Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Carla, ai PM

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Ruxi, noi n-am luat scaune cu isofix ca nu se preta masina noastra la atata tehnologie, dar am investit in astea: http://www.concord.de/en/#/products/driving/car-seats/ultimax/collection, iar poze cu fetele in ele poti vedea aici, ca sa-ti faci o idee: http://injoaca.wordpress.com/2010/08/30/gata-de-drum/

Desi sunt de la +0 luni, noi doar de cateva saptamani le-am montat, iar fetele stau perfect in ele. Sunt pana la 18 kg (4 ani); se intorc cu fata cand mai cresc fetele putin.

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

bebelusii vostrii transpira cand ii alaptati?
al meu zici k a alergat la maraton

[center]

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3

Mergi la inceput

da cris si a mea, fuge dupa flacaul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

Carla, stiu, stiu, stiu cum e cu curatenia; insa ma gandesc sa iti sugerez (poate inutil dar incerc si eu) sa te gandesti cum ar fi sa ai Mazarichile de 6 ani si un bebe de varsta de acum a Mazarichilor . Complicat poate sa iti imaginezi insa te invit pe aici.

Acum, ca au inceput scoala ce mai "tine" ordinea cateva ore, pana vin ei insa apoi e iar dezastru; si cum nu am cum sa fac zilnic si mop si aspirator si ordine si aia si ailalta....

In alta ordine de idei, aici este oficial, decretat de mine, TOAMNA!
Racoare, mai o ploaie, mai un vant insa, ce e cel mai spectaculos, sunt copacii care isi schimba culoarea frunzelor din verde in rosiatic apoi in rosu aprins, din verde in galbui apoi in galben. Este SUPERB!

Rosanne, felicitari ptr dinte!!! Noi nu avem, ii asteptam.

Blogul este inca in santier; astept de la admin formula magica ptr a avea slideshow de poze.

Ale, pune si tu o poza, doua pe contul comun sa vada si ochii mei; tehnologii d-alea avansate gen FB si altele nu folosesc.

Laurita, cred ca extraproductia are legatura cu toamna; si eu sunt mai "plina" insa mananca micuta.

Si eu mi-am adus aminte azi de vremea cand eram gravida (anul trecut pe vremea asta) cand mancam paine prajita cu telemea sau bagheta cu unt si lapte cu cacao; asa ca azi repet meniul.

Carla, felicitari ptr trecerea pragului de 6000gr.

Theodora, asa deci. Aici te dam disparuta si tu stai la povesti live cu Sorana.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

ARTU am sa pun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

da cris si a mea, fuge dupa flacaul tau

Cred ca si ale mele tot acolo fug...
Numai ca ele fiind mai cheliute, se fac broboane si lucesc ca bostanul!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cris, nu, nu transpira; eu zic sa ii povestesti pediatrului ca poate fi o legatura cu calciul;

Eu zic sa nu va stresati (pt moment) cu laptele praf.

Constant apar asemenea "zvonuri". Initiatorii si raspandacii sunt de regula competitorii produsului "problema".

Iar in informari apar 2-3 produse ptr ca asa e mai indirecta antireclama; cele 1-2 in plus fata de produsul vizat direct sunt victime colaterale.

Cei ce genereaza astfel de anti campanii asta vor; sa se panicheze mamicile si sa schimbe laptele cu cel al companiei "safe".

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Artu, nu ma fa sa-mi imaginez chestii ”necurate” (si la propriu, si la figurat)...

Apropos de mai multi copii si de nostalgia sarcinii, eu deja am decretat ca in 4-5 ani mai vreau sa fac o incercare (poate-mi iese tot dubla ), dar sotul nici nu vrea sa auda... Zice ca le iubeste prea mult pe mazarichi si nu-si doreste sa-si imparta timpul si atentia cu inca un bebe, vrea sa le dea lor totul... Mie-mi suna a altceva, insa.

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

se incarca pozele

Mergi la inceput