Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 19
lorena_86 spune:
fetelor eu ies
imi este foarte somn
va pupic 

o sa intru mai pe seara
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 ceao nelia ![]() ![]() ![]() la munca pana acum e asa frig afara abia astept sa vina iarna cu nameti tu cand vii prin sibiu? ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
nu mai revine niciodata ....
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
didi32 spune:
Esti tare draguta Nelia, dar 32 era varsta mea cand m-am inscris pe forum, acu 2 ani, deci pot sa 
? As face si eu 3 nu-i problema, da' nu reusesc sa fac nici macar unul. Si ma gandesc de multe ori cum era sa ma fi trezit mai devreme ca vreau copil si sa fi facut toate investigatiile 
. Unde nu-i cap, vai de ....altele
in devenire
anda15 spune:
Nelia, ai dreptate cu varsta, eu ma simt mai bine acum la 30 si ceva decat la 20 si..., in sensul ca eram tare tareeee aiurita aiurita pe vremea aia si nu regret ca nu am facut bebe atunci chiar daca acum ma cam chinui

didi32 spune:
Anda ce bine de tine, distractie placuta!
Lore, cum iti mai e piciorul? ai fugit inainte s-apucam sa te-ntrebam
in devenire
anda15 spune:
Mersi Didi, mergem la un restaurant dragut dar eu nu prea ma pot bucura de el ca ma chinui sa urmez exemplul lui Gabyv, cu papatul mai subtire poate mai pierd din sunculite mai ales ca pe 25 suntem nasi si eu tot nu mi-am luat rochie ca inca mai sper sa slabesc macar 2-3 kg![]()
![]()
Gaby, da o salatica se poate sa bag in seara asta, nu?![]()
didi32 spune:
Anda si eu eram destul de dusa la 20, dar nici la 34 nu-i o fericire sa ma chinui asa....
in devenire
neliaCris spune:
citat din mesajul lui anda15 inca la birou, il mai pazesc putin si plec in oras cu feteleLorena, ![]() |
,daca eram bogata un pica lu-am vreo 2 plase
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui didi32 Anda si eu eram destul de dusa la 20, dar nici la 34 nu-i o fericire sa ma chinui asa.... in devenire |
,nici glasul nu il auzeai,dormeau si sforaiau amandoua

inca la birou, il mai pazesc putin si plec in oras cu fetele