Pisica in apartament?
Raspunsuri - Pagina 4
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
nu doar dupa deparazitare nu ai voie sa-i faci baia, nici inainte. intre baie si deparazitare trebuie sa fie un interval de minim doua zile.
restul s-a spus aici - da, castrare dupa 6 luni daca e pisicuta, cateva luni mai tarziu daca e motan (9-10 luni), in niciun caz pastile cu hormoni.
se spune ca pisicutele sunt mai afectuoase decat motanii. stiu ca sunt si exceptii care confirma regula, eu am si pisica, si motan, si intr-adevar pisica e mai tandra. si mai vorbareata
sunt convinsa ca depinde si de temperament comportamentul lor, dar eu ma uit la ale mele - un maidanez original si o corcitura de ... inca nu m-am decis de ce, ca seamana mult cu ragdoll-ul, dar nu prea cred ca un ragdoll ajunge sa produca metisi au placeri si tabieturi diferite, dar per ansamblu sunt la fel de cuminti, au invatat amandoi ce e voie si ce nu, n-au afinitate pentru perdele sau pentru plante si nu se catara pe mobila. cu canapelele si fotoliile, ce-i drept, sunt foarte apetisante, da' le inteleg - oricate sisaluri ar fi prin casa, de ce s-ar limita la cativa cm patrati?
iar de plecat in concediu - nu am nicio problema, atata timp cat trece cineva pe la ele, nu neaparat zilnic, o data la doua zile e mai mult decat suficient. ce-i drept, sunt doua si-si tin de urat. cand am o delegatie de maxim 3-4 zile nu e nevoie sa treaca nimeni pe aici, le las suficienta mancare si apa intr-un lighenas, iar la litiere nu-s mofturoase, nu le deranjeaza sa le foloseasca de mai multe ori. am intr-adevar balcon (inchis) dar a treia litiera e in casa - litiera inchisa cu filtru de carbon.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Luati-va pisica! Motan, femela, n-are importanta...deparazitat, vaccinat, este inofensiv. Ulterior castrat, nu mai face nici un "rau". Copiii sunt principalii beneficiari. I-am luat Ioanei un motan, nu va imaginati (in fine, cine are stie...) de ce regal am avut parte cu totii. Apoi a venit Ana, de mica a fost cu mana in blana lui.
Problema nu e copilul, ci noi: orice animal are nevoie de ingrijire, atentie. Eu zic ca merita!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
![](images/user_woman.png)
danielle_ spune:
Dupa multe cercetari si indelungi consilii de familie ,am decis :DA pisica.In maxim o saptamana vom merge sa o aducem acasa .Nu va pot povesti bucuria fetitei!!!
E asa de incantata...nu pot exprima in cuvinte.Sper sa ne descurcam....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Catel... nu te-as sfatui. Are o prietena de-a mea un bichon havanez. Lasa ceva par dar nu foarte mult. Problema e ca... miroase urat catelul ala. Ii face baie o data la doua saptamani cum a sfatuit-o veterinatul dar degeaba. Ii miroase blanita urat dupa cateva zile. Si ii face mereu prin casa (are pampersi pt animale insirati peste tot prin casa pt ca nu o poate scoate afara decat o data sau de doua ori pe zi si in rest face pe asternuturile acelea). |
Si noi avem havaneza, cu blanita netunsa ever si miroase extrem de bine, o spal saptamanal cu sampon special, o descalcesc cu spray special si miroase extrem, extrem de bine, mai mare dragul sa ti pui nasul in blana ei lunga.
![](olala.gif)
Si catelusa noastra face pe ped si doar pe ped. Pedurile au si ele imbibat miros placut asa ca nu put nici astea.
Nu inteleg dc pute catelusul respectiv :(
Daria & felina fioroasa
![](zana.gif)
![](bubumica.gif)
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
elaga spune:
Daca fetita ta isi doreste atat de mult si tinand cont ca poate invata si unele responsabilitati, gen curatarea lazii cu nisip, perierea pisicii, nu vad de ce nu. Pisicile sunt curate daca le inveti, exista vaccin, sterilizare, tratamente foarte bune contra puricilor.
danielle_ spune:
Revin cu amanunte...luat pisic de 2 luni,foarte jucaus...bucuria intregii familii...S-a acomodat foarte repede ...si cu litiera in primul rand,nu a facut decat la nisip de cand l-am adus acasa,ceea ce ma bucura foarte tare ...deocamdata e ok...Andreea este foarte incantata,nu il ia in brate tot timpul,i-am explicat ca nu e papusa ei sa faca ce vrea cu el,merge si se spala pe maini dupa ce se joaca cu el....
Sunt foarte multumita de alegerea facuta ,bucuria din ochii ei mi-a sters si ultima indoiala ...