Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 12
MissJJ spune:
Letitia ms mult de raspuns. Si noi tot auriu si rosu avem ornamente. Am gasit acuma doi ani la tesco o cutie amestecata cu fulgi si frunze sclipicioase rosii si aurii arata asa frumosin brad de numa.
Poti sa imi zici si de unde anume? Da un pm pls. Ca asa am lua si noi sa se duca toti banii la camin.
Noi ne-am uitat anul trecut dupa de asta natural da nu gasisem nimic mai aproape de noi si care i-am gasit nu erau de genul asta adik banii sa si ajute pe cineva.
Mama lui Alexis asta ar cam fi solutia sa vii singura mai intai si cand aveti niste bani stransi sau ceva de genul sa vina si fam, dar e f greu daca aveti copil mic. Eu va doresc bafta orice alegere ati lua.
Luna1 spune:
Morning.
Noi luam brad de la un nursery din zona, extrem de des, nici nu ii poti vedea tulpina de crengi. Acolo vand si din aia de curte de 4-5 metri inaltime, si de interior, dar toti sunt ca in povesti. Si eu tot cu auriu si rosu, dar nu stiu cum mama naibii ca in fiecare an cumpar iar decoratii.
Mama lui Alexiss da, daca ai veni singura initial, macar 5-6 luni poti macar sa stangi un ban, sa locuiesti intr-o camera cu altii in casa, apoi vine si sotul cu copilul cand simti ca esti stapana pe finante.
My reason
Letitia1 spune:
Buna Mota, te-ai uitat la x factor? Sa stii ca retrag tot ce am spus despre Mary. Am votat-o, a fost fantastica. Mi-a placut si Aiden foarte mult si Treyc.
motanik spune:
Si mie mi-a placut tare mult Mary.
Treyc a fost tare buna, cred ca cea mai buna sambata asta. Aidan e bun dar pare putintel dus, cel putin interpretarea lui mi-a dat fiori, camasa aia alba completa tabloul de nebun
Si Cher imi place la fel de tare caci e diferita, nu cred ca a mai fost vreo fata sa faca rap in showul asta.
Am fost surprinsa de eliminarea grupului FYD. Nu inteleg cine naiba l-a votat pe tacanitul ala de Wagner, credeam ca el iese primul.
Nicolo nu-mi placea, e ceva tare antipatic la el. Dar grupul era mai bun decat Katie, cred ca Louie s-a razbunat pe Simon salvand-o pe ea in locul lor...dar cred ca si Simon abia asteapta sa-l prinda la inghesuiala pe Storm al lui Louie :)
Ce bine ca am cu cine comenta, ca sambata seara mie nu-mi tace gura, cred ca l-am innebunit pe Lari
Leti
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Letitia1 spune:
Aidan e bun dar pare putintel dus, cel putin interpretarea lui mi-a dat fiori, camasa aia alba completa tabloul de nebun
Si eu am avut impresia asta, dar tot sper ca e doar un act, ca daca asa e el, e jale.
Wagner e simpatic ca personaj, dar nu are voce deloc. Chiar ca wild card. Eu as fi ales-o pe tipa din Olanda, aia excentrica, dar care avea o voce grozava.
Cher mi-a placut, dar acum ma enerveaza ca orice melodie deviaza in rap la ea.
Si mie mi-a placut grupul mai mult ca Katie, insa ma asteptam sa iasa un grup, asa e totdeauna.
De abia astept saptamina viitoare.
Luna1 spune:
Sa nu ma injurati dar mie mi-a placut cel mai mult Aiden. Si Katie mi s-a parut de n ori mai buna decat grupul ala. Dar cum ziceam, sa nu ma injurati.
Mota acum ca te-ai invatat cu kindle-ul, multumita?
My reason
kj74 spune:
buna! ia sa ma bag si eu in seama la subiectul asta, sper ca nu va deranjeaza. eu nu stau in uk, dar am posibilitatea sa vizionez xfactor a doua zi dupa ce e difuzat in uk. imi place la nebunie. duminica dimineata incep sa-l stresez pe al meu sa descarce episodul difuzat sambata... mie imi place rebecca....imi place de mor...are o voce ingereasca si imi pare ca e atat de modesta, desi modestia s-ar putea sa n-o ajute prea mult in concurs. si eu credeam ca nesuferitul si libidinosul ala de wagner o sa iasa primul din concurs, dar se pare ca publicul englez este usor masochist. de abia astept sa vina iar duminica, sa mai savurez un episod. stie cineva ce tema au saptamana asta?
motanik spune:
Bun venit KJ!
Nu stiu ce tema au saptamana asta dar am vazut azi in ziar o poza cu grupul One Direction iesind de la repetitii si purtau peruci, doi din ei afro si restul colorate asa...nu stiu daca le-au pus la panarama sau asa le cerea tema...
Luna eu nu neg ca Aidan e f bun, doar ca pare putin nebun :))) sau a jucat rolul f bine.
E super kindle, doar ca nu am f mult timp de el, pot citi doar in metrou ca altfel la bus nu pot sta cu capul in jos ca mi se face rau :)
M-am apucat de una usoara de Danielle Steel, desi stau cu colectia Millenium in asteptare. Nu e timp,fug de colo colo.
Cum e cu raspunsul, cand il primesti? Baftaaaaaaaa!
Ce faceti fetelor? iar e weekendul la usa, thank God! Cum il petreceti?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Cum e cu raspunsul, cand il primesti? Baftaaaaaaaa! -------------------- Andra si bebe Theodora Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Ei vezi daca nu intri pe FB?
Am luat interviul, m-au sunat ieri, azi ma suna de la HR sa aranjam una alta, sapt viitoare sper sa-mi dau demisia dupa ce semnez contractul.
My reason
Letitia1 spune:
Felicitari Luna. E mare lucru in ziua de azi sa-ti schimbi jobul. Multi sint bucurosi ca au un job si tin de el cu dintii, ce sa te gindesti sa-l schimbi? De aia realizarea e si mai mare, in opinia mea. Bravo.