Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
theophillina spune:
Aleesicoo, f frumoase pozele, f frumosi si voi, iar tu, vb Carlei, ma si "enervezi" cat de bine arati. Iar bubulina ta e o dulceata. Casa de piatra, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de Karinutza-Scorpiutza o mie de ani!
Ioana,
Astazi bebe Stelios a avut prima lui intalnire cu bebelusa Nadja, sarboaica, mai mare cu 2 sapt ca noi. Of, bebelina era cu ochii dupa Stelios si el nimic! Ne privea pe noi toti dar pe ea, nu. Cred ca e cam .
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
arturicii spune:
Carla, e prematur zic sa discuti subiectul; eu, imediat dupa ce am nascut baietii ziceam ca si tine; apoi m-am sucit si sucita am ramas pana a aparut, surpriza noastra, Sabina.
Ioana & Arturicii'S
aleesicoo spune:
theo, fata mea am 43kg...crede-ma k nu ai vrea sa arati ca un biscuite in dunga
multumesc pt urari!!!
gata doamnele mele , pozele sunt pe contul comun
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
arturicii spune:
Ale, ce fain ati fost toti, de la mic la mare! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Mai Theo, dar nu va potoliti vad; terase, intalniri....hmmm, fain acolo la voi bag seama.
Iar bebe Stelios bine face ca nu se uita si el; stie ca trebe privit bine inainte. Apoi, in functie de chef, raspunde el...
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Noi n-avem nunti, n-avem botezuri insa am pus si noi 3 poze recente aici
Ioana & Arturicii'S
Jocurban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Noi n-avem nunti, n-avem botezuri insa am pus si noi 3 poze recente aici Ioana & Arturicii'S |
Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!
Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).
Blogul mazarichilor
cris_09 spune:
citat din mesajul lui arturicii Noi n-avem nunti, n-avem botezuri insa am pus si noi 3 poze recente aici Ioana & Arturicii'S |
Ce mare si frumoasas-a facut Sabinuta
[center]
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3
cris_09 spune:
Alesicoo sunt foarte frumoase pozele,ai fost o printesa superba.Nu mai frumoasa decat Karinuta(fara suparare)
[center]
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3
mommy_to_be spune:
Bun regasit, dragele mele
Revin dupa o absenta destul de lunga si va cer ajutorul... inultima luna jumatate m-am luptat cu infectia de la degete (caci acum e la ambele degete mari de la picioare), am fost la medici, am luat antibiotic, m-am operat si in continuare am aceeasi problema. De la stresul si tensiunea acumulate pentru ca mai am si o suma de alte probleme pe cap, se pare ca lapticul meu a cam scazut cantitativ, iar asta se vede atat pe cantar (Maia a luat doar 300 g luna asta) cat si zi de zi. Dupa ce se termina lapticul din sani e agitata, se erveaza, cauta in continuare sursa de hrana, care insa nu ii poate oferi nimic. Am facut un test al laptelui si se pare ca a reusit sa manance de la mine cam 120 de ml, adica cat manca ea la 2 luni. Mai mult decat atat se pare ca s-a constipat de la subalimentatie si nu a facut caca 4 zile Pana la urma am intervenit cu termometrul... Am vorbit si cu pediatra la telefon si mi-a zis sa-i dau Nan HA ca supliment si sa ma odihnesc Am vazut mai apoi ca asta e o formula hipoalergenica si ma intreb daca e chiar necesara. Voi ce le dati floricelelor voastre, mai ales cele care folositi supliment?
In rest, ne apar dintisorii, se vad clar 2 colturele albe in gingia inferioara. povestim mult, am zis pana si mama Eu m-am topit toata... e adevarat ca nua zis-o foarte constient, dar a zis-o. Era la san, nu-i ajungea papa si a inceput sa se maraie, iar la un momendat a zi asa, plans Maaaa-Maaaa Era si sotul langa mine, ne-am uitat unul la altul si nu ne-a venit sa credem. eu m-am bucurat si intristat in acelasi timp, caci a spus primul mama intr-un moment in care eu nu am putut sa-i ofer tot ceare ea nevoie. fug ca plange. revin.
Va pup p toate!
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui bubu30 Hello ! Roxy ce harnicute ati fost cu dintisorii nu am mai auzit inca la nimeni de aici sa aiba dintisori la noi se vad doar urmele de dinti sub gingie In ceea ce priveste curatenia acum cand va aud imi dau seama ca trebuie sa o apreciez pe bona mea ca imi tina casa luna si imi calca si spala hainele, am si uitat de cand nu am mai pus mana sa fac ceva prin casa, aaa , cred ca dinainte de Paste cu vreo 3 sapt , pe urma doar pat si ... pauza totala. Intrebare : stie cineva sa imi indice un scaun de masina care sa se poata folosi inainte sa aiba copilul 9 kg si sa fie si super ok (la siguranta ma refer) ??? Eu nu am gasit decat de la 9 kg in sus la diverse marci de scaune auto si m-am hotarat oricum pe http://www.vanstore.ro/scaun-auto-sistem-isofix-p-3175.html dar pana facem 9 kg mai avem prea mult de asteptat ca abia avem 6 kg Deci as cumpara si unele intermediare intre 6 - 9 kg daca stiti sa imi indicati pana reusim sa il putem folosi pe cel de mai sus. Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
eu iti recomand Recaro il poti folosi de la 9 kg pana la 12 ani. E f ok si ca bani, ca toate. Avem la Alex si le vom lua si picelor. Deocamdata ele au din cel scoica de la Ferrari.