Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Alina am zile si zile. ieri de exemplu mi-a fost bine toata ziua si pe la 10 m-au apucat niste greturi de am adormit abia pe la 4 dimineata. Azi in schimb m-o tinut de dimineata si am tot ciugulit una alta. daca mananc imi trec si peste 2-3 ore apar din nou...

Andreea si eu am parca niste bolovani. Si am constatat ca dor mai tare dimineata dupa o noapte in care nu au stat in sutien. Peste zi, cu un sutien bun, aproape ca nici nu simt durerea. Eventual doar daca palpez.
Din pacate eu nu prea am gasit bustiere pe dimensiunile mele si cred ca o sa apelez la sutiene din alea de babute cu bretele groase pentru noapte

8+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

Strumphy, ma bucur din suflet ca bebe este bine si ca te=ai mai linistit acum ca l-ai vazut!

Simo sper si eu sa treaca. Eu de cateva zile tot zic ca ma cantaresc si nu mai apuc, insa sincera sa fiu, cred ca am mai slabit, nu stiu de ce.

Miki parca tu spuneai ca bei ceai de cozi de cirese. Astazi si eu am avut o durere cumplita de rinichi in partea dreapta si m-am dus sa imi iau ceai. Am baut jumatate de cana, nu prea ma omor eu dupa astfel de ceaiuri, dar e bun si asta.

Roxy, ai mai simtit=o pe mica pofticioasa??? Eu nu l-am mai simtit pe bebe sunt curioasa cand o mai da si eu un semn ceva.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

da, beau 2 cani /zi. dar mie mi se pare ca n-are gust, adica e ok..

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pricoapa spune:

da mandreeac multam mult.ti-am si raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Buna, mamicutelor de fluturasi.
Eu tot nu reusesc sa tin pasul cu voi. Sunt mereu plecata de-acasa si n-am acces la net. Ce va invidiez ca vorbiti de burtici, carucioare, fluturasi in burtic! Nu mai am nici eu mult pana colo, insa mi se pare ca trec zilele asa greu! Parca n-am asteptata niciodata sa treaca asa zilele, sa imbatranesc.
Eu am intrat azi in saptamana 12, dar la eco e acum doua zile bebe avea deja 11 saptamani incheiate, deci era cu 2 zile mai mare, dragul de el. Azi am luat si rezultatul la DT pe care l-am facut ieri si e f. bun, slava Domnului!, ca aveam inima stransa. Acum astept morfofetala de joia urmatoare, la 12 sapt si o zi.
Strumfy, felicitari pt pozuca, stiu ca e o maaaaare emotie cand iti vezi pt prima data bebe dand din manute si picioruse. Neaparat sa faci un 3D cand vii in Romania, pt ca e o experienta pe care merita sa o traiesti, indiferent de costuri.
Deea, linisteste-te, te rog, ca nu merita. Cine face atata mizerie, incat sa fie nevoie de smotru de la A la Z zi de zi? Eventual cheama pe cineva saptamanal pt curatenia generala, iar in cursul saptamnii tu doar sa faci putina ordine. Ai grija de tine si de puiul mic. Sper sa nu te superi pe mine ca am indraznit

Oricum, chiar daca intru eu rar, imi place sa va citesc si ma regagsesc in unele din gandurile si framantarile voastre. Nici eu nu dorm bine noaptea. Ma trezesc mereu pe la 5 si ma foiesc vreo ora si apoi ma trezesc la 7 sa plec la sv. Vin seara si va citesc, dar pana reusesc sa recuperez tot, e prea tarziu sa mai intervin.

Va pup! Noapte buna!

Stef 11+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza
stefana ma scuzi ca te-am confundat. nu am dat mai mult am dat mai putin. am facut direct morfofetala la care am dat 200 lei care de fapt inainte de a intra in cabinet era 100 lei iar la analiza de sange am dat 99 lei. mi se pare ca la synevo preturile sunt bune. ca doc mea mi-a zis ca eco pt morfofetala e 60 lei, o eco normala e 35 lei, dar nu stiu cat e consultatia. poop si apropo in ce zona a iasului stai?

