Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

symo vroiam sa te intreb, daca tie atunci cand iti recolteaza culturi din col iti baga valvele acelea si daca te doare..??

28+ cu
si ingeras in ceruri

Merg saptamana viitoare si iti zic atunci daca m-a durut.

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:

miruna mi am,dar azi fiind sarbatoare am zis ca stau linistita..am si de calcat...offf...am f multe lucruri care nu ne mai vin si nu stiu ce sa fac cu ele...ca imi ocupa sifoniere degeaba....tre sa ma gandesc la o solutie..de luni incolo sotul are treaba..curatenie in debarale, dat cu lavabil in bucatarie, mers la cumparat de oale noi..i-am facut programul...in ultima vreme a avut treaba f multa la firma si a cam neglijat dorintele mele de a merge la cumparaturi...zice ca sunt nebuna ca vreau sa schimb tot..ma intreaba daca nu vreau sa schimb si casa,daca tot m-am pus pe inlocuit...

pupici multi

28+ cu
si ingeras in ceruri

Asa am facut si eu, am zis ca igienizez, ca dam un vinarom si facem camera fetitei si am ajuns sa schimbam parchetul, sa punem tapet pe un perete in living, sa schimbam si mobila etc, iar eu , ca o baba ce sunt, am scris pe o hartie tot ce am luat si aseara am facut totalul.....! Jaleeeeee!!!!
Si in continuare nu gasesc corpuri de iluminat pt living, ceva mai simplu. Are cineva plafoniere sau lustre de la Philips, din alea ecologice? Scrie pe ele un consum f mic si echivalentul in wati, dar nu stiu cum e lumina: naturala sau din aia ca de neon?

Symo 33+ Diana Nicole
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Buna dimineata fetelor
am revenit si eu din tari straine si am reusit sa va citesc din urma
deci sunt la zi URAURA!!!!

felicitari celor care au schimbat semnatura, cat mai multe saptamani inainte

La multi ani tuturor Mariilor !!!!

ana imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asa o sperietura
sper ca ai trecut cu bine noaptea trecuta, fara contractii....

si bineneteles ca am uitat ce mai trebuia sa scriu

va
si revin daca imi aduc aminte

Lore 25 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:

symo vroiam sa te intreb, daca tie atunci cand iti recolteaza culturi din col iti baga valvele acelea si daca te doare..??

28+ cu
si ingeras in ceruri

mie mi-a recoltat ieri..si a durut al naibii de tare
cum o sa iasa bebi pe acolo???

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

La multi ani sarbatoritelor de Sf. Maria

Ana sper ca sunteti bine si tu si bebe.

Pentru cele interesate de nastere in apa
http://www.ziuaconstanta.ro/rubrici/nasc-la-isis/povestea-noastra-cum-ne-am-intalnit-pentru-prima-data-la-isis-48588.html
Elfica azi parca ai echo. Sa ne dai cu vesti bune

Fetelor stie cineva care e tema de azi la cursul de la Filantropia?
Dar despre ce s-a discutat saptamana trecuta?

Saptamana viitoare ajung la morfofetala de trim III. Abia astept.
Eu raportez ca sunt bine si bebe la fel. Ma uit zilnic in oglinda si ma minunez de burtica ce creste si tot creste si adaposteste o minune de sufletel

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Neata, girls!

LA MULTI ANI!!! pt bebe Luca si pentru toate Mariile, Marianele etc
Ana_O- imi pare tare rau de ce ti s-a intamplat. Sper ca totul sa fie bine
Ioana_mami - va fi bine. Sunt alaturi de tine. Gandeste-te la toate acele zile la serviciu cand parca ai fi vrut sa stai acasa, sa faci ce vrei. Acum a venit acest timp. Ai si un timp sa te pregatesti sufleteste pt bebe.

Ieri am fost la dr. Colul este din nou bine, adia 3,75 cm, Ursuleatza are 750 gr si este bine. Problema mea este ca nu reusesc sa inteleg daca dr mea va veni sau nu la nastere, daca isi asuma vreo responsabilitate fata de mine, daca a inteles ca eu vreau cezariana si sa tina ont de dorinta mea. Cand o intreb imi raspunde evaziv: " o sa vedem, nu stiu ce o sa fac peste 4 luni etc". Off, oare sa shimb dr?

24+ Roberta

Mergi la inceput

Bunnn,
Multumesc tuturor ursoaicelor , fara exceptii ptr incurajari...nici nu stiam ca sunt atatea mamici cu probleme...asta ptr ca am fost prea ocupata cu nenorocirea aia de servici ...
MySimo , bebelina mea adorabila are 1,900 kg si aprox 43 de cm ...e lunganca ca ta'su
Ana_o...groaznic ce ai patit , cred ca il bateam pe tampitu ala de sofer
Citesc si mai revin cu raspunsuri!

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Pisi eu zic sa schimbi doctorul.
Asa am facut eu la 16 saptamani cand doctorita mea ma ignora complet , si la toate intrebarile raspundea "eee au nascut atatea", "am vazut si mai grav","o sa vedem peste x luni"..
Si am schimbat doctorita , si am dat peste un doctor minunat!!

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ioana, ai pm.
Inacat
, subiectul de azi de la curs ar fi nasterea, exemplificata cu filmulete. Ar veni si reperezentanti Cord Blood si Mustella. Asta iti spun din auzite!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:

miruna mi am,dar azi fiind sarbatoare am zis ca stau linistita..am si de calcat...offf...am f multe lucruri care nu ne mai vin si nu stiu ce sa fac cu ele...ca imi ocupa sifoniere degeaba....tre sa ma gandesc la o solutie..de luni incolo sotul are treaba..curatenie in debarale, dat cu lavabil in bucatarie, mers la cumparat de oale noi..i-am facut programul...in ultima vreme a avut treaba f multa la firma si a cam neglijat dorintele mele de a merge la cumparaturi...zice ca sunt nebuna ca vreau sa schimb tot..ma intreaba daca nu vreau sa schimb si casa,daca tot m-am pus pe inlocuit...

pupici multi

28+ cu
si ingeras in ceruri

Da, apare acel sindrom de "cuib", pregatirea locului pt bebica.

30+

Mergi la inceput