Fiv la Cluj 43
Raspunsuri - Pagina 16
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Poftiti la si la ceiut
Petruta,spor la oute,doctorul trebuie sa fie multumit!
Iti tinem pumnii
Georgi,ioanatugs,multumim de vot!
edennoa spune:
salutare tuturor
se pare ca dupa stimularea cu closty de luna trecuta, m-am mai ales cu 2 chisturi de cite 2 cm, pe linga cel care il aveam care acum e de 3 cm
si se mai pare ca nu mai pot face alta stimulare; problema e ca se selecteaza foliculi, dar nu in acelasi timp si dupa ce se sparge foliculul dominant, restul se transforma in chisturi
ne gindim deja serios la probabilitatea de a nu mai incerca inseminari cu stimulare si la alternativa de a trece direct la fiv; dupa ce resorbim aceste chisturi evident; singura chestie e ca nu mai am zile de concediu destule pt anul acesta, dar o sa imi iau din concediul de la anul - daca ne decidem sa trecem la fiv anul asta
pe toata lumea si multa bafta
brunadria spune:
uratica las' ca va fi bine si pt noi toate!
eden nu stiu ce sa ti spun , poate ar fi mai bine intr adevar sa treceti la fiv!
cristina eu tare multe de spus nu mai am deocamdata , asa ca voi veni in curand cu forte noi si tusti pe baricade
petruta sa ti ajute d zeu ca de data asta sa fie bine!
alinuta oare pe unde umbli?
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Edennoa,dar IA fara stimulare nu poti,ca sa nu faci chisturile astea?
Daca nu poti face asa fara stimulare si ai si banii de fiv,merita sa incerci
Pai,bruni n-avem altceva de facut decat sa o luam de la capat,imi place ca gandesti optimist,pozitiv intotdeauna,asa in general;ieri a ajuns cumnata deja azi cand am sunat-o la telefon,de-abia i-am zis serus ca mi-a si zis sa-i dau datele clinicii unde a fost alinuta sa se intereseze;am dedus eu de acolo ca sotu'deja o pusese in tema
Astept sa vad ce zice,duminica merge inapoi in hu.
Doamne ajuta fetelor sa avem si noi o familie klumea,adica si cu bebei,ca toate bogatiile de pe lume parca sunt zero daca nu ai familie,cu cine sa le imparti(parerea mea )
edennoa spune:
am discutat cu dr din ungaria si facem fiv; cel mai probabil in noiembrie va fi, inca nu am planificarea clara, sper sa o primesc in curind si schema de tratament; sa ma documentez pe la fiv ungaria sa vedem ce si cum
cristina, IA fara stimulare am facut 3 buc si nu au iesit, nu are sens sa mai incercam asa, cumulate cheltuielile erau o treime din fiv (pe la 900 ron a fost fiecare cu procedura, foliculometriile si medicamentele); acum nu sta nimeni bine cu banii, dar cind e o chestie de prioritati te mobilizezi si faci cumva sa fie
toate fetele si speram sa fie bine, daca nu de Craciun, macar de Paste ... si asa mai departe
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Pai da,daca nu au iesit cele 3 IA,mai bine treci la FIV.
Mult noroc va doresc!
Fetelor,am ajuns la concluzia ca in ciuda tuturor acestor greutati(in a avea un copil ma refer)+inca multe altele...,viata tot e frumoasa si merita traita!
P.S.La mine tocmai a murit socrul de-aia a venit cumnata mai repede.
Saracul sotul,in loc sa-l incurajez eu pe el,ma incuraja el pe mine,imi tot zicea"trebuie sa ne traim viata,doar nu ne-om ingropa si noi cu el..."
Scuzati de pasa proasta si totusi viata e frumoasa in ciuda tuturor acestora....
la toate
petrutaf spune:
buna dimineata!
Eu din pacate sunt racita!
Sunt in z8 de stimulare si mi-e frica sa iau medicamente, nu stiu daca e voie.Am incercat cu sucuri naturale, miere si ceai dar nu este nici o ameliorare!Bruni, Mara voi nu stiti daca se pot lua ceva medicamente in timpul stimularii?Mi-e frica ca nu o sa scap de raceala pana la punctie si atunci se complica lucrurile....
multumesc mult!