crema pentru depigmentare

crema pentru depigmentare | Autor: coraly

Link direct la acest mesaj

Dupa a doua sarcina mi-au aparut niste pete pe fata. La inceput am crezut ca sunt pistrui, dar au alta forma. Medicul dermatolog mi-a prescris crema RETIN A. Dupa o luna de folosit nu vad niciun efect. Si ma intriga ca nici pe prospectul cremei nu scrie ca ar fi indicata pentru asa ceva. A mai folosit cineva crema asta? Sau stiti alte creme de depigmentare bune?

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Retin A este pentru acnee. Nu cred ca are efect de depigmentare. Descuamare poate daca e folosita intensiv ca tratament al acneei.
Daca petele arata asa:
www.google.ro/images?hl=ro&q=melasma&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=568" target="_blank">http://www.google.ro/images?hl=ro&q=melasma&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=568
poate te ajuta acest link:
www.romedic.ro/melasma/tratament" target="_blank">http://www.romedic.ro/melasma/tratament.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Si eu am ramas dupa sarcina cu pete pe fata, destul de inestetice, evident, insa am scapat de ele cu rezultate f.bune cu o crema speciala pt. depigmentare, de la Elmiplant, Albaten se numea. Sper sa te ajute si pe tine, la mine chiar a mers bine de tot, mi-au disparut petele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Aceeasi crema mi-a fost recomandata pentru niste pete aparute pe spate, de la soare. Dr. dermatolog mi-a spus sa nu ma astept la mari rezultate si asa a si fost.
Luna asta mi-a zis sa merg pentru a mi le cauteriza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ar mai putea exista o explicatie pentru petele despre care povestesti:

iei/ai luat anticonceptionale sau ai facut o perioada tratament cu antibiotic ? ai facut plaja anul acesta ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Multumesc de raspusuri!

Corina, nu am luat si imi aparusera de mai demult, adica in sarcina si dupa nastere; dar acum vara, probabil cum am iesit la plimbare cu bb, s-au facut mai vizibile, iar pe frunte am jos o zona mai inchisa (am zis ca poate m-am bronzat acolo si mai sus nu, din cauza bretonului:). E ciudat ca mi-a dat crema asta, ma tot gandesc daca nu cumva scria altceva pe reteta si farmacista nu a vazut bine.(ca eu am ghicit doar)

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Nu ti-a recomandat deloc prost farmacista.Retinolul este f. mult folosit in produsele cosmetice ptr. actiunea antirid,depigmentanta si antiacneeica.
Citeste actiunile din aceste creme cu retinol si efectul lor:

http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P254602&categoryId=B70

http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P227326&shouldPaginate=true&categoryId=3866

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belobia spune:

si eu am inceput un tratament recomandata de dermatolog pentru pete hiperpigmentare cu Depiderm crema. Tratamentul este de luni de zile. Tb sa avem rabdare :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Coraly, eu am mai scris si aici, desi subiectul era pt alt gen de pigmentare, iti recomand www.europharmashop.com/meso-white-whitening-flash-tube-20ml-p-3302.html?language=en" target="_blank">Filorga-MESO WHITE.
Dar de cat timp folosesti crema data de dermatolog? Dupa 14 zile se vad primele rezultate, si abia dupa 4 saptamani se vede, pt ca pielea trebuie sa se regenereze. Eu Filorga am folosit cam 3 luni (2 tuburi) si am fata curata acum (pot zice aproape 100%). Dar pana la Filorga orice crema depigmenta intr-o amunita proportie si atat.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

din cauza petelor de la si dupa nastere ma plangeam si eu intr-un post mai vechi si dupa o vizita la dermato am fost trimisa la endocrinolog
aici in urma analizelor am aflat ca am hipotiroida, posibil declansata de nastere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ayla, merci de sugestie! O sa intru sa citesc despre aceasta crema.
Am folosit retin A o luna, si nu am avut niciun efect. Dupa o cercetare pe net, am deescoperit un alt produs, fara efectele secundare ale altor creme de albire si il folosesc ded cateva zile: serul Iklen de la Merck (mai are si alte creme in aceasta gama, dar serul este depigmentant). Tratamentul se face 3 luni, deci pe la Craciun va zic daca a fost eficient

Rody, mai pus pe ganduri. Nu stiam ca poate fi legatura intre hipotiroidism si pigmentare. Ar trebui sa fac si eu niste analize. Tie asa ti s-a spus?

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput