De ce atit de multe operatii cezariene in RO?(5)
Raspunsuri - Pagina 4
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO A, nu, eu vreau sa nasc, doar ca nu voi naste pe cale vaginala, ci prin cezariana. aici care au ales cezariana s-ar simti si ele jignite de parerea ta. |
Nu te amagi draga Xio. Aia nu este nastere, este operatie.
Parerea mea vis a vis de persoanele care aleg cezariana e generala si nu are nimic a face cu tine.
accept92 spune:
Dar tocmai pentru ca esti medic mi se pare jenant sa nu intelegi nimic despre corpul uman. 'Orificiul' cu care ai tu o problema e proiectat de la natura pentru nastere si astfel incat sa se refaca complet dupa ea. Copilul are nevoie de trecerea prin acest orificiu, asa e proiectat el, de-aia are oasele capului moi si mobile, asa i se storc eventualele secretii din plamani. Uterul nu este proiectat cu fermoar. Ma uimeste faptul ca un medic (sau 70% din medici) nu intelege beneficiile nasterii naturale si riscurile unei cezariene. Cicatricea de pe uter poate pune multe probleme de sanatate unei femei...e adevarat ca peste multi ani..dar ce conteaza, nu? Te asigur insa ca este un fenomen tipic romanesc si nu are nicio legatura cu colegii tai medici din alte tari, colegi ai caror neveste nasc asa cum este mai bine pentru ele si pentru copiii lor.
Ti-ai gresit meseria, dar asta nu e de mirare pentru un medic roman!
XIO spune:
Ei Accept, accepta si tu alte pareri, asta-i viata. pana acum erati ingrijorati ca nu termin facultatea, dupa aceea ca nu iau rezidentiatul, acum vad ca te loveste ingrijorarea ca nu am ales bine.
Iti urez in 2011 mai multa cumpatare, bun simt in dialoguri, sa intelegi ca nu toti sunt ca tine si tot ce iti mai doresti tu pe langa asta.
De asemenea Iti multumesc de lectiile tinute, nu stiu ce m-as face fara tine, voi impresiona audienta de medici cand le voi povesti despre storsul eventualelor secretii din plamani si despre oasele moi care sunt asa din cauza vaginului.
Zau, nu credeam ca pot citi asemenea jigniri, dar vad ca acest forum ma uimeste pe zi ce trece.
***Fur is for petting**
www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Nu te amagi draga Xio. Aia nu este nastere, este operatie. Parerea mea vis a vis de persoanele care aleg cezariana e generala si nu are nimic a face cu tine. |
Nu ma amagesc, voi scoate copilul meu din uter prin acea operatie, pt. mine este destul.
Acum nu stiu de ce esti tu atat de vehementa si nervozata cand te gandesti ce se intampla cu uterul si vaginul altor femei.
Ar trebui sa dai dovada de mai multa toleranta si sa nu ami jignesti doar pt. ca altii nu iti impartasesc parerea.
Bine ca nu te-ai facut tu medic, cu asemenea comportament era al naibii de trist, imi amintesti de un asostent de-al meu care isi batea joc de alcoolici.
***Fur is for petting**
accept92 spune:
citat din mesajul lui XIO Bine ca nu te-ai facut tu medic, cu asemenea comportament era al naibii de trist, imi amintesti de un asostent de-al meu care isi batea joc de alcoolici. |
Nu Xio, nu m-am facut, caci nu m-au intereat niciodata banii. Iti urez prosperitate, desi sunt sigura ca vei avea, e banoasa ginecologia. Plus ca inteleg ca orice femeie care se teme sa nasca poate veni linistita la macelar la tine. Cele care isi vor permite desigur, caci asa cum ai spus, cezariana e 'mai scumpa'.
Mediajust spune:
citat din mesajul lui accept92 Dar tocmai pentru ca esti medic mi se pare jenant sa nu intelegi nimic despre corpul uman. 'Orificiul' cu care ai tu o problema e proiectat de la natura pentru nastere si astfel incat sa se refaca complet dupa ea. Copilul are nevoie de trecerea prin acest orificiu, asa e proiectat el, de-aia are oasele capului moi si mobile, asa i se storc eventualele secretii din plamani. Uterul nu este proiectat cu fermoar. Ma uimeste faptul ca un medic (sau 70% din medici) nu intelege beneficiile nasterii naturale si riscurile unei cezariene. Cicatricea de pe uter poate pune multe probleme de sanatate unei femei...e adevarat ca peste multi ani..dar ce conteaza, nu? Te asigur insa ca este un fenomen tipic romanesc si nu are nicio legatura cu colegii tai medici din alte tari, colegi ai caror neveste nasc asa cum este mai bine pentru ele si pentru copiii lor. Ti-ai gresit meseria, dar asta nu e de mirare pentru un medic roman! |
Foarte urat!!!
Faptul ca ai nascut prin orificiu nu te califica nici s-o jignesti pe Xio (despre care nici nu stim decat ca este proaspat absolventa - habar n-avem cat de bun medic va fi), nici pe miile de medici care acum, cand noi dam din degete pe aici, aduc sau pasteaza viata (in treacat, banuiesc ca si la orificiu' tau o fi stat vreun medic).
accept92 spune:
citat din mesajul lui Mediajust Faptul ca ai nascut prin orificiu nu te califica nici s-o jignesti pe Xio (despre care nici nu stim decat ca este proaspat absolventa - habar n-avem cat de bun medic va fi |
Stim ca este un medic ginecolog cu 'o oarecare fobie fata de problema orificiilor naturale'. :)))))) Tare, nu? De ce s-o fi facut XIO ginecolog, ghici ciuperca? Ca sa-si infrunte fobia de orificii probabil.
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Nu Xio, nu m-am facut, caci nu m-au intereat niciodata banii. Iti urez prosperitate, desi sunt sigura ca vei avea, e banoasa ginecologia. Plus ca inteleg ca orice femeie care se teme sa nasca poate veni linistita la macelar la tine. Cele care isi vor permite desigur, caci asa cum ai spus, cezariana e 'mai scumpa'. |
Vai, Accept, nu credeam ca poti ajunge chiar atat de jos Felicitari.
Deci stai sa inteleg firul: sunt jenanta, nu sunt femeie, nu voi naste, nu mi-am ales bine meseria, sunt macelar si cer si mita .
***Fur is for petting**
XIO spune:
Pies: nu as fi putut niciodata sa fiu ORL-ist pt. ca am ceva traume de cand eram mica, cu dentistii la fel.
Cu ginecologia in schimb nu am avut probleme, si pana acum am practicat ceva. Asa ca nu trebuie sa iti faci griji. :)
ca sa vezi cat de mult m-ai "marcat" imi voi pune la semnatura un mesaj de-al tau, ca e memorabila atitudinea ta.
***Fur is for petting**
accept92 spune:
citat din mesajul lui XIO Pies: nu as fi putut niciodata sa fiu ORL-ist pt. ca am ceva traume de cand eram mica, cu dentistii la fel. Cu ginecologia in schimb nu am avut probleme, si pana acum am practicat ceva. Asa ca nu trebuie sa iti faci griji. :) |
Cele trei ramuri ale stiintei medicale dupa XIO: ORL, stomatologie, ginecologie.