Dya, mi se pare fooooarte putin ce ti-a zis dr ta. Eu sub 3 milioane n-am vazut morfofetala pe la nici un cabinet la care am fost. Iar eco de sarcina 100 de lei cam peste tot. La Synevo merg si eu la analize, insa DT am facut unde mi-a zis medicul, ca cica respecta noul protocol de care povesteam, cu eco si analize de sange in sapt diferite.
Eu stau in Pacurari. Tu?

Stef 11+
It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Buna seara, revin si eu pe forum dupa saptamani de absenta, saptamani grele care s-au terminat printr-o despartire de iubitul meu , tatal bebelusului din burtica , cu multe crize de nervi, agitatie, suferinta...etc

eu 10 sapt si 3 zile acum. burtica nu se vede absolut deloc, sunt perfect plata. am fost pana ieri convinsa ca sarcina s-a oprit din evolutie sau ceva de genul asta pt ca au incetat greturile de vre-o saptamana, fizic m-am simtit mult mai bine ( probabil ca organismul meu a devenit puternic sa suport certurile cu tatal lui bebe)
am fost ieri la ecografie si mi-am vazut bebelusul, era f ocupat sa dea din manute si picioruse. inimioara ii bate perfect si doctora de la eco a zis ca totul este bine asa ca m-am mai linistit

i-am zis fostului meu ca am facut avort, eram disperata pentru ca nu stiam cum sa scap de chinuri, de certuri si cum sa-l fac sa se opreasca. stiu ca am facut o gresala ingrozitoare dar am avut o relatie extrem de urata, m-a acuzat in ultimele saptamani ca nu e copilul lui, ca l-am inselat...ma rog..mult prea multe si am decis ca nu vreau sa merg mai departe cu el dar vreau sa imi pastrez bebelusul.
stiu ca nu e corect ca el sa nu stie de existenta copilului dar...a ajutat. de ieri nu ma mai suna, chiar am motive sa cred ca si=a petrecut noaptea trecuta cu alta femeie...
Am decis sa plec in anglia....sambata am avion. voi pleca acolo si voi incepe o noua viata si imi voi creste copiii linistita, e singurul lucru de care am nevoie si iubitul meu nu a stiut sa imi dea. LINISTE!!!!

pentru mamicile din uk o intrebare. eu o sa locuiesc undeva prin hertfordshire, nu stiu inca unde pt ca sunt in cautare de casa, dar vreau sa stiu ce fel de medic ma va lua in evidenta? eu sunt inscrisa acolo la un GP si vroiam sa stiu daca tot acolo va trebui sa ma duc (am mai locuit in anglia 3 ani si am revenit in tara in vara anului 2009.)

sarcina usoara tutoror si multa sanatate bebeilor

Mama mandra a lui Dani 7 ani si 11 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara burtici!

Va salut si eu scurt, am intrat intr-o criza de timp fantastica, m-au napadit problemele la servici si nu mai reusesc sa fiu nici macar pe sfert activa ca pina acum (nu ca as fi fost foarte, foarte).

Muuult mai citesc de pe urma voastra, si ma amuzati cu burticile voastre, eu am ramas la acelasi stadiu de ma intreaba sotul zilnic, unde este burta? Se lasa asteptata.
Va felicit din suflet pentru burtici, am vazut pozisoarele cu voi, bb_yasmi printesa ta este o scumpa, nu cred ca mai era necesar sa amintesc. Sa fie sanatoasa, si sa ai numai bucurii din partea ei.
Strumphy felicitari pt ceea ce ai vazut astazi!
mandreeacas avea ca variante CORD BLOOD CENTER si inca o firma din Danemarca(aici nu am f multe detalii, transport , etc)
Cind ai urmatoarea eco?
simonacip ai grija de tine mult mai mult!
roxy tare mult mai maninci si kg ioc. Felicitari!
Burtici va pup pe toate, sa aveti grija de voi, eu va voi scrie mai rarut, dar va urmaresc din umbra, so...SUNT APROAPE!!!

O seara frumoasa tuturor!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza fetele,

Vad ca inca sunteti tacute , rare momente , asa ca va servesc o , pt chef de vorba!

Revin!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

cap 26

Mergi la inceput