Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, si eu rad de fiecare data cand imi amintesc mutra ei, atat de fericita, imi zambea la fiecare tura de bazin cu toti dintii si toti ceilalti zambeau inspre ea, inclusiv antrenorii ceilalti
Sunt tare curioasa cum va fi azi la gimnastica si maine la dans. Deocamdata ea numara orele.
Sa va zic ca e aici seful al`mai mare si a trebuit sa-i spun ca pt o luna de zile trebuie sa ne lase cu 10 minute mai repede acasa. Zici ca i-am cerut bani, dar a zis cu juma` de gura "va bene", asta sa pot ajunge pe 6 juma` cu mandra la activitati
Am lasat hainel pregatite, rucsacul pregatit, am instruit bona ca am minutele numarate

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello, bine ati revenit din weekend, nu ma uitati cu sugestiile please, sunt in criza de timp si nu m-am decis inca incotro s-o apuc cu gradinita fetei....la stat sau la privat? pro si contra....cine ma ajuta?
mersi

ps. si la noi se muceste inca, deci sanatate sa avem si noi si voi

Mergi la inceput

Lia,
noi stem la stat, cea mai mica si far`de fitze gradinita din judet.
Educatoarea este extraordinara, asa ca as alege fix acelasi loc din acest motiv.
Si daca mai pun ca la noi este o gradi privata unde platesti 1.000 lei / luna, ar fi picat din start ca optiune.

Mergi la inceput

la privat la noi pe luna e cum am zis, 350 ron fara alte daravele, si-s 12 copii, la stat sunt 28 si e o harmalaie cumplita, Andreea deocamdata nu mai vrea nici macar sa discute despre gradinita daramite sa mearga, nu mai vrea sa incerce nici la cea privata, unde doar am dus-o in vizita. La stat a varsat in a doua zi, dupa ce a plans pe ruptelea, si de atunci refuza ideea de gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Lia, imi pare rau dar nu suntem in papucii tai, e tare dificil sa zicem ceva. e clar ca daca Andreea a avut o asemenea trauma nu mai vrea saraca nici sa auda de gradi :(
poate merge puterea exemplului lui Danut? ca daca el vrea sa mearga si e ok, poate revine si ea la sentimente mai bune.
altceva... nu stiu ce sa zic.
eu am gasit deja gradi ptr Pupu . (asta mostra de thinking ahead )

Mergi la inceput

bine, scuze ca v-am implicat in ceva atat de dificil, sa va cer sa empatizati in scopul oferirii unui sfat....stupid me

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dorsilia

la privat la noi pe luna e cum am zis, 350 ron fara alte daravele, si-s 12 copii, la stat sunt 28 si e o harmalaie cumplita, Andreea deocamdata nu mai vrea nici macar sa discute despre gradinita daramite sa mearga, nu mai vrea sa incerce nici la cea privata, unde doar am dus-o in vizita. La stat a varsat in a doua zi, dupa ce a plans pe ruptelea, si de atunci refuza ideea de gradi

Imi pare rau pt ea :( cred si eu ca nu mai vrea intr-un loc unde nu i-a palcut. Poate i se va face pofta cand mergeti dupa Danutz.
Ref gradi la 350 de lei, mi se pare ok pretul.
Poti sa combini drumurile la gradinite diferite ?

Mergi la inceput

Citat:

bine, scuze ca v-am implicat in ceva atat de dificil, sa va cer sa empatizati in scopul oferirii unui sfat....stupid me

o zi buna tuturor

asta ce inseamna mai exact, ha ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:

o zi buna tuturor

asta ce inseamna mai exact, ha ?

nu inseamna nimic rau sau deosebit Daria, pur si simplu imi dau seama ca nu e cazul sa va cer voua aici sa ma ajutati cu sfaturi nici in probleme simple si nici Doamne fereste mai complicate....sunt problemele mele si numai ale mele....

Andreea vroia in grupa cu Dani, ceea ce nu e posibil, el e la pregatitoare, ea a fost repartizata cf varstei la mijlocie. Cat a lasat-o cu el in grupa i s-a mai parut cumva, cand au dus-o in grupa ei a fost nasol. Vom gasi noi o solutie si pt ea....

Mergi la inceput

Cred ca cel mai mult depinde de educatoare sa se adapteze si copiii.
Poate daca ar fi mai flexibile primele zile/saptamani, s-ar adapta mult mai repede si Deea.
La noi la gradi de exemplu cand au fost frati mai mici emigrau lejer la cei mai mari si invers. Educatoarelor li s-a parut normal.
Asa aveam noi o fetita la noi in grupa si veneau mereu fartiorii ei in vizita pana s-au obisnuit si n-au mai venit decat sa salute
Nu poti vorbi cu ele sa fie mai deschise la creiere ???

Mergi la inceput