Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pricoapa spune:

mandreeac multumesc din suflet. Stiam ca este la elias , eu tocmai am renunta la un doctor din elis dar am citit foarte multe despre rotaru si am auzit numai lucruri bune. Pe tine te cheama si la spital? Iti raspunde la telefon daca ai vreo urgenta? cred ca ai vazut din semnatura ca am avut deja 2 sarcini pierdute si as avea nevoie de un doctor pe care sa-l pot gasi undeva daca am vreo urgenta ( doamne fereste ). Tu urmezi vreun tratament? De cate ori te duci la control- odata pe luna? Cred ca te-am cam asaltat cu intrebarile si imi cer scuze dar am multe lucruri de intrebat mai ales ca presupun ca -l cunosti mai demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

am pus poze cu burtica de acum la 15 sapt. sunt facute dimineata, pe nemancate

mami de Vlad 09.04.2009 si 14+ cu

Mergi la inceput

acum tb sa fac si homocisteina. Eu am primit de la hematolog urm indicatii:

acid folic,
medyn forte
clexane 0.4 mg
aspenter
Inainte de a ramane gravida tb sa fac homocisteina si in timpul sarcinii coagulograma si dedimeri.

Mergi la inceput

mi-am activat mesajele private

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Stefya, aici si la privat se platesc pozicile deci nu e de mirare ca la stat iti cer bani pe asa ceva... si eu m-am mirat prima data cand cautam sa merg la privat si am vazut ca ar trebui sa dau bani separat pe pozici , fata de 3-400 lire cat ar fi eco

Dar precum Londra nu-i Parisul, iaca asa e si cu sistemele de sanatate publica si privata de prin alte tari, difera... fiecare sistem cu bunele si relele lui.

BB on board!!! 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bine este sa dormi la pranz
dar m-am trezit la fix ca trebuie sa apara al meu si trebuie sa pregatesc masa.

miky ce burtica mare si frumoasa ai

strumphitza ma bucur tare mult ca bebe este bine si ca ti-a dat macar o pozica. este un siste tare aiurea acolo la voi.

stefy are dreptate, faci la stat dar nu primesti nimic. pai prefer sa platesc ceva dar sa vad si sa stiu mai multe.
stefy hai ca asteptam pozica cu burtica

S-a intamplat minunea mult asteptata15+

Mergi la inceput

madutza pe unde umblii?? hai ca ai treaba aici cu noul capitol

Mergi la inceput

cami ce mai faci? ti-au trecut greturile de tot??
cred ca este destul de greu cu un bebe mic si cu burtica, sa vezi cand o sa vina si bebelusul pe lume, atunci sa te tii. o sa fie greu dar si cel mai frumos
si mie mi-ar place diferenta tot asa mica intre bebei.

simona , tu ziceai de ardei iute ca mananci?? eu mananc la ardei iute ceva de speriat, imi place de l-as manca si gol. mai ales acum ca am inceput sa mananc si ciorba iti dai seama ca ardeiul nu lipseste.

ce bebelusa pofticioasa am, de toate ma pune sa mananc
carne as manca acum.....cat cuprinde si mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ce-ati facutara fetelor, aproape ati gatat un capitol. Lasa ca ma bucur sa am ce citi cind vin de la sv...

BB_yasmi, am vizionat si eu filmuletul...impreuna cu Matei..care ma tot intreba tzine e??mami, tzine e???Lavi, banuiec ca ai o multime de pretendenti pt scumpa asta mica..ne numaram si noi printre ei..
Bulina, te asteptam cu vesti de la eco!
Roxy, ca tot spuneai ca nu mai incapem in haine, pe mine deja ma string, tb sa ma reorientez.

Am pus si eu citeva pozici, primele sunt facute dimineata la sv, ultima cind m-am intors...O sa observati dungile rosii de la fusta si vergeturile pe care va rog sa le ignorati Nu sunt de lauda...

Mandreeac, am inceput si eu sa maninc noaptea...tot de rau ce-mi e!!! UUf, mai trec odata?
Anaxena, frumu pozici!! SI burtici. Sanatate Mariei si La multi Ani!
Si tuturor Mariilor sanatate si La Multi ANi!
BB_yasmi, bucuroasa de cearta. Asa-mi tb. Ieri si azi am mincat doar salata verde cind m-am intors de la sv, cu ton si porumb. Sunt curioasa cum stau miine cu kg...desi nu simt ca as fi dat inapoi...Problema la mine e cu serviciul ca maninc prostii, nu am cum sa pap mincare calda...asa ca maninc prostiute...Tinjesc dupa concediu.
Ally, deci sapt viitoare...Neuronul meu e compromis ... Incearca si cu laptic cald pt arsuri...poate merge
Deea, te inteleg cu neglijatul fetei...asa simt si eu...seara in loc sa petrec mai mult timp cu ei, stau ca leguma in pat...Macar sunt 2 si se joaca intre ei, dar oricum...e nasol!
MsBB, colegutza, bine ai revenit pe aici, mi-era dor de tine.Ma bucur ca greturile s-au mai potolit la tine.
Strumphi, mai goala burtica mami, sa vedem si noi copila!

