Aspirante optimiste > 20 ani (569)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

sau sti ce te sfatuiesc ? I-ati inima in dinti si fugi la un laborator sa iti recolteze B-HCG e cel mai sigur . Stiu ca trebuie sa fie peste 5 la femeile gravide. Decat sa cheltui banii aiurea pe teste care oricum degeaba spun 99% si ca depisteaza dinainte de cm mai bine faci asa. la medlife de exemplu e 38ron la synevo 55ron acum tu decizi

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

eu am fugit sa imi tampin sotul si sa ma apuc de pregatiri ca la 7 imi vin musafiri

The life is too short,to have time for sadness too!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ingeras,daca la clear blue iti arata o dungulita roz,fr pala,esti gravi...ti-am zis eu imi cumpar doar test care imi spune in cuvinte,gravida sau nu,in plus arata si saptamanile.aici face 15 euro.Si simtomele de obicei incep dupa 5 sapt....Uite ce zic eu...fa unul maine si pune-l aici.dupa mine ar fii cam pozitive

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Si eu zic ca e mai bine cu beta, primesti rezultatul in aceeasi zi.

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

fetelor multumesc mult de sfaturi
eu am in plan asa: fac duminica un test du prima urina.. vad ce e de el.. o sa fac un first response.. si in functie de asta luni merg sa fac un beta la sange voi fi in 14 DPO duminica.. deci.. daca la test nu iese nimic, o sa fac luni si analiza la sange sa fiu sigura 100% pentru ca ma gandesc la in 15 DPO iese ceva la sange, nu?

gaby, la testele de sarcina nu trebuie sa iasa a doua liniuta mai intensa ca cea de control sa fie pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

ingeras, poate ai alt model, dar nu cred ca daca firma e diferita si principiul e diferit... eu am deja 3 de astea cu linie slabuta si insarcinata nu sunt sigur ...
tu ai toate sansele sa fii cu dupa cum povesteti ...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

gaby, pai eu stiu ca alea de ovulatie functioneaza dupa principiul asta.. sunt de sarcina sigur??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

da, am de ambele verzi si albastre

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

pai si pe ala de sarcina la instructiuni asa scrie?? ca trebuie sa fie liniuta de test mai accentuata ca cea de control?? ma scuzi ca te intreb dar este prima data cand aud de astfel de teste de sarcina dac a nu te superi, poti sa-mi spui de la ce firma sunt? sau sa imi dai un link ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ingeras nici eu nu am auzit k trebuie sa fie mai accentuata linia a doua fata de cea de control.
cred k s-a referit latestelede ovulatie.si nu la cele de sarcina.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput