Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui remy_mv Madamar aici ti-ai inceput odiseea... mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010) |
Tare mi-as dori sa dea toate cate un semn de viata si sa ne spuna ca sunt bine sanatoase cu bebelusi voiosi in brate
[center]
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3
veronicach spune:
cu o mica intarziere LA MULTI ANI Sorana, Mariutelor(ma includ si eu :D), si dragi ANUTE
In cluj e o vreme groaznica, dupa cum a spus si Carla, biac biac biac
Matei se cearta cu jucariile suspendate nu stiu cu ce l-au suparat
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
remy_mv spune:
Carla exact prin asta trec si eu acum. E dezastru la mine in casa, sunt in pragul depresiei din cauza asta pentru ca trebuie neaparat sa fac curatenie si nu am cand si cum. Eu mai am si catelul care nu ma ajuta deloc, din contra... In timpul zilei Ema doarme numai pe mine, altfel se trezeste daca o pun in patut. Cand e treaza o pun in leagan si mai pot sa fac una alta, dar mi se pare aiurea sa aspir si sa sterg praful cu ea in camera. Asa ca acum sunt cu ea in brate, pe perna de alaptat si stau pe net...ca ce altceva sa fac E mai important sa-si faca ea somnul, nu?
Eu am avut pe cineva care-mi venea o data pe saptamana si ii dadeam 50 ron pentru aspirat, sters praf si spalat pe jos in toata casa, baie, bucatarie cu toate cele plus geamuri daca era cazul. Numai ca nu mi-a placut pentru ca se grabea mereu, uita de fiecare data cate ceva si aveam senzatia ca parca intindea zoaiele in toata casa...a reusit sa foloseasca doar 2 carpe si cu sters de praf si geamuri si baie si bucatarie...
Asa ca am decis ca mai bine imi fac eu...dar uite ca nu am cand... Sper ca la sfarsitul lunii sa revina o tipa super pe care am avut-o anul trecut, dar care a plecat in tari straine...
theophillina spune:
‘Neata fete dragi!
LA MULTI ANI!
Patricia Andreea de Crissy_C
Bianca Maria de lenabum
Eliza Alexia de aly_
Raluca de siminoc
Of, cu scrisul asta pe forum, e jale, eu va citesc mereu, insa pana sa apuc sa scriu se trece la alt subiect, ba ma mai apuc si scriu mesajul si-apoi il pierd si mi-e lehamite s-o iau de la capat, si uite-asa mai departe. Ma bucur ca toata lumea e sanatoasa si voioasa.
Sa mai spunem si despre noi, astazi implinim 3 lunite, va servim cu www.toane.ro/wp-content/uploads/2009/10/tort.jpg" target="_blank">tort, acum 2 zile am fost la cotrolul de 3 luni, am facut si vaccin (Prevenar), nu am plans deloc, nici febra, nici alte reactii adverse. La 3 lunite avem 7,5 kg si 63 de cm, suntem sanatosi si voiosi, radem toata ziua, mai ales dimineata cand ne trezim suntem numai un zambet. Ieri ne-am intalnit si cu Sorana si Matei aici pe meleaguri grecesti. Din pacate n-au venit si cu bebe Tudor in Grecia sa-l vedem si pe el. Sorana e o mamica tare draguta si o fata super de treaba, iar Matei e un scump, imi venea sa-l mananc, dar m-am abtinut. Desi zicea Sorana ca e mai timid, mie nu mi s-a parut deloc, am vb cu el, l-am intrebat de Tudor, de vacanta etc. si vb cu mine ca si cand ma cunostea de nu stiu cand. Cat am stat o ora la cafea, s-a jucat cu masinutele lui, bebe Stelios a stat cuminte in carut supravegheat de tati si eu am povestit cu Sorana despre pitici. Tare mult mi-a placut, sper ca si ei.
Cam astea sunt vestile despre noi, sper sa ma tina scrisul pe forum, desi duminica viitoare pe 19 avem si noi botezul, de duminica de pe 12 incep sa ne soseasca rubedeniile din Ro.
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
remy_mv spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_09
Tare mi-as dori sa dea toate cate un semn de viata si sa ne spuna ca sunt bine sanatoase cu bebelusi voiosi in brate [center] Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) [size=3 |
Bine ca am gasit cand si-a inceput Madamar odiseea...dar oare eu cand am inceput-o? Nu ca as fi fost foarte activa...da' tot am scris si eu acolo cateva mesaje...
