Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Mandreeac

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Deci 13.10 ora „mea„ de aici...o sa te asteptam cu sufletul la gura...sunt convinsa ca ai sa dormi 4 ore toata noaptea...asa in reprize si numai cu vise de alea la eco...Mai am si eu o sapt si o zi....Te asteptam maine cu vestile...sper de bucurie sa nu uiti de noi

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Andreea, iti multumesc mult...Astept si poza cu burtica ta...Ce ma bucur cand imi spui ca este baietel...

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yoni, felicitari pentru culoarea caruciorului!

Ama, am vazut salata . Din pacate n-am avut varza, dar e programata pt maine seara. Cred ca ar intra binisor, cu toate greturile mele.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iony felicitari pt printesa!!!!!

pisucmic felicitari pt buburuza de 3 cm!!

roxy ti se pare mare burtik mea??? mie nu...mi se pare ca e cam cat a ta!! cred ca te-ai uitat la poza de la prima sarcina, unde eram in tricou roz.

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Burticilor, sunt tare agitata si putin nervoasa, nu ma intrebati de ce , nici eu nu stiu ce am!

Am mancat niste struguri, ceasla cred ca sunt si sunt cu bob mic , dar extrem de dulci.

M-ati omorat cu varza murata, ca mi s-a facut si mie pofta!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, multumesc. ma simt mai bine ca imi da lumea dreptate.tocmai m-am oripilat citind ca altcineva era sa cada de pe scari, noroc ca s-a tinut de balustrada. mi se par filme horor, sincer, lasand gluma la o parte eu nu spun sa nu facem treaba deloc, nu de alta, dar ne-am tacani dc am sta in pat cu ochii in tavan 9 luni,dar ..incetinel, pe rand..azi ceva, maine ceva..ca bine zise ally, eu am eco sapt. viitoare, miercuri.mi se pare un secol.noroc ca mai am si de invatat ca am un examen la sf. octombrie,ca mai trece timpul..dar ce spun eu, citesc un fragment, mai mi-aduc aminte de bebici, mai citesc pe net 2 pagini..concluzia e ca am sa termin de citit prin decembrieiar examenul e in octombriedar, cum ziceam, bebicii sa fie sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

aaa am uitat sa va spun ma dor muschii de la burta asta inseamna ca isi face bebe loc nu?
va spuneam ca am o infectie la un laborator mi-a iesit e.coli iar la un alt laborator mi-a iesit abundenta flora microbiana coco-bacilara stiti ceva?

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Pisumic ma bucur ptr vestile bune
Yasmi foarte scumpa fetita ta
M-am emotionat mai ales ca acum stiu ca voi avea o fetita

Felicitari ptr scumpetea de fata

S-a intamplat minunea
15+

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ally, super burtica si la mine la fel e de sus incepe asa ..mai bombat mai jos dar la mine e si multa sunculitza Mama draga da cate grade sunt la voi acolo ca eu am tricou pe mine, dar pe deasupra un hanorac E mai rece aici si a si plouat si de cand cu sarcina parca-s si mai friguroasa decat eram deja

Cosminutza, apropo de "sa se ia si la tine" , iti spun eu ceva, poate o sa va para basm sau ceva ... dar eu tare imi mai doream bebe anul trecut si anul asta ofcourse... anul trecut am fost in vizita la o sora in italia si o prietena de-a ei era insarcinata in 3-4 luni cred, sarcina pe care o obtinuse natural fara nici un \Fiv, tocmai se pregateau si strangeau bani de FIV cand a si ramas natural, ea avand numai un ovar si nu tot uterul(sau trompele??? ) daca nu incurc borcanele si spun prostii .... avusese inainte o sarcina ectopica care adescoperit-o prea tarziu si de aceea s-a chinuit atatia ani ... si i-am cerut voie sa ii ating burtica, ca se zica ca daca iti doresti se prinde Iar anul asta la fel prin iunie m-am dus acasa la ai mei in ro si m-am dus sa ma tund ca nu stiu ce nu imi placea mie la frizura si coafeza sora-mii era insarcinta si o stiam si eu de ceva ani buni , aproape ca trebuia sa nasca in vreo 2 sapt, la fel am facut ca si cu burtica din italia, i-am cerut voie si am atins-o... si dupa ce am ajuns inapoi in Uk in iunie pe la sfarsit am si ramas insarcinata... acum astea or sa para povesti de adormit copii dar un mic procent % cred ca este si adevar, acum nu dati cu rosii

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput