Dr Mihaela Bernevig sau dr Geanina Brasoveanu?
Buna fetelor,
O prietena de-a mea buna a reusit sa ramana insarcinata si acum e in dilema ... la care dintre doctore sa mearga. D-na dr Brasoveanu din cate stiu este sefa de sectie la spit Ilfov, iar d-na dr Bernevig colaboreaza cu centru de Morfologie Fetala din cadrul aceluiasi spital. Si ma interesa sa stiu care dintre ele e mai profesionista si cum se face intrarea la ele ca graviduta. Se merge la spital sau au clinica privata unde te vede? cat se cotizeaza in mod normal la control?
Mai mentionez ca a reusit minunea abia dupa 1 an de zile de incercari si a fost monitorizata de altcineva dar la care nu mai vrea sa mearga.
Raspunsuri
alexia2010 spune:
Buna,
Ambele sunt superprofesioniste. Dr. Brasoveanu stiu ca lucreaza si la o clinica si nu stiu cat timp disponibil are. Despre Dr. Mihaela Bernevig stiu ca este f. ok.
Sper te ajuta informatia.
Sarcina usoara.
pitzinuca spune:
am fost in salon cu o mamica ce nascuse cu Dr Brasoveanu, copilasul avea o problema la inima ce ar fi putut fi depistata la eco 3D pe care mamica a facut-o tot cu Dr. Brasoveanu si aceasta nu a observat nimic. No comment... Nu va spun prin ce a trecut acea familie.
eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
sugubina spune:
Buna
Am fost putin pacienta drei Brasoveanu la recomandarea cumnatei mele.(sept 2009).Eram insarcinata in 5s, am fost la control la ea la spital. Mi s-a parut cam rece ..pentru mine era prima sarcina, emotionata. In fine, mi-a facut eco, a confirmat sarcina, a scris niste analize - pac am cotizat 100 lei.
Apoi fix cand trebea sa fac 7s m-am trezit cu sangerari, era marti m-am dus la spital am nimerit pe garda ei. Era foarte aglomerata. Mi-a vazut eco facuta cu o ora mai devreme unde embrionul se oprise din evoluitei si a zis ca ma interneaza pt chiuretaj. Nu a mai facut alta eco. Apoi dupa ore de asteptare a venit sa ma ia la chiuretaj (stateam in pat); am auzit pe hol cand ii zicea asistentei "of mai tre sa o chiuretez si pe asta.." Asta fiind eu, cu sufletul varza pt ca pierdusem primul bebe..
De dimineata mi-a dat antibiotic pe reteta si am plecat acasa; am cotizat iar 100lei.Chiuretajul se pare ca a fost bine facut pentru ca nu am sangerat mai deloc. Insa ea e rece, probabil pt ca e si foarte aglomerata.
In martie anu asta am ramas iar insarcinata-dar am ales un medic la care mai fusesem, era calda ca persoana, si excelenta profesional: dr.Cirstoiu de la Muncipal. Nu va spun cata grija are de sarcina (e gemelara, obtinuta natural, Dumnezeu mi l-a dat si pe cel pierdut atunci in toamna 2009). Mi-a dat din start program redus la servici, din iulie ma tine numa in medical ca am pb si cu tensiunea. Ce mai mi se pare frumos e ca ma tine minte ,cu ce probleme am, desi de fiecare data (ne vedem la 2s) viu cu dosaroiu. Nu cred ca dr Brasoveanu s-ar fi purtat asa. Dr la care sunt acum e mult mai aglomerata si mai celebra decat ea si nu se compara sincer.
Concluziile le trageti voi.
sugubina 29+ cu Puficele
miky_mamica spune:
Multumesc pt pareri ... momentan prietena mea a ales sa mearga pe mana dnei dr Parpalici cu care am nascut si eu ... dar la fel am inteles ca si dansa a devenit populara si nu mai este la fel de rabdatoare.
zuzici spune:
Buna, sunt noua pe acest forum insa as dori daca se paote sa ma ajutati si pe mine cu datele de contact ale clinici particulare a doamnei doctor Geanina Brasoveanu.
Merci frumos pentru ajutor.
miky_mamica spune:
Din ce stiu eu pe dr o poti gasi la spitalul Ilfov in fiecare zi dimineata ... mu percepe taxa pe consultatie dar ... tre sa fii atenta.
