Aspirante optimiste > 20 ani (568)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor eu ies
imi este foarte somn

va pupic

o sa intru mai pe seara

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

ceao nelia
la munca pana acum
e asa frig afara

abia astept sa vina iarna cu nameti
tu cand vii prin sibiu?

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
Of...am fost si vara asta 4 zile...2 la sibiu,2 la dragasani....minus cele 3 ore juma dus,intors,minus 4 ore de la cluj de la aeroport,si dus iarasi...deci....am fost pe centru,imi lipseste..am comandat niste carti online de la teora,pentru Cris,una pt mine....super fain cand ninge...desi atmosfera de odinioara de cand eram copii si dadea prima nisnsoare nu mai revine niciodata ....

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

inca la birou, il mai pazesc putin si plec in oras cu fetele

Lorena,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Esti tare draguta Nelia, dar 32 era varsta mea cand m-am inscris pe forum, acu 2 ani, deci pot sa ? As face si eu 3 nu-i problema, da' nu reusesc sa fac nici macar unul. Si ma gandesc de multe ori cum era sa ma fi trezit mai devreme ca vreau copil si sa fi facut toate investigatiile . Unde nu-i cap, vai de ....altele

in devenire

Mergi la inceput

Nelia, ai dreptate cu varsta, eu ma simt mai bine acum la 30 si ceva decat la 20 si..., in sensul ca eram tare tareeee aiurita aiurita pe vremea aia si nu regret ca nu am facut bebe atunci chiar daca acum ma cam chinui

Mergi la inceput

Anda ce bine de tine, distractie placuta!
Lore, cum iti mai e piciorul? ai fugit inainte s-apucam sa te-ntrebam

in devenire

Mergi la inceput

Mersi Didi, mergem la un restaurant dragut dar eu nu prea ma pot bucura de el ca ma chinui sa urmez exemplul lui Gabyv, cu papatul mai subtire poate mai pierd din sunculite mai ales ca pe 25 suntem nasi si eu tot nu mi-am luat rochie ca inca mai sper sa slabesc macar 2-3 kg

Gaby, da o salatica se poate sa bag in seara asta, nu?

Mergi la inceput

Anda si eu eram destul de dusa la 20, dar nici la 34 nu-i o fericire sa ma chinui asa....

in devenire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

inca la birou, il mai pazesc putin si plec in oras cu fetele

Lorena,
Ce de timp liber,cu fetele la plimbare...hm...la mine 1:nu prea am multe prietene cu care sa ies,2:decat sa ies cu fiumio la shoping,mai bine stau acasa sau in parc...AZi a fost sotul acasa de la 12 si la 3 l-am culcat pe print la 3 juma am fost sa ma delectez intr-un magazin de haine,daca eram bogata un pica lu-am vreo 2 plase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui didi32

Anda si eu eram destul de dusa la 20, dar nici la 34 nu-i o fericire sa ma chinui asa....

in devenire
V-am spus ca atunci cand am nascut eu era o femeie de 39 de ani,cu o fata de 17...Era o femeie saraca,nu avea sot,cred ca era divortata,mama ei spunea sa lase copilul acolo sau sa il dea...ce fetita frumoasa facuse,nici glasul nu il auzeai,dormeau si sforaiau amandoua

Mergi la inceput