Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 6
MissJJ spune:
Ab da mai e rece si la noi. Nasol cu termostatul, asa se intampla cand tie lumea mai draga se strica toate.
Ai mai fost la sarbatoare? Cum a fost?
ab5174 spune:
Nu am mai fost.....:-(
Din cauza ca termostatul nu a mai decuplat .....ne-am trezit ca a sarit si siguranta . Asa ca azi am tot incercat sa reparam , cumaparat sigrurante , etc- miine vine flacaul de la British Gas ....
Sper sa nu fie nevoie sa schimbam centrala.
Noi speram sa ne mai tina pina la primavara
sorana_23 spune:
MissJJ multumesc frumos pt sfaturi. Pana la urma am hotarat sa nasc in Romania si sa merg in Anglia cat mai curand; probabil cand va avea bebe vreo luna si jumatate.
sorana
34+ cu
Tudor
Luna1 spune:
Sorana bine ai venit.
Gagici eu i-am oferit sotului cel mai tare cadou de ziua lui. De ani de zile e admiratorul lui Penelope Cruz, si, to cut the story short, ne-am oprit in Covent Garden la un restaurant sa papam si acolo, impreuna cu Javier, era Penny la un m de noi.
Nu pot sa zic ce fericire pe mine, insa sotul asta al meu, english of course, nu si nu, ca sa nu-i deranjam, ca au iesit si ei la o cafea, etc etc. Asa ca nu i-am deranjat, desi acum regreta, i-ar fi placut sa schimbe doua vorbe.
In alta ordine de idei, Mada multumesc de urari, azi e ziua sotului plus ziua mamei mele (careia i-am luat o camera foto si tare s-a bucurat), asa ca diseara ne sarbatorim.
Piesa de teatru a fost super, daca aveti ocazia mergeti sa o vedeti, noi am fost la teatrul Noel Coward care e superb, iar piesa chiar super. E comedie neagra, plus putin thriller, am tipat pe acolo de cateva ori, nu numai eu, toata sala
, ca tot aparea criminalul.![]()
Va pupacesc.
DarkBendis spune:
Luna, LA MULTI ANI sotului si mamei tale!

Ei, chiar faina surpriza a primit sotul de ziua lui! Cum ii spunea la piesa? Si mie imi plac mult thriller-ele si comediile negre, desi la teatru nu am mai fost ... de cand eram gravida ![]()
Noi am fost in excursie in Highlands in weekend, am profitat de vremea faina, ca cine stie cat mai tine - sigur nu tare mult.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
motanik spune:
Alina, la multi ani pt Jaime, sa fie sanatos! La multi ani si pt mami tau! 
Sorana, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere ca fulgul!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
sorana_23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui motanik Sorana, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si nastere ca fulgul! -------------------- Andra si bebe Theodora |
multumesc frumos

sorana
34+ cu
Tudor
Luna1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana_23 Luna, La multi ani pt sot si mama !!! ![]() sorana 34+ cu Tudor |
Sorana multumesc. Cand ajungi in ce zona vii?