Aspirante optimiste > 20 ani (568)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Deci femeia de 39 nascuseEu ies va pup.ne auzim maine.noapte buna

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Anda si eu eram destul de dusa la 20, dar nici la 34 nu-i o fericire sa ma chinui asa....

in devenire

Adevarat, Didi, chiar nu e o fericire, si eu ma chinui de vreo 4 ani, dar totusi, cand ma uit in urma, imi dau seama ca lucrurile se intampla cu un motiv anume si ca poate nu as fi putut avea viata care o am acum.
Da hai ca suntem inca tinerele, ne mai ajuta doctorii si tratamentele si ajungem noi si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

hello, fetele

nelia, si eu m-am mutat cu actualul sot cand aveam 20 si ne-am casatorit la 23,dar eu am o problema cu soacrele-mama, ele cred ca stiu mai bine decat noi ce si cum si se pun mereu pe dat sfaturi...si asta nu numai la mine am vazut
Anda, da, poti sa bagi si o carnita de pui chiar pe langa salatica si un pahar de vin, dar unu ...

azi mi-a fost un rau ... am mancat la restaurant si mi-a venit proasta idee sa gust niste bere, ca nu mai bausem de prin martie...ei stomacul meu...nici cu pastile nu vrea sa ma scuteasca...

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Anda esti o draguta, tinerele auzi
Gaby inseamna ca tb sa bei mai des, sa te-nveti, glumesc, nici eu nu beau si daca iau o gura de ceva alcool m-apuca un ras de nu ma mai opresc pana ma culc

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_Mic spune:

dragele mele eu am plecat cu sotzoiul meu la socrii

va citesc cand revin

Mergi la inceput

ei, lasati prostiile cu varsta, vecina mea are 43 si un de 6 luni, asa ca nu vreau sa va aud

aici toate astepta pana pe la 30 si apoi fac 3-4 unul dupa altul, ca sa aiba bebe tot timpul. (regula de 4 ani insa o aplica multe)

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

ei, lasati prostiile cu varsta, vecina mea are 43 si un de 6 luni, asa ca nu vreau sa va aud

aici toate astepta pana pe la 30 si apoi fac 3-4 unul dupa altul, ca sa aiba bebe tot timpul. (regula de 4 ani insa o aplica multe)

Mi-ar placea sa fac 3-4
I-am zis barbatului meu ca primu o sa-l fac mai greu ca dupa aia urmatorii 2-3 o sa-i turnam instant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ce tare esti Anda! Eu am zis ca poate ies 3 la FIV si m-am scos si pt urmatorii. Macar sa stiu pe ce dau banii, nu?

in devenire

Mergi la inceput

eh, stii... asa zic si eu, dar intai trebui vazut cum e cu unul si cum te descurci cu banii...
o pritena de-a mea zica mereu, eu as face 3, dar daca vor toti sa mearga la medicina

Mergi la inceput

Didi, daca iti ies 3 dintr-un foc te-ai scos, alt FIV nu cred ca ai mai avea nevoie
Gabyv, cei 3 medicinisti macar sa studieze ramuri diferite, adica na, e bun la casa omului la batranete sa aiba de exemplu un cardiolog, un reumatolog si un orelist desigur

Mergi la inceput