impartite in lumea asta larga-poate am fi trecut mai usor prin toate-ptr ca ne puteam intalni..

si eu te pe tine si mi-e dor de tine. Las ca o sa fie bine, o sa vezi,

Mergi la inceput