Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Proba de semnatura

S-a intamplat minunea
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

viss, ai mare dreptate...dar, nu am mai facut de o sapt si parca nu mai rezistam...Era ordine, dar am aspirat, am sters praful si am spalat pe jos...apoi restul. Promit ca am sa iau masuri...

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Sa vedem

S-a intamplat minunea
15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Yasmiiiiiii...ce dulceata ai tu acolo m-am uitat la ea cat de scumpa si de desteapta si cat de ... cat de...

Andreea, multumesc , abia astept sa treaca nospatea asta Nu va mai spun ce chin a fost pentru mine ziua de azi, abia asteptam sa mai treaca o ora Cred ca la noapte o sa stau iar cu ochii in tavan, mai am de numarat oitze

Dyadya, pup dulce si tie si multumesc

Ally , maine la 12.10 pm aici , la 14.10 ora romaniei am programarea.. nus tiu cat o sa dureze... dar cum ajung acsaa cum intru sa va spun ce si cum

Roxy trimite niste fasole si la mine please

Pisuc, felicitari pentru samburel...si a mea bubulina dadea asa frumos din manutze cand am facut eco pe la 8sapt si vreo 5 zile , abia astept sa il/o vad maine iar

Viss, tare as mai urma sfatul tau cu statul calm, ppfff... as vrea eu, dar la mine parca-s bagata cateodata in priza, ma invart ca un tititez prin casa, urc si cobor scari in graba, avea sa mi-o iau in barba in weekend, noroc ca m-am prin de balustrada, bine ca nu m-a vazut sotu` ca avea ce sa ma apostrofeze,ca el mereu spune sa stau in pat, sa nu mai fac nimic ca face el... dar daca nu e facut de mana mea nici ca-mi place sau nu e indeajuns de bun

Nu mai stiu ce am citit si ce mai voiam sa spun... au plecat neuronii la culcare

Daca imi mai aduc aminte revin, daca nu noapte buna si ne auzim maine, cu vesti bune sper

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Mandreeac multumesc de urari
Tu cum te mai simti??

S-a intamplat minunea
15+

Iony, ma simt bine,multumesc, doar ca acum am niste dureri de noada, de nu mai pot , dar sper sa treaca, in rest rarutz mai am gretzuri, lucru care ma bucura nespus si pot sa mananc si eu carne.In schimb, am pofta de dulciuri..

Nu iti vedem si noi burtica???????/

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

si eu sunt deacor cu viss si eu cu greu fac un fel de mancare intr-o zi, curatenie mai rarutz si alceva nu prea am de facut, intradevar zice sotzu ca sunt cam lelnesa dar pana la urma ma intelege, nici chef nu am si mi-e si frica sa ma agit. ma port ca si cu un ou de frica sa nu se sparga.decat sa ma apuc de ceva fara sa am chef mai bine nu ma apuc ca fac aiurea

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

si eu sunt deacor cu viss si eu cu greu fac un fel de mancare intr-o zi, curatenie mai rarutz si alceva nu prea am de facut, intradevar zice sotzu ca sunt cam lelnesa dar pana la urma ma intelege, nici chef nu am si mi-e si frica sa ma agit. ma port ca si cu un ou de frica sa nu se sparga.decat sa ma apuc de ceva fara sa am chef mai bine nu ma apuc ca fac aiurea

12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw

Asa sunt si eu, sunt tare lipsita de chef si ma gandesc de o mie de ori inainte sa ma apuc sa fac ceva, ca mai bine m-as apuca si l-as si termina.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Scuzati ca ma bag in seama dar vreau si spun lui Yoni felicitari pt fetitza
Pup fosta gasca de aspirante si toate burticoasele poate s-o lua si la mine

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Eeehh dupa cum spuneam.. mai era ceva de spus , deci :

Ally, vrei bataie...cum sa cazi din picioare?? stai cuminte ca ti-o furi Look who`s talking Te pup si ai grija de tine

Yony, felicitari pentru fetitza , mi-a placut faza cu doctorul

Ma duc sa trag un ochi la poza cu burtica lui Ally care orium e mai mica decat a mea , daca vedeti burtoiul meu spuneti ca deja sunt in 5-6 luni

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Scuzati ca ma bag in seama dar vreau si spun lui Yoni felicitari pt fetitza
Pup fosta gasca de aspirante si toate burticoasele poate s-o lua si la mine

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Cosmi. Auzi, se poate sa iti ceri scuze, esti oricand binevenita aici la noi!

Mergi la inceput