Reactie in lant (54)
Fiecare spune nu un cuvant ci un ansamblu de cuvinte, altcineva continua cu unul din cuvintele din ansamblul precedent; de ex.: magazin de jucarii-jucarii ptr. copii-copii superdotati-etc. Continuarea poate contine cuvantul "copii" (si toate variatiile: copil, copiii, copiilor, etc) sau cuvantul "superdotati" (cu toate variatiile)"
tigara electronica
Raspunsuri
NinaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui OrianaAlina amintiri de nepretuit Nu cred intr-un destin care le este harazit oamenilor indiferent de ceea ce fac. Cred intr-un destin care le este harazit daca nu fac nimic. |
Cuvintele nu au legatura cu postarea anterioara. Cred ca te-ai uitat in alta parte
preturile la tigari
OrianaAlina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NinaR
Cuvintele nu au legatura cu postarea anterioara. Cred ca te-ai uitat in alta parte preturile la tigari |
pret-urile la tigari - amintiri de ne-pret-uit
Nepretuit face parte din familia lexicala a cuvantului pret.
N-avem voie sa folosim prefixe la variatia cuvantului?
Nu-i bai totusi
calitate indoielnica
NinaR spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui OrianaAlina
pret-urile la tigari - amintiri de ne-pret-uit Nepretuit face parte din familia lexicala a cuvantului pret. N-avem voie sa folosim prefixe la variatia cuvantului? Nu-i bai totusi calitate indoielnica Nu cred intr-un destin care le este harazit oamenilor indiferent de ceea ce fac. Cred intr-un destin care le este harazit daca nu fac nimic. |
Jocul continua cu unul din cuvintele din ansamblul precedent
rodyka spune:
viata la tara
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)