Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Fetele, multumim pentru complimente .

Am vazut poze cu micuta Maya(ca asa au vrut parintii, na!) si e superba, inca o data felicitari pentru botez.

Roxi, scaunul e ok, doar ce o pun in el sa manance. Adica cred ca si "nimic" e bun. Eu eram stresata ca murdaresc caruciorul pe care eu oricum nu il aduc in casa deloc si mi-ar fi fost greu sa hranesc puiul. Noi stam la etajul doi si nu avem lift asa ca il las in masina si duc copilul in brate. Abia astept sa mai creasca sa iau un carucior umbrela sa scap de greutate. Nu stiu cum e scaunul Stokke, e misto? Mie mi-a placut unul Inglesina, tare, dar aer f f scump. Ti-l arat daca vrei.

Despre curatenia pe jos nu m-am gandit sa cumpar alte produse, noi am luat o solutie bio de curatat jucarii si spatiile de joaca si cam tot ce linge maimutica, e un bidon maricel si nici nu a fost scump deloc si o sa mai pulverizez zonele dar vorba cuiva, cand or linge rotile de la carut sau pe jos prin parc ce mai facem?

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Roxi,

ala de ziceam eu inglesina ca e misto era zuma. Ce sa stie taranul ce e ciocolata, cu tine ma puneam eu la astea?

Ileana si Kira Maria (11.03.2010)

http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

raluca eu de asta spuneam
http://www.inglesina.com/es/coleccion/mhome/zuma

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

raluca ah da, am trimis mesajul inainte sa citesc ce.ai spus tu

pana una alta uite ala de care spunea freedelia
http://www.chiquiguay.com/tienda/index.php?page=pp_producto.php&md=0&codp=4426
e bun nu ocupa mult loc, ieftin si.l iei peste tot

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Incep si eu cu o lauda ca deh, treaba cu cioara : azi i-am dat doua feluri la amiaz pentru ca nu s-a saturat cu ce ii facusem. Adica un castronel de piure de dovlecel, cartof dulce si piept de pui. Asa ca a servit si jumatate de iaurtel.

Multumesc de raspunsurile cu spalatul pe jos.

Sensibila, Jeni felicitari pentru iepurasi.

Sensibila ce frumos sta Gia in fundic si in picioruse.

Denisa vazut Maya cea eleganta. Ptiu ptiu ca scumpica a fost. SI pozele de la baita, tare frumoase. Abia le astept si pe restul. Cu sangele, eu una nu ma pricep, dar vorba aia, macar in medic sa am incredere, ca si asa mi s-a urat de multe in tara asta. Nu m-am mai gandit daca e mult, ca mi se rupea sufletul la cum plangea.

Briza, ei stai linisitita ca gasesc eu pe aici. Mersi oricum.

Acu mai am o durere, ce fac eu, ca nu am de unde lua oua de tara. Am rugat-o pe nasa'mea de o saptamana sa imi faca rost si cred ca pana face Eric 1 an ii aduce si ea un ou. Nu am incredere in cele cumparate, dar ce sa fac???

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dragelor, multumesc frumos pentru sustinere!
Sotul e mai bine cu moralul (s-a si speriat foarte tare), dar motorul e pus bine la pastrare, pana cel putin la primavara (sper eu )

Maine dimineata plecam, la 8 trebuie sa fim in aeroport.
Eu nu mai prididesc cu bagajele (binenteles ca iar au ramas pe ultimul moment, nu stiu cum reusesc), mai trebuie sa ajungem si pe la ai nostri sa ne luam la revedere, plus de la picii mari - mi se strange nitel inima, mai ales ca plecam de ziua Irinei (de nume)... eh, asta e.

Va pup pe toate si sper sa ne auzim cu bine! (am o senzatie tampita, cred ca e din cauza distantei si a timpului mai mare, in fine, imi revin eu).

tuturor!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ce frumusca era maya la baita si

am vazut-o si pe kira, ce ochisori frumosi are

oana era de preferat sa ii dai ou de tara, cum zici tu, dar cred ca nu toate familiile au de unde procura si au papat copilasii si de cumparat; PONT: cauta caserole pe care scrie OUA FOARTE PROASPETE sau OUA EXTRA PROASPETE, astea au intre una si noua zile de cand au fost ouate, iar cele pe care scrie OUA PROASPETE au pana la 21 de zile

Mergi la inceput

Andira drum bun si sa ajungeti cu bine la destinatie. Abia te asteptam cu impresii.

Andra multumesc de pont. Mai astept un pic ouale de la nasa , dupa care ma pun pe cumparat. Asta e cand nu ai pe nimeni aici, offf.
As vrea sa ii dau ficatel pana una alta. In ce combinatii ati facut ficateii cele care ati dat?

Mergi la inceput

Ella gluma se cam ingroasa, pe unde umbli totusi????

Ami si tu ai disparut in ceata??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gazzica

Buna ziua tuturor! Fetelor am si eu o rugamine la voi! Ma puteti ajuta cu o lista a diversificarii la bebelusi? Am si eu un bebe
de 4 luni si 3 sapt. Am inceput cu suc de morcov,apoi supa strecurata si acum am inceput sa-i bag si cate putin zarzavat pasat facut subtire. Oare am procedat gresit? As vrea va rog o lista a diversificarii.Multumesc.

Buna.
Nu stiu exact ce lista vrei tu dar uite niste site-uri care sper sa te ajute.Le-au mai dat fetele pe aici.

http://retetebebelusi.ro/
http://www.homemade-baby-food-recipes.com/index.html

Deasemenea pe mail sunt mai multe articole despre diversificare + lista pe care a trimis-o Diana.
Mult spor!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput