Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 17
misticgirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeacc Beatrice, mistic, voi luati magne b6 ptr col? prietena mea e in 15 saptamani si are colul de 2,7 cm si iosup i-a zis ca e cam scurt...dr ei ii spune insa ca e ok asa. si ea este cam nedumerita. |
Magne B6 iau pt ameliorarea contractiilor, relaxeaza uterul.
Claudia
29+
si
Nicholas (25.11.04)http://community.webshots.com/user/misticgirl
douradoudou spune:
eu iau supliment de fier..si ma luat si la 1 sarcina..si o sa iau si in timpul alaptarii..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
misticgirl spune:
Si eu iau supliment de fier, am uitat cum se numeste si nu sunt acasa pt a verifica. Sunt niste capsule de sticla, iau una la doua zile.
Claudia
29+
si
Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
douradoudou spune:
eu iau tardyferon
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
30+ cu
onniex spune:
alinushca,
Eu iau supliment de fier, Sorbifer Durules, la analizele de trim II hemeglobina a iesit 11,3 g/dl, iar limita inferioara era 11,7 (deci cu foarte putin sub). Iau o pastila 100 grame pe zi, la doua ore dupa masa. Nu trebuie asociat cu produsele lactate, fiindca influenteaza negativ absorbtia in organism.
Supplimentele de fier pot cauza constipatie. Eu nu am avut (mananc multe legume, fructe si fibre) ![]()
Va pup
pe toate, fete curajoase!
28+ 
ratusca83 spune:
gata papa..facut supa crema de conopida![]()
si sufleu de conopida, care inca este la cuptor
..diseara face sotul niste snitere sau crispi si gata![]()
..
vroiam sa intreb..ce stiti de dr Claudiu Vele de la Medlife..am o prietena insarcinata si si-a facut programare pt eco triplu test la el.. este ok ca medic? ca nu am putut sa-i fac programare la dr dragos albu la care merg eu pt ca locuri libere mai sunt tocmai dupa 5 oct si ar fi prea tarziu..astept un raspuns..
pupp

28+ cu
si ingeras in ceruri
sorinaalex spune:
Fetelor, eu am colul scurt dintotdeauna. Respectiv nu a fost niciodata mai lung de 3 cm, iar acum e de 2,7. La mine e problema si cu uterul care este si el micutz si cedeaza destul de greu si din cauza asta am avut cam multe contractii pana sa incep sa iau Magne B6 - 4/zi. Oricum fara Utrogestan nu cred ca as fi putut sa tin sarcina. Iau tot 4/zi (100 mg) si cand am incercat sa iau doza mai mica mi-a fost foarte nasol cu durerile.
Mi-a fost tare teama ca ajung si eu la cerclaj (frica indusa de mine) iar cand i-am spus dnei doctor de aceasta teama, s-a uitat la mine ca la masini straine. Deci ea nu a fost nici un pic ingrijorata de aceasta lungime.
23+ 
ratusca83 spune:
sorina si eu iau utrogestan 3/zi ..tu le inghiti sau le bagi in vagin? mie dr mi-a zis sa le inghit pt ca am cerclaj facut si nu am voie sa bag nimic in partea cealalta![]()
![]()
28+ cu
si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sashenka_h mi-a cerut cineva (nu mai stiu cine...scuze stiti cum este cu neuronii plecati in vacanta) reteta de biscuiti....daca nu va suparati o scriu aici poate mai vrea si altcineva..sunt foarte usor de facut..... Mami Andreea 29sapt cu +, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Eu am cerut reteta Sashenka, si multumesc mult, o s-o testez sigur, ca eu sunt mare mancatoare de uscaturi la ceai/cafea/lapte.
Anes, sanatate multa!
25+ 
andreeacc spune:
Beatrice, mistic, multumesc frumos.
Mamicile cu experienta? voi ati folosit centuri din acelea ombilicale la bb pana i-a cazut buricul?
lui Sebastian i-a cazut in spital si nu-mi mai aduc aminte daca era pus ceva peste buric si ce anume pana i-a cazut.
am gasit in sfarsit ce cautam, un suport pentru cada copilului crae se posteaza pe cada mare http://dinobebe.ro/detalii/suport-universal-pentru-cadita/3708/
eu aveam masuta de spalat, dar nu mai vreau sa ii fac baie in dormitor, imi va fi mai comod in baie.
Andreea, mami de baiat
si
31+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)