Aspirante optimiste > 20 ani (568)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

de-abia astept sa vad cu ce vesti veniti de la dr...draguta,gaby,alina...va urez noapte buna si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

ehhhhhh mai ai de asteptat din partea mea eu abea pe 13 ma duc .. cine stie poate se ascunde bebe la teste ? data trecuta abea la 5 sapt mi-a iesit testul de sarcina pozitiv .. si il repetam o data la 2 zile si nimic nimic acum de pe 4 n-am mai repetat ce o fi o fi daca DD vrea si crede ca sunt pregatita imi da o minune daca nu vin uratii

The life is too short,to have time for sadness too!

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

ramo pe unde esti ?

Mergi la inceput

m-ati lasat aici amanet singurica RAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO unde esti fata ai la film ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_b spune:

aici sunt. a durat cam mult filmul. dar a fost ok. mi-a placut. sherlock holmes.
tu? nu dormi inca? eu, sincera sa fiu, m-a cam luat somnu un pic. tu iar joci remi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

aici sunt. a durat cam mult filmul. dar a fost ok. mi-a placut. sherlock holmes.
tu? nu dormi inca? eu, sincera sa fiu, m-a cam luat somnu un pic. tu iar joci remi?

Nu nu dorm si nici nu ma joc remi citesc pe forum " cugetari gemene " sunt 2 gemeni care scot niste perle fantastice m-am amuzat copios de 2 ore rad in lacrimi

Mergi la inceput

uite un exemplu :

"In seara asta, ne pregateam de culcare, eu ma agitam sa termin ceva, Rares tot pe langa mine, ma intreba, insistent ceva. Eu nu reuseam sa-l urmaresc, asa ca mai ziceam din cand in cand 'da'. Suparat, imi atrage atentia 'mamiii, nu ma auzi?!" Eu "da, imediat" R:"Mamiiii, dar tu nu ma mai asculti deloc? Ti-am zis de 4 ori, nu ma auzi?". Termin ce faceam, ma asez si-l iau in brate, ma uit in ochii lui suparati si-i spun "Gata, acum sunt atenta numai la tine, intreaba-ma!"
R:" Maaaamiiiii ... .... am pierdut intrebareaaaa." "

"Trecem cu masina pe langa o triotza. Rares isi face stangaci cruce (l-a invatat bunica lui), apoi imi explica: "Mami, am crucit un pic. Era acolo o cruce si am crucit si eu putin" "

Mergi la inceput

ok. spor la citit. ne auzim la dimineata la o cafeluta dar voi fi tot pe fuga. acum ma pun la iti doresc un somnic usor si noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramo_b

ok. spor la citit. ne auzim la dimineata la o cafeluta dar voi fi tot pe fuga. acum ma pun la iti doresc un somnic usor si noapte buna!

ehhhhhhh bine nu stiu cand v-a fi dimineata la mine sper cat mai devreme ca trebuie sa ma duc sa iau cadou

TE -icesc si Nb lin

Mergi la inceput

cred ca maine seara, adica deseara ca deja e marti ma pun si eu sa le citesc pt ca miercuri pot sa ma trezesc tarziu ca daca e sarbatoare nu imi vor veni mesterii.
sunt super tari raspunsurile lor. sa imi lasi linkul

Mergi la inceput