Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

felicitari, mitzu, incet, incet o sa se obisnuiasca. hai ca m`a luat cu nervi la faza cu suplinitoarea
vazut gorodica, aia`s pretinii ei?;))

...da meii sunt pretenii ei de la gradi...si toti il urasc pe Viorel,care din fericire nu era in grup
Mitzu hai ca adaptarea Marei la gradi merge destul de bine....nici io nu-s de acord cu metoda educatoarei.....educatoarea mandrei tipa la ei...toti parintii stiu dar sunt de acord ca cica asa se disciplineaza....io i-am zis ca mandra mea nu-i obisnuita cu asa ceva si ca-i este teama sa nu greseasca de frica sa nu tipe la ea sau sa o certe....cred ca de vreo 10 ori anu trecut...anu asta inca n-am inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Mitzu am sutdiat prospectul...eu inteleg ca se foloseste in inf virale si alte afectiuni gen SIDA, leucemii cand imunitatea este scazuta..Nu am inteles cum ca s-ar folosi preventiv..mai intreaba un pediatru.
Am fugit la sedinta, apoi la FKT si apoi la aniversarea unei nepotele...nu mai am timp deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LIA

Semnez si eu condica, mi-a crapat monitorul am prmit unul de imprumut.
Azi avuram sedinta la gradi; 80 lei pt 5 caiete speciale si rechizite
Si inca mergem la inot. Dar cum minunile nu dureaza niciodata mult in tara asta de kkt, nu mai sunt cursuri de la orele 18,00 asa ca am deja nervii mei plus nervii de la Giulik ii place foarte mult
No, atata din vest.

Carmen, daca mai vreti nuante variate, ca aflasem si eu itnre timp ce "este", sa mi spui !

Mitzu, pupam Mara, mult, mult succes maine.
Pt imunizare nici noi nimik. Nu prea cred in ele

Leeloo, sananate la voi

Kim, vazut Luca si vazut Patrick si don`soara Pupu
Si am vazut si o Gorodica cocheta foc

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Buna dimineata, io prima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
hai ca e joi, mai e putin din saptamana asta
aici e o vreme superba, numai de gradinita si de servici nu avem chef
Daria, imi pare tare rau de inot! poate totusi se repara treaba? de dimineata nu poate merge Giulia daca tot are gradi dupa-amiaza?
Mitzu, cum e Mara azi?
Gabi? sanatosi baietii?
Robi, ai supravietuit englezilor?
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Robi, azi cum e pe la voi ?
Rox, si aici e vreme de plimbari
Ar mai fi de la 20,00 ... am zis ca incercam ... Giulia a spus ca oricand si cu oricine, asta ca sa va faceti o idee cat de mult ii place, ca deja are experienta a 3 cadre si totul a fost perfect la ea, ceilalti 3 copii deja aveau opinii clar definite in privinta antrenorilor Eu as vrea sa incercam, de 2 ori pe saptamana, sa vedem cum se descurca.
Si ar mai fi de incercat gimnastica ritmica la liceul sportiv. Sa vedem ce iese.
Ea mai vrea sa incerce asa: dans de societate, vioara si chitara si stie ca eu vreau ca ea sa vrea judo sau karate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Spre linistea mea Tudor e mai bine, asa ca pot pleca linistita (plec azi la Viena si ma intorc miine seara...) - eram stresata rau cu el...Stefan e bine, l-am dus la gradi, dar pe Tudor il tin acasa si il duc abia luni.

In rest nimic notabil...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

Si pe la noi e o vreme frumoasa tare.

Mai azi, am doua motive de sarbatorit,e ziua tatalui meu, sa-mi traiasca!, si tot azi avem 10 ani de casatorie (nici nu stiu cand au trecut). Ne vom sarabatori maine la restaurant. Asa ca poftiti la baut si la prajiturele .

Mara a fost ok si azi, desi prima intrebare cand s-a trezit a fost ”azi mergem la gradi?”, dupa care cred ca mi-a spus de vreo 50 de ori, pana am ajuns, ca nu vrea la gradi. dar important e ca n-a plans, doar s-a impotrivit. Din pacate a reusit sa si raceasca. Dupa ce toata vara a fost ok, dupa a treia zi de colectivitate a racit. Am aflat ca ieri i-a scos educatoarea la o plimbare pe la 9 jumate dimineata, si nu i-a dat hainuta pe ea. Are doar muci, asa ca nu m-am impacientat prea tare, sa vedem cum va evolua.

Daria, bafta sa gasiti un interval potrivit!

Robi, cum a fost?

Gabi, ce face Tudor? Sau ai plecat deja?

Va pupam si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

pentru ca v-ati gandit la mine!

Am supravietuit, greu dar a trecut...cu bine, zic eu...
Ma omoara astia, la 6 luni mai vine cate un sef nou si eu (doar eu, din 50 de oameni in birou) o iau de la capat cu interviurui, cine sunt, ce mananc dimineata, unde m lucrat in ultimii 60 de ani . Asta, plus audit complet pe HR...
Aseara am stat cu ei pana la 12.30, ultimele ore in club, ce-i drept, dar acolo am stat la discutii gen interviu cu directorul general...

A propos de gradinite, Matei a primit o lista imensa de rechizite, abia astept sedinta sa intreb ce s-a intamplat cu toata cartile de povesti pe care le-am dus in fiecare an de toti copiii (Matei zice ca le-au citit foarte rar din carti), de ce le trebuie in fiecare an alt penar complet echipat, unde sunt penarele precedente, unde sunt cele 2-3 jocuri duse anual de fiecare parinte deja ar fi trebuit sa nu mai aiba loc in clasa!

Mitzu, eu i-as fi spus ceva suplinitoarei, serios!!!

Gabitza, drum bun!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi_di_la_ieshi - in za clab? ;))noua nu ne`a cerut niciodata penare, nici la ilinca si nici la ionut si`am citeva educatoare in palmares:D
mitzu, ma bucur ca sunteti mai bine
daria, nu, e mai mult decit suficient. aseara am avut interviu, de unde am pietricelile, cine e giulika, da` de unde`o stiu, probabil mai am si diseara partea a doa;))
ilinca a primti aseara cadoul de ziua ei de la vecina, o papusa cu multe machiaje si muult sclipici. dimineata la 6 era drepti, avea multe griji legate de machiajul ala, ar fi vrut sa plece la gradinita toata sclipitoare;))
mey, da` cristal cind se`ntoarce? stie c`a dat soarele si la noi?;))
gabi (leloo) drum bun, cam scurta vizita. sanatate lui tudor

Mergi la inceput