Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 10
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am citit si eu dim ca Gamu va fi deportata daca nu pleaca de buna voie, ca ea era dependenta si viza mamei ei a expirat. Ziceau ca o sa aleaga astia alt concurent.
Cu benefits face bine sa taie la aia care trebuie ca sunt multi care pot munci si etc da nu o fac ca o duc f bine pe benefits.
Nici eu nu cred ca o sa reuseasca ca is vestiti la datul in bara la faze de astea, ar trebui sa le ia pe toate la puricat klumea, da na. Om vedea ce-o fi pana la urma.
Stiti cu masina si etc ei am trimis pt un nou V5C si au trecut 6 sapt si nik sii sun si cica pai din cauza ca masina a fost written off at onw point nu e de ajuns ca a trimis seller-ul V5C lui tre sa completez si eu un V62 sa-l trimit cu green slip-ul si abia atunci imi trimit unul. Pai eu de unde sa stiu frate ca nu scrie nicaieri ca din cauza ca a fost written off tre sa trimit V62-ul. ca masina avea V5C nu era fara sau ceva. Na is belea asa ca acu tre sa trimit iar si sa astept iar.
Na ma duc la eseul meu la psihologie ca tre sal trimit prin mail pana la sf sapt si eu abia am scris vreo 500 de cuvinte din 1200.
Pupam trupa.
MissJJ spune:
Letitia eu nu stiu cine verifica si ce verifica cas varza. Avem si noi exemple pe aici care stau pe benefits si cica is vai de capul lor da au tot ce le trebe si o duc bine ms si stau si freaca menta, am chiar la fete la scoala una dintre mame care nai zice ca e saraca sau cu pb sau ceva e toata la 4 ace gatita au toate celea si etc.
Da de aia cu child benefit ati auzit? Daca esti single parent si ai 45k nu primesti nik dar daca is doi si fiecare ia sub 44k primesc, desi household income e de fapt peste 80k.
Lara spune:
Luna, pentru mine orice gest, oricat de mic impotriva copilului meu e grav si regret ca doar din cauza mea s-a intamplat. Nu, nu te gandi ca s-a intamplat ceva din care sa nu-si revina, Doamne Fereste, insa asa rautate la unii copii, mai rar..
Letitia, si eu vazusem la tv o emisiune despre asta, se vor verifica la sange cei ce iau benefituri pe motiv de boala/invaliditate.
Masura asta, cat si anularea child benefiturilor va costa enooorm sa fie puse in practica.
Apropo, MissJJ (btw, love u`r new nick)eu intelesesem ca la cei ce au impreuna in familie peste 40 si ceva de mii, nu fiecare. Cine mai stie.. Oricum nu mi se pare corect, e dreptul copilului, indiferent din ce familie provine. Sa nu mai zic ca numai aici benefitul scade, in loc sa creasca sau macar sa fie acelasi in functie de nr de copii..
Se mai zvoneste ca ar fi setati pe musulmani pentru ca e alarmanta cresterea numarului din cauza natalitatii crescute si in urma unor calcule au ajuns ei la concluzia ca peste cativa ani ar fi cam de speriat cat de mare va fi numarul lor.
XFactor related acum, pacat de Gamu ca trebuie sa plece dn tara. Banuiesc ca daca nu era in asa prim plan, nu era cazul, insa odata in lumina reflectoarelor, cauta astia tot ce se poate despre ei si. Si de Katie au gasit cum ca facuse ea ceva filmuletze nu tocmai decente. Vedem cine mai urmeaza
Letitia1 spune:
Letitia, si eu vazusem la tv o emisiune despre asta, se vor verifica la sange cei ce iau benefituri pe motiv de boala/invaliditate.
Masura asta, cat si anularea child benefiturilor va costa enooorm sa fie puse in practica.
Da, dureaza pina sint puse in practica, cica prin 2013, eu sper pina atunci domnii conservatori sa plece de la putere.
