Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Olivia,da celelalte valori sunt in limitele normale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

poze party
A fost tare fain, copiii s-au distrat enorm de mult, noi mamicile am stat la un suc si papica si au trecut cele 3 ore extrem de rapid.
Tortul a fost extrem de gustos si de aratos

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sa ti traiasca!!! si mai frumoasa s a facut!!! cea mai frumoasa de pe DC!
Si acum vad: este nascuta in aceeasi zi cu mine :)

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cata fericire se citeste pe chipul giuliei, fericire care ti se datoreaza in totalitate. superb

Mergi la inceput

Buna dimineata
Multumim de aprecieri Corina, Andreea
Da, a fost foarte, foarte fericita, nu ma asteptam sa fie asa multumita de tot

Sa aveti o duminica frumoasa si spor la pregatiri pt maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

daria, frumoasa petrecere, frumosi copii, mi-a placut ultima tinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
un an scolar teribil de usor le doresc tuturor gradinarilor si scolarilor. sa le fie bine si sa fie norocosi!
Daria, hehe am inceput saptamana super cu pozele voastre. absolut bestiale. Giulia e super fata
am venit rapid la servici ca la noi deschiderea anului e la ora 10... asa ca plec peste jumatate de ora inapoi
pupici tuturor!

Mergi la inceput

Mneatza, haideti la cafea

Si noi vom merge azi la gradi, va fi tot un an dupa-masa spre bucuria Giuliei asa ca mergem pe orele 13,00.
Si separe ca antrenorul, de dragul cvartetului teribil (Giulia - Arian - Mario - Patrick) va muta antrenamentul de inot de la 18,00
O zi frumoasa, sa veniti cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata si mult succes in noul an scolar!!

Daria - frumoasa petrecerea, Giulika e si mai frumoasa - se vede ca ati avut parte de distractie multa!!

Noi am avut un weekend pe linga casa, simbata seara am fost la ziua unor prieteni, ieri am copt vinete pe gratar si le-am pus la congelator, tatai a tuns o parte din iarba, am adunat din condimentele din gradina ca sa le pun la uscat si congelat, ce mai, am avut un weekend relaxant...

Va pup pe toate si va urez o saptamina buna!!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata fetelor,

Un an scolar usor si plin de invataturi bune va dorim si noi, pentru toti puii mici (si cei de la gradi si cei de la scoala)!!

Si daca se poate fara plansete, cum a fost la noi. Tudor super vesel si fericit, Mara a inceput cu plansul de acasa, iar la gradi a fost apogeul. Am plecat cu inima grea de acolo, si acum, cand in sfarsit am timp sa lucrez, nu pot, ca ma gandesc tot la Mara. Si e doar prima zi...
Mai si educatoarele nu vor sa cedeze nici un pic ca sa-i facem adaptarea mai usoara (nu vor sa o lase cate putin in clasa lui Tudor, desi sunt la acelasi etaj), nu vor sa ma lase nici pe mine sa stau putin acolo cu ea. Stiu ca au motive bune sa nu faca asta, dar ce bine ar fi si pentru ea si pentru mine.

Asadar sunt cam intoarsa pe dos azi. (Si toata vacanta am pregatit-o pentru ideea de gradi, ne-am jucat de-a gradinita, i-am povestit despre ea, am desenat-o, dar parca n-a avut nici un efect).

Mai sunt si alti plangaciosi pe aici?

Mergi la inceput