Madamar spune:
citat din mesajul lui remy_mv
Neata! Ai scris prima oara pe 16.10.2009, cap. 10, pg.6 din odisee. Incerc sa-ti pun link-ul imediat. mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010) |
Sarumana
Ce formula magica ai folosit:)?
Eu am luat "la lins: capitolele de la 6 incolo si am ris copios vazind abia acum cearta dusa de Alesicoo cu fetele, si cum ii spunea Vivela ca va veni schimbarea odata cu venirea copilului care-i va intinde nervii - si nu ma pot abtine din ris inca!
Nu sunt ciufuta si rautacioasa - doar ma distrez ca s-a "lipit".
Am mai gasit si alte chestii interesante... care mi-au stirnit risul (adica s-au adeverit, si la nivel de sex).
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
citat din mesajul lui cris_09
Tare mi-as dori sa dea toate cate un semn de viata si sa ne spuna ca sunt bine sanatoase cu bebelusi voiosi in brate [center] Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) [size=3 |
Si pe mine m-a cuprins nostalgia, zau! Mai vreau - desi atunci aveam niste gretuuuri, mama-doamne!
Dar repet, inca rid de la faza cu "ciufute si rautacioase" - cum am venit mai tirziu, abia acum am aflat:)).
Merci remy inca o data! Si sa fii mai activa printre noi!
Madamar spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui remy_mv
Bine ca am gasit cand si-a inceput Madamar odiseea...dar oare eu cand am inceput-o? Nu ca as fi fost foarte activa...da' tot am scris si eu acolo cateva mesaje... mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010) |
M-ai gasit intimplator?:)
Stiu ca citeam postarile fetelor de mai mult timp, insa cu greu m-am apucat eu de postat... nu stiu de ce!
Si in general am avut o activitate in "salturi" determinata de timpul avut la dispozitie.
remy_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theophillina ‘Neata fete dragi! LA MULTI ANI! Patricia Andreea de Crissy_C Bianca Maria de lenabum Eliza Alexia de aly_ Raluca de siminoc Of, cu scrisul asta pe forum, e jale, eu va citesc mereu, insa pana sa apuc sa scriu se trece la alt subiect, ba ma mai apuc si scriu mesajul si-apoi il pierd si mi-e lehamite s-o iau de la capat, si uite-asa mai departe. Ma bucur ca toata lumea e sanatoasa si voioasa. Sa mai spunem si despre noi, astazi implinim 3 lunite, va servim cu www.toane.ro/wp-content/uploads/2009/10/tort.jpg" target="_blank">tort, acum 2 zile am fost la cotrolul de 3 luni, am facut si vaccin (Prevenar), nu am plans deloc, nici febra, nici alte reactii adverse. La 3 lunite avem 7,5 kg si 63 de cm, suntem sanatosi si voiosi, radem toata ziua, mai ales dimineata cand ne trezim suntem numai un zambet. Ieri ne-am intalnit si cu Sorana si Matei aici pe meleaguri grecesti. Din pacate n-au venit si cu bebe Tudor in Grecia sa-l vedem si pe el. Sorana e o mamica tare draguta si o fata super de treaba, iar Matei e un scump, imi venea sa-l mananc, dar m-am abtinut. Desi zicea Sorana ca e mai timid, mie nu mi s-a parut deloc, am vb cu el, l-am intrebat de Tudor, de vacanta etc. si vb cu mine ca si cand ma cunostea de nu stiu cand. Cat am stat o ora la cafea, s-a jucat cu masinutele lui, bebe Stelios a stat cuminte in carut supravegheat de tati si eu am povestit cu Sorana despre pitici. Tare mult mi-a placut, sper ca si ei. Cam astea sunt vestile despre noi, sper sa ma tina scrisul pe forum, desi duminica viitoare pe 19 avem si noi botezul, de duminica de pe 12 incep sa ne soseasca rubedeniile din Ro. Va pupam si va dorim toate cele bune! Theodora mami de Stelios 09.06.2010 BEBE STELIOS |
Theo La multe lunite pentru bb Stelios, baiat cuminte ce nu a plans la vaccin.
LML pentru toti sarbatoritii de azi