Copilasi de Iulie-August 2004 * 55
Raspunsuri - Pagina 11
kim222 spune:
Rox nu avem paznic..
Eu am de platit asa:
-150 ron rechizite
-41 caiete speciale
-30 (pe semestru) fond de igiena
-20 (pe semestru) fond de proiect
-10 (apa) /luna
-25(ajutor educatoare) /luna
-20 ron/luna (pictura si gimnastica care-s obligatorii )
-160 ron/luna (mancarea)
-10 ron/luna fiecare obtional.
Dorsilia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kim222 Rox nu avem paznic.. Eu am de platit asa: -150 ron rechizite -41 caiete speciale -30 (pe semestru) fond de igiena -20 (pe semestru) fond de proiect -10 (apa) /luna -25(ajutor educatoare) /luna -20 ron/luna (pictura si gimnastica care-s obligatorii ) -160 ron/luna (mancarea) -10 ron/luna fiecare obtional. |
wow, Olivia, asta e gradinita de stat?
La noi la particular cer
- 380 ron/luna program normal fara masa de pranz, Aici sunt incluse si 2 optionale, sport si engleza, plus ca nu cer rechizite si consumabile. Se achita suma integral indiferent de prezenta copilului.
- 450 ron program normal cu pranz, se achita masa in functie de prezenta
- si 700 ron program prelungit cu 4 mese incluse (de la 7 dimineata la 18 seara).
La stat avem de dat 200 de ron fondul clasei si consumabile cu randul, 10 ron lunar ajutor educatoare, 20 de ron engleza, 20 de ron sportul, optionale obligatorii (se plateste in functie de prezenta fiecarui copil, cand lipseste nu achita acea ora), 5 ron lunar pt apa de la dozator, un caiet de lucru, un caiet special cu fise matematice, un penar complet utilat si 140 de ron lunar masa, daca frecventeaza 100%.
szivarvany spune:
La noi optionalele sunt chiar optionale. Anul asta o ora sport / engleza va costa 2,5 lei
Aici ploua are cineva vreme buna ??? Philip, Polux, cineva de departe ?
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
polux spune:
Daria da am avut vreme buna ieri, azi ploua...dar se pare ca dupa amiaza iese soarele.
Si noi avem rechizite de luat ptr scoala...dar ce scrie Olivia depaseste si cerintele unei gradi particulare.
Hai sa va spun 2 perlute mici...cica singularul de la skiuri este patina, si pluralul de la chifla este chiftele.
Va pup.
Liliana
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4
roxanaz spune:
buna dimineata!
eu azi am sedinta, asa ca aflu cam ce e de dat - dar tot asa - caietele speciale vor fi vreo 40 de lei, rechizite inca vreo 50 ron ca se iau toate la fel, paza si monitorizarea vreo 20 de lei, optionalele (astea pe luna, nu mai stiu cat sunt), consumabile om vedea. plus fondul clasei - vreo 150 ron.
si aici se innoreaza.... dupa ce sambata a fost vreme de plaja... la propriu!
fug la munci. sa aveti o saptamana usoara si plina de lucruri bune!
szivarvany spune:
Buna dimineata.
Duna un we plin de ploaie si vant si frig, azi e soare. Io`st la munci Ieri macar am ajuns la premiera la teatru, piesa "Fetita cu chibrituri", asa ca n-am stat degeaba
Spor la munca tuturor
Cateva poze: http://family.webshots.com/album/578413009JuWycA?start=12
cristalina spune:
Buna dimineata!
Da, a avut dreptate Ioana, nu am prea avut timp la Roma sa intru pe net desi aveam la hotel.
Am umblat atat de mult incat am ajuns vineri dupa amiaza acasa zombi! Si racita cobza (E drept ca m-a luat de cum am ajuns ...deh,. daca am mancat prea multa inghetata . Dupa ce am racit am mancat tot inghetata, cui pe cui se scoate...) Am facut bataturi si basici la picioare, am racit, eram terminata de oboseala dar Roma e fantastica!
Totusi mi-ar fi parut rau ca din cauza oboselii sa nu ajung la intalnirea de 20 de ani de la terminarea liceului. Asa ca desi vineri noapte am dormit de la 1.30 la 5.30 pentru ca Ioana avea mucisori tot m-am urcat sambata dimineata in masina si m-am dus acasa...Am ajuns la liceu exact cat sa apuc sa salut colegii de clasa...:)))
Foarte frumos, cheful de la restaurant a fost ca o nunta, n-as putea spune ca m-a dat pe spate, dar la liceu a fost frumos... Ieri eram terminata, vedeam dublu...:))))
Azi am tinut fetele acasa si le duc dupa amiaza la doctor sa le verifice sa vedem daca ne ducem la gradinita sau nu (probabil ca da, nu par sa aiba mare lucru).
Si la noi lista de rechizite si consumabile e lunga, cer in fiecare an jucarie, floare si ce mai cer ele, 60 de lei/an caietele speciale si fondul clasei si asta e tot. Asa ca fiecare ia penar si caiete, sapun si hartie igienica dupa buget. Eu inca nu am vazut lista pentru ca John a fost cu ele saptamana trecuta dar le cumparasem dinainte din amintiri (in fiecare an au cerut cam aceleasi lucruri).
Hai ca m-am intins, nici n-am apucat sa citesc ce ati mai scris.
(eu intru in focuri cu proiectul si avem un workshop de 3 zile chiar la institut asa ca pana la sfarsitul lunii nu ma voi plictisi).
O saptamana excelenta sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
g_ioana spune:
Neatza...si la noi plouaaa de ruuupee...raportam o casa plina de virusi si virusati...intai tati racit cobza...de vineri am inceput io..sambata seara mandra se vaita"ce ma fac eu cu doi parinti raciti oare cum o sa ma descurc?"....acum sper sa nu urmeze ea..
Daria i-a placut lui Giulik piesa???....mandra nu cred ca ar merge a impresionat-o foarte tare povestea..si eu trebuie sa caut programul teatrului sa vaz ce piese au in stagiunea asta...
Cristalina vrem poze de la Roma si de intalneala!!!!
Liliana super tari perlele Adelutzei!!....meii rusinika sa nu pui tu poze cu mandrulitza in vacantza,ntz,ntz,ntz....noroc cu Vivia ca ne-a mai aratat ce domnisoara mare si frumoasa s-a facut Adelutza!
hai sa avem o saptamana excelenta,pupicei
szivarvany spune:
Cristal, bine ai aterizat, mult spor la munci n continuare si la fete spor la gradinarit
Ioana, eu acum sunt tare ingandurata pt atata program incarcat.
Giuliei ii place la teatru, asa am observat. Si nu o impresioneaza nimik Acum m-a pus sa caut concert de vioara si io n-am nicio tragere de suflet.
Imi pare rau ca nu am reusit sa fac poze de la ultimel ore de inot, in care era Giulia si restu` tot bazinul plin de poloisti si ea nu si-=a dat seama ca era singura fata si cea mai mica, atat era de luata de val
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Imi pare rau ca nu am reusit sa fac poze de la ultimel ore de inot, in care era Giulia si restu` tot bazinul plin de poloisti si ea nu si-=a dat seama ca era singura fata si cea mai mica, atat era de luata de val |
absolut bestiala Giulia!!!
Ioana, sanatate multa!!!
Cristal, welcome back, acu' la munca cu tine! si baga poze