Si eu cred ca daca Gamu nu era in the public eye ar fi stat toata familia bine merci in UK, pe benefits si nu ar fi fost descoperiti. Ca za vezi ce mai functioneaza sistemul.
motanik spune:
Mda, Letitia de data asta sunt de acord cu tine.
Bine ca acum vor sa le trimita in tara lor, dar cand au aplicat pt beneficii nu a verificat nimeni daca au dreptul sau nu. Poate femeia nici nu stia ca nu trebuie sa aplice, poate a zis sa incerce si daca dobitocii i-au dat o fi crezut ca e in regula. Ce sa zic...in tara asta nu stie stanga ce face dreapta. Sa taie beneficii? Doar vedeti exemplul, ce sa taie cand ei nici nu stiu din start cui dau bani.
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
MissJJ spune:
Lara ms. Aseara era la BBC despre asta cu child benefit si a fost intrebat nenea Camero de faza asta cu household income de80k impreuna si primesc si ala sg nu primeste si a tot invartit-o si sucit-o ca e bun asa si etc. Si ministrulcare se ocupa de astea cu child benefit si bla bla nu stiu cum il cheama au zis astia aseara prima oara cica zicea ca nui corect chestia cu 80k impreuna si ala careare putin peste sii sg nu primeste dar acuma a dat-o si el intoarsa cai bine asa si etc.
Da asta e pacat ca ei nu verifica nimic, multe natii primesc child benefit si copilul nici nu e aici in tara macar deci na.
Letitia1 spune:
[size=1Doar vedeti exemplul, ce sa taie cand ei nici nu stiu din start cui dau bani.][/size=1]
Mie mi se pare asta foarte grav. Pai va dati seama citi bani se duc pe apa simbetei? Sper sa se sesizeze cineva de urgenta. Cineva imi spunea ca aici se merge foarte mult pe incredere, deci tu declari ca ai 4 copiii, esti mama singura si nu lucrezi decit citeva ore pe zi, primesti ajutorul respectiv, fara ca ei sa verifice daca e adevarat. Dar daca te prind ca ai mintit nu numai ca pletesti tot inapoi dar poti face si puscarie.
Eu stiu un caz concret, unde el lucreaza in afara UE si cistiga 100k, nu plateste nici un impozit pe banii astia, vine si isi viziteaza familia cam la 2 luni, iar ea a declarat ca e mama singura, ca nu stie unde lucreaza sotul si nici unde e, si primeste de la stat toate beneficiile de rigoare. Interesant ca nimeni nu a sesizat ca are mortgage si cineva plateste mortgage-ul ala (al binenteles)si nici nu au verificat niciodata spusele ei. Si asta se intimpla de vreo 2 ani incoace. Binenteles ca daca o prinde poate sa infunde puscaria, dar pina una alta totul e ok.
Lara spune:
Luna, am uitat sa spun ca si eu m-am cam bazat pe faptul ca Jo e mai mare si m-am gandit ca va fi mai usor. Dar eu zic ca a fost oarecum dimpotriva, cel putin la inceput. Am vazut copii cu varste apropiate cu care parintii nu au avut nici cea mai mica problema cu acomodare, gelozii, etc. Asa ca, Mota, eu zic ca va fi mai usor la voi
Eu dupa ce am nascut-o pe Sara, nu stiu daca la fel ai fi patit si tu atunci, cand a venit Jo sa ne vada.. mi se parea ataat de maare.. Ma uitam la amandoua si mi se parea ireal
Apreciez ca te-ai fi oferit, am uitat sa spun asta adineauri, ca tot scriu pe bucati si aveam impreaia ca am facut-o, dar era doar in gand :D
Da, Letitia, probabil ca atat le va lua cu puricatul.. intre timp multa lume va renunta sa mai declare venituri, mare lucru nu se va recupera si tot asa. Ma intreb de ce oare se iau de banutii copiilor, cand puteau salva enorm doar aducand armata acasa. Deh, eu gandesc la modul simplu, asa..
In fine, ma duc si eu la ale mele, ma bucur ca v-am "vazut" si toata lumea e bine.
