Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
eladea tu iesi afara cu Filip in sling?

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

oana da, ies afara cu el in sling...e mai comod, mai ales daca merg la shopping...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Si Bucovina tot azi serbeaza Mariile , La multi ani!

Am fost ieri la Iasi, la ctrl oftalmo. Retinopatia e stationara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Si Bucovina tot azi serbeaza Mariile , La multi ani!

Am fost ieri la Iasi, la ctrl oftalmo. Retinopatia e stationara

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Si de la noi LA MULTI ANI MARIILOR SI SARBATORITILOR

Crissy chiar acum o ora ma gandeam sa te intreb cand mergi la control.M-as fi bucurat daca ne gaseam pe acolo,dar noi avem intre 21 sept-21 oct.Maybe next time!!!!
OOOO ce bine,ma bucur pt voi.Prin cate ati trecut..a venit si momentul sa primiti si vesti bune!!!
Am admirat pozele cu Racatetz ,nici sa nu o recunosc,ce mult s-a schimbat .Pup la grasunica de la Paul (sa nu crezi ca a uitat-o fecior-mio pe Teodora )

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

nela, primit parola.
pt tine si bb

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Aseara la baita l-am pus in baliuta pe burtica,sustinut de barbie.Vaiii ce dadea el din picioruse si manute,ca un caine.Si tot plescaia apa aia,semne ca-i placea activitatea.

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !! MULTA FERICIRE, SANATATE SI O VIATA PLINA DE IUBIRE!!

LA MULTI ANI SI MARIILOR MICUTE:

ANCA MARIA (RODI)
MARIA ANTONIA (GEORGIA)
CARLA MARIA (DENISA)
MARIA ALEXANDRA (ANDREEA84)
MARIA MIRUNA (EMUSHI)
EVA MARIA (ELLA)
MARIA (RUBIA)
SABINA MARIA (RAMO)
LUANA MARIA (ANGHARAD)
RIANA MARIA (CRISTINA SERBAN)
DENISA MARIA (ANCA VLAD)
ANDRA MARIA (BIANCA)
BIANCA MARIA (MICHELLE)
ANAMARIA (OTILIA)
CLARA MARIA (MIHA13GINA)

(la noi in Moldova azi se serbeaza Mariile, si bunica mea e Maria )

LA MULTI ANI FLORENTINA!! SA FII FERICITA SI IUBITA! O VIATA IMPLINITA !!

, si de la noi LA MULTI ANI!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, mai pe la amiaza...

noi dimineata suntem mai aglomerati cu programul, in sensul ca dupa masa de 7 sau 8 nu mai doarme isa pana pe la 11-12, si eu atunci as dormi mai bine... povesteste, striga, se uita in jur, da din manute si din picioruse... apoi se linisteste, semn ca vrea papa si somn, ca incepe sa caste si i se fac ochisorii mici mici... asa ca acum am si eu timp sa fac un dus si sa mananc, rar imi ramane timp sa mai si gatesc... i-am dat mariei o pagina de teme de facut si eu ma joc acum cu pisoiasul, ca pana acum am evitat sa pun mana pe el ca eram cu isa. i-am ales si numele: Milky, e alb si cu urechiusele si codita gri-negre si nu se dezlipeste de printesita, e umbra ei... are o luna jumate, ce mai! e delfinas de-al nostru

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna, delfinariu!

Iar nu mi-a dormit domnisoara azi-noapte, la 7 dimineata a adormit. A avut vreo doua tentative de somn, cu suzeta in gura, peste noapte, dar exact in secunda in care atipeam si eu, se trezea urland. Iar acum doarme de 5 ore si probabil isi reface fortele pentru noaptea urmatoare. Sincer, nu stiu unde o sa ajungem, cat mai fac eu fata in ritmul asta. As incerca, desi nu stiu cat de bine e, sa o tin treaza peste zi, sa vad daca doarme noaptea.
LA MULTI ANI MARIILOR!
btz, nela, ilinca79, multumesc mult pentru aprecieri
Crispro, am vazut pozicile, sa va traiasca micul crestin. Mie mi se pare ca arati foarte bine, kilogramele acelea in plus de care zici sunt bine distribuite, piciorul frumos...nu te mai necaji. Scapi tu de ele.

Am si eu o intrebare: in marsupiu a scos cineva copilul? Am unul de la Chicco, cu sustinere pentru cap si pozitie orizontala de asezat copilul, dar nu stiu de cand am voie sa-l folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am ajuns si noi acasa...am fost la Biserica, am stat o ora si a stat strumful meu cuminte a si dormit, s-a si uitata la lume

doar la final, cat tinea parintele predica, eram acolo in fata si se speria pisoiul cand ridica vocea a lipait vinutul si s-a culcat

acum am facut gimnastica si acum papa si rade la tzitzi

sper sa se culce sa merg sa pap si sa dorm si eu putintel

arissa noi am iesit, avem unul de la mothercare si l-a scos tati. a dormit l-am scos cand era racoare, acum cred ca i-ar fi cald...noi la 2 luni am intrebat-o pe pediatra si a zis ca e ok

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Neata si de la noi,

In primul rand LA MULTI ANI celor care poarta numele de Maria
Am vrut sa duc si eu delfinasul la biserica sa fie impartasit, dar e vremea cam urata la noi si ne-am si trezit destul de tarziu ca sa mai ajungem in timp util
anca, eu ma gandeam ca poate scade productia de lapte daca sunt inlocuite mesele cu shake, dar astept sa-mi spui tu ce solutie ai ales
ooana noi nu am luat cadou la nasi, desi ei sunt originari din Moldova si poate se asteptau...dar n-am mai avut energia necesara sa ma gandesc si la asta, mai ales ca la noi nu e obiceiul. Am zis ca ne revansam noi de Craciun si de zilele lor de nastere cu cadouri mai substantiale.
crispro, am vazut pozicile: Vlad e un scump iar tu chiar aratai foarte bine, si tinuta te-a avantajat, si ai un par superb, nu stiu de ce iti faceai griji ca n-ai ajuns la coafor

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput