Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 17
cristina3343 spune:
Buna dimineata petruta!
Petruta mananca lamai,imi povestea cosmeticiana ca o graviduta de-al ei,adica o clienta s-a racit cobza si a mancat vreo 7 lamai cu tot cu coaja si i-a trecut raceala,asa am facut si eu cand am crezut ca-s gravida,am mancat vreo 3 lamai dar fara coaja,nu-s prea bune dar merita!
Nu poti vorbi cu doctorul?
edennoa spune:
draga petruta - multa sanatate
eu imi amintesc ca am mai citit la fiv ungaria de fete care au fost racite si le-a lasat sa faca ce tratament e nevoie inainte de punctie; intreaba medicul ce poti face
oricum si in perioada de sarcina paracetamolul e permis din cite stiu
neaparat intreaba medicul cu care faci, nu lasa sa se agraveze si sa trebuiasca sa iei ceva mai serios pe urma
sunshine4ever spune:
Fetelor ma scuzati ca dau buzna. Doresc sa va intreb daca este cineva care stie cum e cu acel fiv gratuit finantat de stat?
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
brunadria spune:
petruta si eu am fost racita la fiv 3 cred , nu mi mai amintesc !
dr mi a zis sa iau orice pana la punctie!dupa et ,nu ai voie ..
dar nu am luat ca mi a fost frica, m am tratat cu ceaiuri ,fructe, strepsils..
sper sa ti treaca..
ai fost la echo de z8?ce noutati ai ?
ma rog sa ti ajute d zeu..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
edennoa spune:
vin si eu cu noutati
azi incep anticonceptionalele si la final oct inceput nov vom avea procedurile de fiv
la toata lumea
petrutaf spune:
bruni nu trebuie sa te sperii! si eu dupa toate fivurile am avut sangerari cu cheaguri mari, e din cauza stimularii probabil, oricum dc sangerarile sunt f abundente clar trebuie sa mergi la dr!nu am facut eco in z8 doar in z10 mai am eco, deci luni, oricum va tin la curent
eden multa bafta !
am facut o cura drastica cu lamai si vitamina c , incep sa ma simt mai bine
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrutaf buna dimineata! Eu din pacate sunt racita! Sunt in z8 de stimulare si mi-e frica sa iau medicamente, nu stiu daca e voie.Am incercat cu sucuri naturale, miere si ceai dar nu este nici o ameliorare!Bruni, Mara voi nu stiti daca se pot lua ceva medicamente in timpul stimularii?Mi-e frica ca nu o sa scap de raceala pana la punctie si atunci se complica lucrurile.... multumesc mult! |
pina la punctie si eu cred ca poti sa iei dar cel mai bine e sa intrebi doctorul. Si bea ceaiuri si lichide multe, sucuri de citrice daca poti si ai unde sa iti faci. Si o sa vezi ca iti trece pina la punctie.Te pup si iti urez bafta. Si fii optimista ca o sa fie bine o sa vezi, nu trebuie sa ai oute multe ci putine si bune, pup]
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui uratica [mara-te cu drag..si mi-e tare dor de voi-de toate!nu stiu..daca nu am fi impartite in lumea asta larga-poate am fi trecut mai usor prin toate-ptr ca ne puteam intalni.. |
si eu te pe tine si mi-e dor de tine. Las ca o sa fie bine, o sa vezi,