Cami, sanatate fetei. UUUf, greu e!
Deea, unde-s pozele tale??
SImona, sunt normale visele urite in sarcina, si eu visez urit dar nu le mai dau importanta
Pricoapa, sanatate si sper sa reusesti a treia oara!!!
Miki, intr-adevar gelozia e imposibil de evitat zic eu. Sunt o gramada de metode ca cel mare sa nu se simta exclus, dar zic eu ca ei nu vor fi complet impacati cu gindul ca au un concurent...mai ales baietii cred...
Dinora, ma bucur ca bb e bine! Chiar dc nu ai vazut ce ascunde bb...insa putin suspans..
STefy, n-ai pus pozici. Asteptaaaam!
Strumphi, te-ai linistit si tu acum... Ma bucur ca bb e bine si jucaus!
Roxy si azi am papat ardei iute, am presarat in salata

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ce-ati facutara fetelor, aproape ati gatat un capitol. Lasa ca ma bucur sa am ce citi cind vin de la sv...

BB_yasmi, am vizionat si eu filmuletul...impreuna cu Matei..care ma tot intreba tzine e??mami, tzine e???Lavi, banuiec ca ai o multime de pretendenti pt scumpa asta mica..ne numaram si noi printre ei..
Bulina, te asteptam cu vesti de la eco!
Roxy, ca tot spuneai ca nu mai incapem in haine, pe mine deja ma string, tb sa ma reorientez.

Am pus si eu citeva pozici, primele sunt facute dimineata la sv, ultima cind m-am intors...O sa observati dungile rosii de la fusta si vergeturile pe care va rog sa le ignorati Nu sunt de lauda...

Mandreeac, am inceput si eu sa maninc noaptea...tot de rau ce-mi e!!! UUf, mai trec odata?
Anaxena, frumu pozici!! SI burtici. Sanatate Mariei si La multi Ani!
Si tuturor Mariilor sanatate si La Multi ANi!
BB_yasmi, bucuroasa de cearta. Asa-mi tb. Ieri si azi am mincat doar salata verde cind m-am intors de la sv, cu ton si porumb. Sunt curioasa cum stau miine cu kg...desi nu simt ca as fi dat inapoi...Problema la mine e cu serviciul ca maninc prostii, nu am cum sa pap mincare calda...asa ca maninc prostiute...Tinjesc dupa concediu.
Ally, deci sapt viitoare...Neuronul meu e compromis ... Incearca si cu laptic cald pt arsuri...poate merge
Deea, te inteleg cu neglijatul fetei...asa simt si eu...seara in loc sa petrec mai mult timp cu ei, stau ca leguma in pat...Macar sunt 2 si se joaca intre ei, dar oricum...e nasol!
MsBB, colegutza, bine ai revenit pe aici, mi-era dor de tine.Ma bucur ca greturile s-au mai potolit la tine.
Strumphi, mai goala burtica mami, sa vedem si noi copila!

Cami, sanatate fetei. UUUf, greu e!
Deea, unde-s pozele tale??
SImona, sunt normale visele urite in sarcina, si eu visez urit dar nu le mai dau importanta
Pricoapa, sanatate si sper sa reusesti a treia oara!!!
Miki, intr-adevar gelozia e imposibil de evitat zic eu. Sunt o gramada de metode ca cel mare sa nu se simta exclus, dar zic eu ca ei nu vor fi complet impacati cu gindul ca au un concurent...mai ales baietii cred...
Dinora, ma bucur ca bb e bine! Chiar dc nu ai vazut ce ascunde bb...insa putin suspans..
STefy, n-ai pus pozici. Asteptaaaam!
Strumphi, te-ai linistit si tu acum... Ma bucur ca bb e bine si jucaus!
Roxy si azi am papat ardei iute, am presarat in salata

Simona, mami de baieti David si Matei si 14+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

pun maine....sa trag si niscai poze la burtica...:)

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa 90% 14+

Mergi la inceput