Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
beatrice75 spune:
magne b6-3 pe zi luam eu, dar am gasit bio-magneziu, cu un concentrat mai mare si atunci mi-a zis sa iau doar una.
30+

geniusamb spune:
Buna burtici cu ursuleti si ursulete 
Noi am facut o mazare cu pui, supa crema de legume si crutoane cu uleri de masline si usturoi si o tarta cu branza de vaci si stafide iar acum ne odihnim ![]()
De dimineatza l am facut pe sotz sa ne injecteze antibioticul in branula sa nu mai fie nevoie sa mergem la spital
Doamne zici ca l puneam sa ne opereze fara anestezie !!! E zmeu in rest dar cand e nevoie sa puna un plasture sau apese pe o seringa il ia cu lesin ![]()
Anes, m ai bagat in panica: cum sa se rupa membranele???? Mor aici.. eu tot infectia urinara o tratez, recidivata a 2 a oara.. N u stiam de un astfel de risc
Oricum iti doresc multa sanatate tie si lui BB
Pt k vorbeati de greutate, acum m am urcat pe cantar. 11 kile in plus.. si in urcare.. sper sa nu sar de 14 dar nu se stie niciodata.. Cand ma loveste foamea aia crunta, nu mai tin cont de nimic
Vergeturile inca nu au aparut insa in fiecare seara dupa dus aplic cu constinciozitate unt de shea nerafinat pe burta. Pastreaza elasticitatea pielii foarte bine ![]()
Revin
pe toate
31+ mami de
Matei
andreeacc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beatrice75 Citi In acest caz, iti mai cumperi ceaiuri? 30+ ![]() |
da, poate ma vor ajuta; data trecuta nu am folosit si s-a oprit productia...poate va fi o diferenta de data asta.
am cautat azi la farmacie dar nu aveau decat de la hipp si as incerca intai cu cele de la fares....oricum dupa ce nasc, am inteles de la fete ca nu trebuie folosite inainte.
Andreea, mami de baiat
si
31+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
andreeacc spune:
Beatrice, mistic, voi luati magne b6 ptr col? prietena mea e in 15 saptamani si are colul de 2,7 cm si iosup i-a zis ca e cam scurt...dr ei ii spune insa ca e ok asa. si ea este cam nedumerita.
Andreea, mami de baiat
si
31+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
anes spune:
genius, cand exista anumite infectii in organism in timpul sarcinii (urinare, col, vagin) exista posibilitatea ruperii premature a membranelor. Oricum infectiile urinare pot determina inclusiv probleme la fat. Insa nu este obligatoriu. Eu am infectii urinare recidivante de 14 ani. Cauza necunoscuta, pur si simplu o aderenta mai mare a vezicii urinare la anumiti germeni si o imunitate scazuta a organismului!
Am facut tratament cu antib. si la prima sarcina si totul a fost ok pana la final, dar acum am facut trei tratamente cu antibiotice diferite si vad ca nimic schimbat nu este!
Hera, colul tau este foarte bun, nu toate femeile il au de 4 cm si duc sarcina fara probleme! Eu in schimb il am cam mic, 2,4 cm.
Mistic, Magne B6 nu am luat, stiu ca Tutunaru da tratament cu el!
Aa, si iau suplimentar Fero-Gradumet pt. ca sunt cam anemica.
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
23+
anes spune:
Eu la sarcina asta am burta mai mare ca la prima. Nu am avut nicio urma de vergetura prima data si sper ca nici de data asta. Nu m-am dat cu nicio crema pt. ca nu suportam senzatia si transpiram dupa aceea. Deci, nu conteaza cu ce creme sau daca te dai cu ele, conteaza materialul genetic din care sti facuta!
Colagenul continut si care da elasticitate pielii.
Sunt femei care iau cateva kg (nu gravide) si cand slabesc, sunt pline de vergeturi! Asta este structura pielii lor.
poze
Mami de
Remus , o minune!(10.10.2008)
23+
beatrice75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreeacc Beatrice, mistic, voi luati magne b6 ptr col? prietena mea e in 15 saptamani si are colul de 2,7 cm si iosup i-a zis ca e cam scurt...dr ei ii spune insa ca e ok asa. si ea este cam nedumerita. Andreea, mami de baiat si 31+ cu ![]() asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
eu nu iau pt col, ci pt contractii
30+

(28.10.2008) si