Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 18
neliaCris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui AlinaBu
Dap sunt studenta anu 2. Cu chirie e scump si soacra e batrana nu se mai descurca singura ![]() The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Alina, dar voi de ce stati cu soacra? tu esti studenta? intreb pt ca esti micuta Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |

didi32 spune:
Nelia, a zis Alina undeva ca sotul e infiiat de bunica. 20 de ani... departe rau

in devenire
neliaCris spune:
Alina,acum am vazut de bunicutza...atunci stai bine acolo,o faci si pe ea fericita,numai sa ai grija cand se va imbolnavii,o sa fie mai rau ca un copil mic...din pacate
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui didi32 Nelia, a zis Alina undeva ca sotul e infiiat de bunica. 20 de ani... departe rau ![]() ![]() ![]() in devenire |
,si oricum,dupa cum am mai spus,dupa 30 de ani,o femeie se simte cu adevarat femeie,e pragul psihic,atunci incepe cu adevarat viata,cand o vezi asa cum e ea,nu ca la 20 cand visezi cai verzi pe pereti
lorena_86 spune:
dar nu a deschis nimeni pana acum odiseea de mai iunie?
vai fetelor, grabitiva ca e tarziu.
in cine ne mai punem sperante?
paula, ramo, kitty, katty?
scuze dca am omis sau am pus pe cineva in plus
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 buna fetelor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unde ati plecat? ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lorena_86 spune:
ceao nelia

la munca pana acum
e asa frig afara
abia astept sa vina iarna cu nameti
tu cand vii prin sibiu?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen