Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui pricoapa

mi-am activat mesajele private

multumesc

MTHFR A1298c homozigota, 2 sarcini oprite in evolutie 7 si 8 saptamani

Ti-am trimis mesaj privat. Pupici

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Strumphy, ma bucur din suflet ca bebe este bine si ca te=ai mai linistit acum ca l-ai vazut!

Simo sper si eu sa treaca. Eu de cateva zile tot zic ca ma cantaresc si nu mai apuc, insa sincera sa fiu, cred ca am mai slabit, nu stiu de ce.

Miki parca tu spuneai ca bei ceai de cozi de cirese. Astazi si eu am avut o durere cumplita de rinichi in partea dreapta si m-am dus sa imi iau ceai. Am baut jumatate de cana, nu prea ma omor eu dupa astfel de ceaiuri, dar e bun si asta.

Roxy, ai mai simtit=o pe mica pofticioasa??? Eu nu l-am mai simtit pe bebe sunt curioasa cand o mai da si eu un semn ceva.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Strumpfitza ma bucur tare ca ti-ai vazut smburelul.
am intrat si te-am vazut si in pozici...arati super. ce am observat inca mai poti purta pantalonul pe talie....sau mi s-a parut mie...eu de pe la 6-7 saptamani ma durea si de la elastecul de la chilot
a , eu stii cum mi-am facut pozele...tot in oglinda...dar in oglinda am fixat ecranul ala de la aparat si obiectivul l-am indreptat sper mine...eu doar imi ghidam mana cu ajutorul oglinzii
maine pun o pozica si rog fetele sa imi zica si mie prin pm cum imi fac cont pe picassa

Ally sa stii ca si eu m-am dus la dr. cand aveam 12s+1z si la eco mi-a aparut ca are 11s si5z....parca imi pare rau ca nu am asteptat cateva zile in plus
am citi ca si tie ti-a fost rau ieri..imi pare tare rau...unca sa iti zic eu sa stai cuminte ar suna cam aiurea , nu

nu mai stiu ce roiam sa zic
aMadutza o intrebi tui pe amica ta...daca a sunat-o dr. vultur si i a spus unde da ea acum consultatii?
eu am primit un pm pe alt forum in care eram anuntata de o tipa ,pacienta tot de a ei , ca a primit un telefon si i-a zis sa se programeze la o clinica unde a inceput tipa sa consulte....cica ne anunta pe rand....amica ta stie ceva???/ eu nu am reusit sa vb cu nimeni

pup si celalate fete....ma bucur de noile culori la carucioare
ai astept vesti de maine de la fetele care vor merge la eco....

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
unde vedeti voi toate pozele astea de care povestiti? Ma luminati si pe mine va rog!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pricoapa spune:

bravo pisucmic ca si le cautam sa vad burtici frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

he he...si eu m-am tot intrebat la inceput
exista un album cu fluturasi
stai sa vad daca ma pricep eu sa va trimit parola
cu toate ca eu inca nu am cont
am intrat acum in photobucket si am gasit niste poze frumoae dar nu stiu cum sa le fac publice...helpp

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99) in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Salut si de la mine pe ziua de azi.
Tocmai am vizionat pozele noi cu burtici
Iar pt fetele care vor sa puna poze creati-va cate un album cu numele vostru acolo pe contul comun de fluturasi. E simplu, urmati pasii pe care vi-i cere site-ul.

Fetelor, eu sunt in saptamana a7-a. Ma dor sanii, nu foarte tare, dar ma intrebam, voi cand ati oservat ca incep sa si creasca? Intreb asa de curioasa, eu stau binisor la capitolul asta, nu c-as mai avea nevoie, dar stau cu ochii-n patru sa vad ce semne de gravi imi mai apar . Cu burta mai am destul de asteptat, dar cu sanii?

6+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Deea - tare multumesc!
e o placere sa va vad si cunosc!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Alina si eu am sanii mai mari si nu ma omor cu gandul ca o sa mai creasca. Mie mi-au crescut putin de prin saptamana 7 - am observat ca nu ma mai incap unele sutiene mai decoltate si am trecut la cele mai sport, cu sustinere mai buna ca au devenit si foarte grei. De cateva zile mi-au aparut si venele pe ei, foarte vizibil si chiar azi dimineata ma uitam ca s-au marit mult sfarcurile, s-au inchis una-doua nuante si s-au umplut de mici noduli (nu mai stiu cum le zice stiintific).
Prin saptamana 5-6 m=au durut infiorator, nu mai suportam nimic pe ei. Acum mai dor, dar nu atat de tare.

8+

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alina, pe mine nu m-au durut sanii nici o secunda, am simtit ca sunt mai sensibili dar, nu m-au durut.

Ally , 10 bebe

Mergi la inceput