Numai bine
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lara Eu dupa ce am nascut-o pe Sara, nu stiu daca la fel ai fi patit si tu atunci, cand a venit Jo sa ne vada.. mi se parea ataat de maare.. Ma uitam la amandoua si mi se parea ireal |
Eu nu am avut sentimentul asta, ca n-am avut cum, la 3 dupa amiaza am mers la spital si a doua zi la 8,30 au venit sotul si Cosmin sa ma externeze. La 9 eram acasa. (Nu mai zic ca la 10 eram la cafeneaua din colt ca mi-era pofta de english breakfast, stiu sunt sarita de pe fix, dar era o zi superba, am stat pe terasa, departe de alte persoane, copila in carut care avea doar vreo 15 ore). Dar na, asa is eu, buna de prasila, raman gravida repede, nasc repede, ma recuperez usor.
Apropos de beneficii, eu am o cunostinta care cred ca a primit de la stat pana acum vreo 500 mii de sterline, ca a ridicat el un dulap acum vreo 6 ani si si-a "injured" spatele. Omul e perfect capabil de munca. Insa a lucrat cu beneficii si stie toate manariile, s-a jurat ca nu mai lucreaza in viata lui. Are omul un mertz, un audi tt, iacht... Culmea e ca soacra-mea a fost la coucilor si i-a expus cazul lui, deja era satula cand a auzit ca iar a primit un cheque de 50 mii. Si astia cica, da,da investigam, nu s-a intamplat nimic.
My reason
motanik spune:
Lara, am dat acum click pe pozele tale si m-am indragostit! Ce frumoase sunt amandoua, nu mai zic de cea mica ce imbracata e ea, ptiu ptiu, poza de pus in rama! Sa va traiasca, sunt deosebite!
Apropo de ce mi-ai scris, din punctul asta de vedere eu o sa fiu linistita caci o sa vina mama sa ma ajute cateva saptamani deci o sa fie ea cu Theo acasa cand noi o sa mergem la spital. Nu stiu daca am precizat ca cel mai probabil o sa fie cezariana la mine de data asta (din cauza unei rupturi de gradul 4 la Theo) deci o sa stim exact cand mergem la spital, nu asteptam de pe o zi pe alta sa se intample ceva, cum a fost la nasterea Theodorei.
Imi pare rau ca ai ceva sa iti reprosezi acum, din pacate nu mai poti schimba nimic in trecut si e mai bine pt tine sa nu te mai macini, sa uiti. Copilul e ok, nu a fost nimic f grav, o sa uite si ea daca nu a facut-o deja. Important e ca stii ca ti-ai da viata pt ele si atat.
Care e diferenta de ani dintre ele? 5?
Luna, atat de repede ai scapat? Pfff, ce norocoasa! Sa nu te auda prietena noastra comuna care a stat peste 24 ore in travaliu numa'...
Fetelor, mai e un pic si vine Craciunul, cand vad deja magazinele pregatite cu tot felul de dulciuri pt Craciun, cadouri, ah ce perioada frumoasa vine. Unde mergeti de sarbatori?
Noi mergem in Ro, plecam devreme anul asta, pe 11 decembrie, ca am vrut neaparat anul asta sa ajung la unul dintre concertele lui banica Jr la Sala Palatului si anii trecuti au fost oarecum devreme in decembrie, ori noi mergeam in jur de 19-20. Acum ca am luat bilete mai devreme, concertele sunt din 16 dec incolo :)) Ne-am luat pt 17 sau 18, nu mai retin exact, dar abia astept. O sa o luam si pe Theo, sunt curioasa cum o sa reactioneze, mai ales ca suntem cat de cat in fata (randul 7). Am mai dus-o la spectacole, a fost ok.
Acum vrem sa mergem la Disney on ice la 02 pana la sfarsitul lunii (e din 20 pana pe 31). A mai fost cineva?
Apropo de iarna asta, am citit ca va fi rau, zapada din belsug iar, ceata la greu, sper sa avem noroc sa putem zbura catre Ro.
Asadar, ia ziceti, ce planuri aveti pt sarbatori? Ce liste de cadouri ati pregatit?
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson