Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Alina , am citit cu surprindere pe prospect ca tardyferon-ul pe care il iau eu contine si ulei de ricin ?...

Miruna, noi oricum avem o singura amarata de masinica asa ca in general cand mergem impreuna undeva ne certam care sa conduca. Si in concluzie de aici inainte il voi lasa numai pe el. Cum spuneai si tu, mersul in banda a 2-a in stilul melc e frustrant.

fetele cu Filantropia daca nu se intampla ceva sa simt ca nu pot sa ajung (stau departe rau si nu vin cu masina), o sa am o bluza dubioasa, vaporoasa, cu mult roshu, gen ... poncho. abordati-ma cu incredere, sunt very user-friendly cya l8er.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si eu la fel, daca nu se intampla ceva, voi avea in mana o revista cu "Super bebe".
Acum stau cumintica ca am o usoara tahicardie.

Ana, multi ani si tot ce-ti doresti si pt azi si pt maine

30+

Mergi la inceput

Ioana, citeste si ultimile 3 capitole de la odiseea noastra, vei gasi multe sfaturi interesante, precum si link-uri utile.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Alina, pai probabil voiau sa previna constipatia. Incearca sa-l schimbi cu altceva. Eu am luat maltofer, vad ca pe prospectul de pe net nu scrie nimic de ulei de ricin, dar sincer l-am suspectat ca are ceva mai mult in el.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna burtici,

raportam si noi niste dureri groaznice de burtica si intarirea burtici de vreo doua nopti, am luat no-spa dar nu trece.
maine am programare la doctorita si sa vedem ce spune si ea

as vrea sa vin si eu la cursuri la Filantropia....incep la ora 5?

ii urez la multi ani Evei si le pe toate fetele care au schimbat semnatura

va pe toate

30+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

La multi ani Mariilor mari si mici!

Ana, ma bucur ca esti bine.

Eu acum m-am intors, am fost cu copilul la antrenament la tenis, la British Council sa-i cumpar manualele si la un magazin de articole de tenis pentru nu stiu ce antivibratii...sunt franta si mi-e frica sa ma apuc sa-mi citesc emailurile, ca cine stie ce mai apare de facut.

Ieri am spalat covoarele de la etaj, sper vineri sa fie vreme buna sa le spal si pe cele de la parter, ca pana la primavara nu le mai curata nimeni.

Eu parca am mai multa energie acum decat in trim 2, cred ca sunt mai relaxata vazand cum creste bb in saptamani...Beatrice, ai dreptate cu sindromul cuibului...la care eu adaug din experienta si certitudinea ca dupa nastere n-o sa mai am timp de ordine amanuntita in toate cotloanele.

Andreea, mami de baiat si 31+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Beatrice multumesc de raspuns.
Ai idee unde in Filantropia (la p-ta Victoriei, nu?) se tin cursurile? Ca in curtea aceea cred ca sunt mai multe cladiri, nu?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinaica spune:

Raluca si noi suntem la fel, ne serbam numai in formule extinse, cu catel cu purcel, parinti, prieteni, prietenii prietenilor e oarecum plictisitor pt copil doar cu noi fara cineva de varsta apropiata cu care sa poata face o traznaie.
cand va aud de curatenii generale, spalat de covoare incep sa ma simt o lenesa. eu stau cu fii-mea toata ziua, ne jucam, ne destrabalam, ne plimbam si ma simt epuizata.
ce frumos ca va intalniti la cursuri, as veni si eu, dar nu ma primeste cu copilul.

Mergi la inceput

da, la ora 5
da, in Victoriei
da, in aripa de obstretica-ginecologie se tzin cursurile.

Chiar nu stiu ce sa fac, de aceea le sfatuiesc pe fetele care au mai putzine sapt de sarcina si daca nu-s superstitioase, sa se ocupe de pe acum de bagaj spital, cumparat lucruri bebe, facut cursuri, etc, ca mereu zicem "lasa ca mai este timp", dar niciodata nu stii cum evolueaza lucrurile. Si cred ca ultima luna este grea cam pt toate

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

da, la ora 5
da, in Victoriei
da, in aripa de obstretica-ginecologie se tzin cursurile.

Chiar nu stiu ce sa fac, de aceea le sfatuiesc pe fetele care au mai putzine sapt de sarcina si daca nu-s superstitioase, sa se ocupe de pe acum de bagaj spital, cumparat lucruri bebe, facut cursuri, etc, ca mereu zicem "lasa ca mai este timp", dar niciodata nu stii cum evolueaza lucrurile. Si cred ca ultima luna este grea cam pt toate

30+

tu vi astazi?

30+ Ianis Andrei

Mergi la inceput