Copilasi de Iulie-August 2004 * 55
Raspunsuri - Pagina 3
cristalina spune:
Frumos la Rucar! Luca mi se pare leit Olivia (probabil in comparatie cu Sorin cu care nu seamana deloc...:)
Olivia, in ce zona de bucuresti ziceai ca e apartamentul ala?!
Ca te invit sa faci o vizita pe la mine si iti trece dorul de bucuresti (nu vorbesc de magurele, dar pana ajungi aici dai de niste zone prin sectorul 5 de te apuca bucuria ...:)))
Liliana, succes la scoala Adelutei. Sa ne arati si noua pozele maine.
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
bunny spune:
Olivia- eu ajung de 3-4 ori/an in Bucuresti ... tu vorbesti serios? Mie mi se ia dupa 3zile si vreau inapoi acasa....mi se pare Bucurestiul mult mai murdar decit a fost acum 10ani. Nu zic ca nu s-au facut si bune ... dar prea putine . Acum 10 ani cind statea in Budapesta le-am dat anii astia sa-i ajunga pe unguri ...dar din pacate ne-am departat.
n-am rezistat...scuze
szivarvany spune:
Buna dimineata
O cafea, o prajitura ? Ca m-am apucat de prajiturit
Afara ploua. Iar Asa ca in loc de plimbari, mai mergem azi la inot. Incerc sa gasesc un antrenor care face si seara ... poate am noroc. Giulik este in continuare foarte incantata.
Ioana, dementiala Maria cu logica ei dar si cu urarea
Cristal, haha, parca zici de Giuli, nici ea nu retine lucrurile neesentiale ei
Kim, nu este loc mai frumos decat Constanta in tara asta
Polux, sa vedem si noi scolarita
Mitzu, succes la gradi luni la toata lumea (sper sa nu fie nimik cu analiza )
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
roxanaz spune:
neata!
la multi ani Anelor, daca aveti sarbatorite azi
Mani, si eu vad diferenta intre constanta si bucuresti. in rau pentru constanta. Daria, nu stii ce zici... zau acu, nu glumesc
Ioana, simpatica Maria.. si-a scos parleala cu bomboanele
Cristal, tare inalta Maria!
fug la munci. sa aveti o zi buna buna de tot!
leeloo2004 spune:
Eu totusi indraznesc sa o contrazic pe Mani - locuind in Bucuresti mie mi se pare ca s-a schimbat in bine in ultimii 10 ani. Bine, inca exista zone murdare, ingrozitoare - insa, de ex, acum citeva zile am fost intr-o vizita de piata in celebra Pta Scorpion din Rahova (poate o stiti) - evident arata ca un bazar, multe lucruri ieftine, chinezisme, turcisme, etc - DAR o curatenie exemplara, nu am vazut aruncate pe jos hirtii, chistoace, resturi alimentare - am ramas foarte surprinsa, nu va mint! Eu apreciez si faptul ca s-au cheltuit bani pe amenajari peisagistice (probabil la un pret mult mai mare decit cel adevarat, dara sta e o alta poveste) - macar nu mai vezi praf peste tot si gunoaie, mai vezi si iarba verde, flori, aranjamente, pomi plantati... Suntem departe de capitalele europene, dar eu zic ca totusi lucrurile s-au schimbat in mai bine in unele locuri...
De Cta nu stiu ce sa zic, nu am mai fost de multa vreme pe acolo...
Roberta - deci gata dormitorul? Bucataria cind e gata? Mutarea pe cind??
Polux - felicitari pentru prima zi de scoala!!
Aseara Stefan imi arata ca ii mai iese o masea, in dreapta jos, respectiv a treia masea...m-am uitat acum pe net si am vazut ca asta ar trebui sa apara in jurul virstei de 12 ani... asa ca mi se pare ciudat, oare sa ma duc cu el la dentist? Pe voi va aud ca le cad dintii, lui ii cresc masele...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Dorsilia spune:
hello,
Gabi, copiilor trebuie sa le creasca un rand de masele inca, in jurul varstei de 6 ani....majoritatea amicilor lui Danut deja au deja cel putin 2 masele deja erupte, altii chiar pe toate 4. La Danut nu se vad inca nici macar gingiile umflate. Si nu i se misca nici un dinte. Lui i-au crescut dupa 1 an dintii, asa ca presupun ca de aia nu i se misca dintii de lapte si nici molarii din spate nu se grabesc cu eruptul.
Si in capul meu constanta=plaja si soare=vacanta, asa ca de acolo vin e imaginea pozitiva despre acest oras
o zi buna tuturor
leeloo2004 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dorsilia hello, Gabi, copiilor trebuie sa le creasca un rand de masele inca, in jurul varstei de 6 ani....majoritatea amicilor lui Danut deja au deja cel putin 2 masele deja erupte, altii chiar pe toate 4. La Danut nu se vad inca nici macar gingiile umflate. Si nu i se misca nici un dinte. Lui i-au crescut dupa 1 an dintii, asa ca presupun ca de aia nu i se misca dintii de lapte si nici molarii din spate nu se grabesc cu eruptul. Si in capul meu constanta=plaja si soare=vacanta, asa ca de acolo vin e imaginea pozitiva despre acest oras o zi buna tuturor |
Am scris un mesaj si s-a pierdut...
Lui Stefan dintii i-au dat pe la 8-9 luni, deocamdata nu i se misca niciunul...Ce ii apare acum, din ce inteleg eu de pe net este primul molar, deci cred ca ai dreptate Lia, asta apare in jurul virstei de 6 ani...
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
carmenp spune:
la multi ani, anelor!
ioana, ilinca preia stafeta de la ion, deci va merge la 23, la invatoarea lui ionut. e prima inscrisa pe caiet la doamna, in vara erau inscrisi vreo 10-11. hmmm, nu sunt sigura ca am facut alegerea cea mai buna pt ca e cam dura, dar ma gindesc ca daca cele 14 fete au supravietuit pina acum o sa supravietuiasca si ea
nu stiu pe nimeni la 15, mai intreb, stiu ca e buna scoala. simpatica gorodica
roxanaz spune:
si eu am vazut diferenta la Bucuresti - se vad multe lucruri frumoase in plus de fiecare data .
Lia, lui Patrick i-au aparut dintii dupa 1 an (la 1 an avea 2 mugurasi :)) ) deci se pare ca asta cu iesit tarziu cazut tarziu nu se confirma la noi. are 2 masele de 6 ani iesite, intr-adevar. l-am controlat vineri
amironeanu spune:
Salut!
La multi ani tuturor copiilor de IULIE AUGUST 2004!!!!!!!!!
Multumim tare mult de urari, ma bucur ca v-ati gandit si la noi!
Imi pare rau ca nu apuc sa stau de vorba cu voi, dar tare scurt e timpul asta
Va citesc destul de regulat, dar scriu doar cand am cite o nelamurire. Si Stefaniei i-au iesit 3 din maselele de 6 ani. Dr. stomatolog ne-a propus sa le sigilam cand ies toate patru ca sunt definite si e bine sa avem grija de ele din timp. Ce stiti de sigilarea dintilor? Voi veti apela la sigilare?