Septembrie-Octombrie 2010! Hai Buburuza10 !!(157)
Raspunsuri - Pagina 3
maitreyi spune:
vai zoze da ai avut o ceza de vis
hai ca de data asta ai sa ai parte de love and romance mai divreme. iti zic io 
io la AA da iti dai seama unde-i al meu?
pe 23 septembrie vine comoara
saru'mana 
-----
Mami de
roza +
37 s 

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ghiocela13 spune:
ANIAST
FELICITARI PT PUTEREA CU CARE AI TRECUT PRIN EXPERIENTA ASTA MINUNATA SI PENTRU EXEMPLUL PE CARE NI-L OFERI!
Sa fii sanatoasa alaturi de toata familia ta, Dumnezeu sa te ajute si-ti multumim din suflet pentru energia pozitiva si curajul pe care le raspandesti in jurul tau!
Multumim!!!
Ghiocela
35+
cu Irina Maria
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata!!!
Poftiti la masa! Cu ce va servesc? Avem oua fierte tari, omleta cu sunca, sandvisuri asoratte, fructe proaspete, iaurt simplu si cu fructe, dulceturi si miere, ceai de fructe, lapte si cafea!
Fetelor, va multumesc pentru incurajari! 
Imi beau acum cafelutza si incet-incet incep sa ma pregatesc. Plecam de acasa peste o ora si jumatate!
Va
si va rog sa imi tineti pumnii!!!
39+ 
oramona spune:
Buna dimineata si de la noi!
HAI BUBURUZULE 

HAI SOFIA 

Sa ai parte de o nastere usoara, usoara si sa-ti tii repede mandretea de fetita in brate.Asteptam vesti 

mamica de Maria Lavinia si
35+ cu Elena Elisa 
zozela spune:
Curaj gaina,ca te tai!!
Hai Buburuza cu nasterea usoara!!
Hai Sofia,te asteptam cu drag!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi vai zoze da ai avut o ceza de vis hai ca de data asta ai sa ai parte de love and romance mai divreme. iti zic io ![]() Daaa,cu totul si cu totul-de vis!..Ca doar si cosmarul e tot un vis,nu?! io la AA da iti dai seama unde-i al meu? ![]() Comentarii as avea,dar iti dai seama ca ma abtin.. pe 23 septembrie vine comoara saru'mana ![]() Doamne-ajuta! Imediat te trec si la panoul de onoare! ![]() |
Siluan trebuie sa traiasca!!
Mamica lui Mihai si
cu Maria Sa!
oramona spune:
Acum sa va povestesc, am fost aseara sa-mi vad dulceata mica, a crescut, are 2500g, la 34s +-5 zile. Dar asa a iesit mereu varsta sarcinii, intre 12-14 oct si nu 7 cum ar fi dupa UM.Dr. zice ca dupa burtica poate fi si mai mare
. S-a mirat tare ca nu am avut sangerari pana acum, eu avand placenta jos tare si acum s-a mai ridicat, e centrala , fix langa capusorul lui bebe. A zis ca ot sa nasc natural , dar daca sangerez ma baga in cezariana. Stie cineva ceva despre asta? asa se procedeaza? ca eu vreau natural. Si bebe e corect pozitionat pentru nastere si nici nu si-a pus colier 
.
Fulgutza, si eu sunt racita, multa sanatate. 
Lora, e superba printesa mica.
Va pup 

35+ cu Elena Elisa 
mari_paun spune:
buna dimineata,
bubu multumim pt mic dejun...uite ca poti sa mai bei si cafelutza
, sunt alaturi de tine si scot si motatele

Anaist, tare draguta povestea ta, sa fii sanatoasa si sa fie cuminte bebelusul
Alynta, eu tot astept sa scot si pt tine motatele, ii place mariei sa fie in piscina ori vrea la zi mare sa iasa?
eu am avut cosmar azinoaopte...am visat ca m,a insela sotul...m-am trezit plansa, nu era langa mine ca am dormit cu Ema...tocmai intrase la noi in dormitor si i-am povestit, m-a imbratisat si ma pupat...uf, ce vise am!!!
mi-a zis ca azi e 7 septembrie...ma luase un fior...am zis: mai e putin!!!
va pup ma duc s-o trezesc si pe pisica Ema
revin mai tarziu
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,
36+
PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 2s
Alecsa_L spune:
Multa bafta Buburutza...Te asteptam cu povestea..:D.
Iti tinem pumnii.
Buna dimineata fetele.
Azi am schimbat si noi semnatura...Suntem asa fericiti.![]()
Alecsa_L,
35+ , 
Andreea82 spune:
Buna dimineata burticute
Azi scoatem motatele pentru Bubu:

Hai Buburuzaaaaa!!!!!!!!!!!!

36+ cu un carucior
.... sau 
oramona spune:
Alecsa, felicitari pentru noua semnatura. Mai e atat de putin si ne tinem comorile in brate. 
35+ cu Elena Elisa