Copilasi de Iulie-August 2004 * 55
Raspunsuri - Pagina 4
szivarvany spune:
Da, noi ii vom sigila.
Fug sa ne echipam de inot, revin
Raportam zero molari definitivi, zero dinti cazuti
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
buna dimineata!
ce zi de vineri.... innorata. bine ca e vineri de fapt
aseara am fost la sarbatorirea lui Luca, copichiii au alergat in voie.. pana au inceput sa se certe bineinteles :)) am jurat ca nu mai iau jucarii de la mcd . rasu' lumii....
Andreea, eu nu m-am gandit la sigilare. am sa vorbesc cu stomatoloaga noastra.
ma apuc de munci... imi e cam somn
sa aveti o zi buna, scurta, lejera si cum vreti voi
szivarvany spune:
Mneatza si din vestul inorat
Eu bucataresc ca vreau sa termin pana`n pranz totul sa le duc la locul de joaca sa apuc sa ma si odihnesc. Nici nu`s nesi
Spor la munca tuturor
Si azi sunt prin zona
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
leeloo2004 spune:
Neata, neata, vreme intunecata si urita...bine ca e vineri!!!
Cum o fi in weekend?
Miine mergem la tirgul de mobila, chiar sper sa gasim ceva - am nevoie de scaun de birou si canapea pentru birou, mai am nevoie de o canapea pentru la etaj, de 2 paturi pentru copii + saltelele aferente...sa vedem ce vom gasi...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
V-am scris si ieri un mesaj lung dar vad ca nu s-a postat...
Asa ca urez din nou La Multi Ani Anelor!
Noi am fost ieri dupa-amiaza la soacra mea, a fost ziua ei de nastere, dupa care eu ar fi trebuit sa merg intr-un club singura, sa ma intalnesc cu colegii si cativa englezi, dar Petro s-a intalnit cu un furnizor, asa ca eu am ajuns in club la 9 seara cu Matei dupa mine... A fost in culmea fericirii, s-a jucat pe la tot felul de masinute, a vorbit si el un fel de engleza , astfel incat i-au luat toti fise pentru jocuri, a baut suc la bar... La un moment dat mi-a zis:"Si tata asta care ar fi vrut sa ma inchida in casa...mmm". Dimineata, primul lucru care l-a intrebat a fost cand mai mergem in club
Vorbeati de dinti - noi azi trebuie sa ajungem la stomatolog, am remarcat doi dinti noi in spatele celor de lapte. La Matei s-au schimbat 3 incisivi de jos si unul de sus pana acum, eu abia astept sa il vad cu dinti sanatosi, noi avand probleme mari. Iar la el asa s-au schimbat toti, intai au iesit cei definitivi in spatele celor de lapte si a fost necesara interventia dentistului. La noi problema sunt cariile de la maselute, nu sta la plombat, asa ca ne chinuim cu mancatul, totul moale, carnea pasata ca la bebe...
Va pup, o zi fara ploaie va doresc, eu deja m-am saturat de vremea asta...
cristalina spune:
Neata!
Nici eu nu stiam asta cu sigilatul dintilor, o sa vorbim cu stomatoloaga.
Daria, spor la pregatiri si petrecere frumoasa! Pupam sarbatorita!
Gabi, spor la cumparaturi, ce m-as mai fi dus si eu!
Azi am o zi din aia, cu terminat prezentarea, facut bagaje, manichiura si pedichiura ce o sa ma mai relaxeze...:)))
Cand vad vremea asta imi vine sa ma bag in pat si sa nu mai plec nicaieri (Carmen, unde esti, ca stiu ca tu voiai sa pleci...iti trimit biletul de avion si prezentarea pe e-mail!!!)
O zi excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
roxanaz spune:
doamna Cristal permiteti sa comunic ca la Roma e cald si frumos si aproape 30 de grade: http://www.weather.com/weather/tenday/ITXX0067 asa ca plecare linistita
Robi bestial Matei. normal ca s-a simtit bine copilul in club..
carmenp spune:
is aici, da` nici chef sa dau cu destu`n tasta n`am;)) ehe, cum nu m`as duce io:D de azi is singura pina duminica ailalta, trai nineaca, imi sar figurile din cap;)) diseara mac la nunta cu ionu`, bucurie mare pe capu` lui
gabi (leloo), bafta si spor la cumparat, sa va gasiti lucruri frumoase si ieftine
gabi (roberta), distractie mare pe capu` lui matei, petrecerea urmatoare sa i`o faci in club
darioo, petrecere frumoasa
edit, cristal, nu uita sa-tz pui costumu` de baie:P
roberta04 spune:
Fetele, am luat rezultatele la analizele lui Matei si-s spre paranoia deja. Este a treia oara (in decurs de doi ani) cand ii ies monocitele crescute...
Olivia, Roxi, help, pls...pana ajung la medic...
Mono% 8.9 (valori normale 0-5)
MCH 26,9 (27-31)
PDW 15,4 (9-15)
Astea sunt in afara normalitatii...Daca mai citesc mult pe Net o iau razna...