Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 16
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la 

si la ceiut

Petruta,spor la oute,doctorul trebuie sa fie multumit!
Iti tinem pumnii 
Georgi,ioanatugs,multumim de vot!
edennoa spune:
salutare tuturor
se pare ca dupa stimularea cu closty de luna trecuta, m-am mai ales cu 2 chisturi de cite 2 cm, pe linga cel care il aveam care acum e de 3 cm ![]()
si se mai pare ca nu mai pot face alta stimulare; problema e ca se selecteaza foliculi, dar nu in acelasi timp si dupa ce se sparge foliculul dominant, restul se transforma in chisturi
ne gindim deja serios la probabilitatea de a nu mai incerca inseminari cu stimulare si la alternativa de a trece direct la fiv; dupa ce resorbim aceste chisturi evident; singura chestie e ca nu mai am zile de concediu destule pt anul acesta, dar o sa imi iau din concediul de la anul - daca ne decidem sa trecem la fiv anul asta
pe toata lumea si multa bafta
brunadria spune:
uratica las' ca va fi bine si pt noi toate!
eden nu stiu ce sa ti spun , poate ar fi mai bine intr adevar sa treceti la fiv!
cristina eu tare multe de spus nu mai am deocamdata , asa ca voi veni in curand cu forte noi si tusti pe baricade![]()
petruta sa ti ajute d zeu ca de data asta sa fie bine!
alinuta oare pe unde umbli?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Edennoa,dar IA fara stimulare nu poti,ca sa nu faci chisturile astea?
Daca nu poti face asa fara stimulare si ai si banii de fiv,merita sa incerci
Pai,bruni n-avem altceva de facut decat sa o luam de la capat,imi place ca gandesti optimist,pozitiv intotdeauna,asa in general;ieri a ajuns cumnata deja azi cand am sunat-o la telefon,de-abia i-am zis serus ca mi-a si zis sa-i dau datele clinicii unde a fost alinuta sa se intereseze;am dedus eu de acolo ca sotu'deja o pusese in tema ![]()
Astept sa vad ce zice,duminica merge inapoi in hu.
Doamne ajuta fetelor sa avem si noi o familie klumea,adica si cu bebei,ca toate bogatiile de pe lume parca sunt zero daca nu ai familie,cu cine sa le imparti(parerea mea
)
edennoa spune:
am discutat cu dr din ungaria si facem fiv; cel mai probabil in noiembrie va fi, inca nu am planificarea clara, sper sa o primesc in curind si schema de tratament; sa ma documentez pe la fiv ungaria sa vedem ce si cum 
cristina, IA fara stimulare am facut 3 buc si nu au iesit, nu are sens sa mai incercam asa, cumulate cheltuielile erau o treime din fiv (pe la 900 ron a fost fiecare cu procedura, foliculometriile si medicamentele); acum nu sta nimeni bine cu banii, dar cind e o chestie de prioritati te mobilizezi si faci cumva sa fie ![]()
toate fetele si speram sa fie bine, daca nu de Craciun, macar de Paste ... si asa mai departe ![]()
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Pai da,daca nu au iesit cele 3 IA,mai bine treci la FIV.
Mult noroc va doresc!
Fetelor,am ajuns la concluzia ca in ciuda tuturor acestor greutati(in a avea un copil ma refer)+inca multe altele...,viata tot e frumoasa si merita traita!
P.S.La mine tocmai a murit socrul

de-aia a venit cumnata mai repede.
Saracul sotul,in loc sa-l incurajez eu pe el,ma incuraja el pe mine,imi tot zicea"trebuie sa ne traim viata,doar nu ne-om ingropa si noi cu el
..."
Scuzati de pasa proasta si totusi viata e frumoasa in ciuda tuturor acestora....
la toate
petrutaf spune:
buna dimineata!
Eu din pacate sunt racita!
Sunt in z8 de stimulare si mi-e frica sa iau medicamente, nu stiu daca e voie.Am incercat cu sucuri naturale, miere si ceai dar nu este nici o ameliorare!Bruni, Mara voi nu stiti daca se pot lua ceva medicamente in timpul stimularii?Mi-e frica ca nu o sa scap de raceala pana la punctie si atunci se complica lucrurile....
multumesc mult!