Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 13
ioana_fota spune:
BF am vazut ca si u ai covor din acela carliontat,cum il cureti?ca mie imi da batai de cap ,pana acum il scoteam si curatam saptamanal la mama in curte insa acum s-a dus boieria asta ca nu mai am cum nu-l pot duce si pe el in carca si carutul .
Miremia felicitari si sa pape tot asa de acum inainte.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetelor stiam eu ca am delfita carnivora, a papat 70 de ml de cartof+ardei+carnita. Cred ca tragem o fuga la cumparaturi de incaltari de toamna ca ne cam ingheata talpitele la plimbare. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
BRAVOOOO!! Tineti-o tot asa!!!!
Sa ne spui si noua pe unde gasesti incaltari ca si pe mine m-ar interesa! As vrea ceva cu tot cu glezna sa gasesc ca sa paseaca bine cu ele!
al3csa spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Legat de mincare noaptea ea papa un bibe de LP cu cereale pe la 20-20.30 cam 120-150 ml ca mai mult nu vrea si pace si pana dim pe la 5-6 nu-i mai trebuie nimic ii dau ceai cand o mai aud ca plescaie din gurita ca mai nou doarme in patut pana la masa de 5-6 apoi o iau cu mine in pat ca imi e draga rau si facem nanel amandoua pana la 8-8.30 ,nici ea nu sta invelita si nu stiu ce ma voi face la iarna cu ea cred ca-i voi cumpara unsac din ala de dormit stil maieu.Ce ziceti e bun? de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Eu cand era Yannis mic mic am primit vreo 3 saci din aia de dormit de la cineva si de tuta ce sunt am zis "ce sa fac eu cu aia?? ca nu ii pun eu lui asa ceva". Asta pe vremea cand el dormea asa cum il puneai. Of si ce mai plang acum dupa ei. Si pe mine ma bate gandul sa ii cumpar un sac din ala ca tare bun o sa fie la iarna!
al3csa spune:
Legat de mancat si imbracat noaptea :
Mancat: Yannis papa dupa baitza 210 ml LP+2 cupe cereale (cu tetina x) si mai papa dimineata pe la 8-8jumate-9 cam asa iar 210 ml LP simplu.
Imbracat: Body cu maneca lunga si pantalonasi cu ciupic . De vreo 3 nopti nu l-am mai invelit ca m s-a parut cam cald. Dar cat a fost mai racoare i-am pus o paturica subtire sau un finet.
ale1212xa spune:
Dragos tocmai a incercat sa ii dea paine pisoiului..i-a intins-o dar pe motan nu l-a interesat...doamne e un scump..il iubesc
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
pentru sondaj:
eu il imbrac in body cu maneca scurta si pe deasupra ii dau un costumas intreg destul de grosut sau pantaloni lungi si bluzita de casa cu maneca lunga...si sosete in picioare daca pantaonii nu sunt cu talpite cu tot... Si il invelesc cu o plapumioara dar daca ma trezesc peste noapte e clar dezvelit sau cu plapuma in cap ca asa ii place sa isi protejeze materia cenusie
si la noi s-a racit destul de mult..cred ca sunt vreo 21-22 de grade noaptea..spre dimineata cred ca scade si mai mult
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
simplicity spune:
Buna seara,
Noi suntem la parintii mei,e f frumos si liniste,pacat ca nu e vreme frumoasa sa zabovim prin curte,ca de casa ne-am cam saturat...
I-am pus la pufulina cercei,a plans cu suspine cand i s-au facut gaurile in urechiuse,acum are cercei medicinali in forma de bobita(si ma gandesc numai la bobitza a lui Lorex,) peste trei saptamani ii scoatem si punem cerceii primiti....
Lalitica,eu te inteleg in privinta grijilor vis-a-vis de greutate,Ariana a luat f bine in greutate la inceput apoi putin ...f putin si acum ia 80gr fix pe saptamana(ciudat),avea acum o saptamana 6.400....am fost f stresata,mergeam la cantarit saptamanal(mi s-a spus sa nu mai vin asa des,o data la 2 sapt ca asa se poate vedea mai bine evolutia greutatii),ea este o fetita energica,noi mergem si la inot si fac si in fiecare dimineata gimnastica,plus activitatile din timpul zilei....am depasit momentul "stresul",dar pana sa depasesc mi-a fost greu....te inteleg pt ca la tine e si situatia cu glicemia.eu am ajuns la concluzia ca mama fiind nu ai cum sa nu te stresezi,dar incerc sa fiu mai degajata,chiar daca in mintea mea,sufletul meu am "emotii" si mii de intrebari....va pupam si multe pt tine
De dormit noaptea:eu sunt pe principiul mai bine un pic mai cald decat frig....asa ca noaptea doarme cu body cu maneca lunga si pantaloni cu picioruse sau strampi(pt ca de multe ori isi da jos pantalonii)...ea se trezeste dimineata si incepe sa dea din picioare si daca e fara pantaloni e rece de numa la picioare.....
Multumim pt felicitarile vis-a-vis de dintisori....
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "
simplicity spune:
citat din mesajul lui ale1212xa Dragos tocmai a incercat sa ii dea paine pisoiului..i-a intins-o dar pe motan nu l-a interesat...doamne e un scump..il iubesc ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "
simplicity spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
ai dovedit ca esti mai mult decat rabdatoare vei vedea ca va incepe cat de curand sa pape bine si david radu isi punea manutzele la guritza sa nu-i pot baga linguritza ,iar acum trebuie sa-l opresc de la mancare alex este mancacios de mic...ma trec fiori cand ma gandesc la ce va fi pe cand mai creste mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
miremia spune:
Simply sa purtati cu placere cercelusii!
Al3csa noi am fost pe fuga (o dor gingiile si nu era in the mood for shopping) la kiabi. I-am luat niste incaltari tip adidas, fara pretentii. Ce am gasit dragut la ei...aparatori pt patut, la un pret decent. Eu cautam de ceva vreme unele dar nu gaseam nimic pe gustul meu. Aveau un soi de promotie la anumite articole...cumparai 1 produs si primeai inca unul.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 6 kg