Intre timp prietena mea a facut o infectie urinara si a stat 3 zile internata in spital si a cumparat de la branula si spirt la medicamentele necesare pt tratament. Asa ca spitalul pe sectia de gineco e jale ... cu multe lipsuri ...
rokxy_82 spune:
dr brasoveanu, am nascut cu ea in 2009, am ales sa ma duc la toate controalele la cabinetul particular, unde consultatia era 600mii, toate bune si frumoase pana in luna a 7 a, cand mi a zis ca mi s a deschis colul, mi a recomandata repaus, luna urmatoare nici nu s i mai amintea ca mi a zis ca am colul deschis, la nastere, suparata fiind p mine ca nu i a convenit ca in urma cu o sapt am refuzat sa mi provoace nasterea, s a purtat oribil, cu o zi inainte mi a zis ca pierd lichid si ca ziua urmat ori accept sa mi provoace nasterea ori ma duc la alt doctor, am acceptat desi nu tb, fiind prima sarcina imi era teama, de dim cand m a internat sala nasterei era ocupata, eu tremram toata de frica si ea mi zice:asa va tb doamna dc n ati vrut at cand v am rugat, intr un final am nascut natural, n am vrut epidurala, copilul mi l a tras cu un "aspirator'cu vid,bine ca n a folofsit forcepsul, pt ca nu mai iesea, fetita a avut fractura clavicula, nu vroia sa manance din cauza ca nu era pregatitata sa iasa at cand mi a provocat nasterea , a fost groaznic, eram o mamica disperata copilul meu avea fracura clavicula, nu vr sa pape,era la perfuzii, eu o intrebam d c s a intamplat asa ea mi zicea ca mia am putin si intru n depresie post natala...abia acum am aflat d c s a intamplat asa, la prima cosultatie mi azis ca am uterul retroves, indreptata mai in spate, ceva d genul , si cand ai asa ceva se face cezariana din start.asta e.cotizam d fiecare data la cabinet 1mil, sa fie bine, asa i romanu. nu o recomand,mai ales in sarcini cu probleme.spitalul curat,rezervele curate, asistentele...unele s oamneni, altele nu prea
rokxy_82 spune:
cabinetul particular era in 2009, la casa soarelui, p soseaua iancului, d la piata delfinului o statie cu 335,330 inspre iancului.e o cladire galbena, dc te ducila spital iti va da nr personal d tel.dr dragu roxana tot d la ilfov mi s a parut ok din ce ma vazut in felul d a se purta cu pacientii
micamicu spune:
Buna, si eu am nascut cu Brasoveanu.Am si uter retrovers, abia am ramas insarcinata cu copiii pentru ca e foarte urat pozitionat, insa mi s-a explicat clar ca asta nu este un motiv de cezariana. Explicatia nu mi-a dat-o numai Brasoveanu, ci inca alti 2 medici.Brasoveanu nu i-a singura deciziile pt cezariana. SPun asta pt ca am cezariana cu ea si desi aveam indicatie, a trebuit sa cotizez pe langa nu nesimtit care este sef de sectie, conferentiar(dr.Neagu) care insista sa imi faca tosusi proba de travaliu, pt ca nu isi primise partea. Pentru fiecare cezariana facuta Brasoveanu, mergea la el sa ii dea acordul. Conditiile din spital s-au schimbat mult din 2010 incoace.
Cu riscul de a fi pisaloaga veneam la cabinet cu lista de intrebari si nu plecam pana nu imi raspundea la toate. Cand a fost sa fie situatie de urgenta, si ma refer la cezarina unde anestezista mi-a gresit anestezia, Brasoveanu mi-a salvat viata copilului. Desi eram diabetica nu am avut nicio problema dupa nastere.
NU as putea sa o incadrez pe Brasoveanu in categoria medicilor incompetenti. Are obiceiul de a provoca nasteri, este rece pt unele mamici, sau unele mamici sunt prea sensibile, nu stiu ce sa zic. Eu stiu un lucru. Era sa mor de 2 ori pe masa de nasteri/operatie si cand mi-am revenit din soc anafilactic totul era bine langa mine si cumva Brasoveanu reusise sa extraga copilul in timp record ,fara sa il afecteze faptul ca mamasa statuse minute in sir fara sa mai respire.
In ceea ce priveste activitatea din sala de nasteri nu pot sa zic nimic rau despre Brasoveanu. In sala de nasteri aveam toata increderea in ea.
ingerasi spune:
Eu o apreciez foarte mult pe d-na dr Brasoveanu si ii multumesc ca mi-a salvat viata si uterul, din pacate pentru copil erea prea tarziu.
Ultima data cand am fost in spital d-na dr mi-a adus medicamente de acasa, nu stiu cati medici fac asa ceva.
Oricum povestea mea este lunga si trista, dar am trecut peste toate ia d-na dr. mi-a fost si prietena si dr.
O apreciez foarte mult desi am pierdut doua sarcini, si credeti-ma ca as fi vrut sa dau vina pe dr ca nu a avut grija de mine dar nu am avut motive.
Daca vreti sa aflati mai multe imi puteti scrie.
Eu va doresc multa sanatate si copii sanatosi