Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)
Raspunsuri - Pagina 14
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes Buna fetelor! Eu mi-am petrecut o saptamana in spital, din cauza unor contractii si o sangerare de un rosu intens! Am fost la urgenta duminica noaptea, saptamana trecuta! Acum sunt bine, dar trebuie sa stau cat mai linistita, lucru imposibil, va imaginati! BB este foarte bine, biiine dezvoltat si jucaus. Am insa infectie urinara pt. care fac iarasi tratament cu antibiotice (al treilea in ultimele doua luni ). Am sa il otravesc pe copilul asta cu atatea antib.! Dar pe de alta parte mi-e frica de ruperea prematura a membranelor din cauza infectiei! Sper ca sunteti bine, n-am apucat sa citesc din urma! ![]() poze Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 23+ |
Multa sanatate! Nu te gandi ca dc iei antibiotice otravesti copilul pt ca nu-i asa. Lui ii este mult mai bine daca tu urmezi tratamentul decat daca, Doamne fereste, ar aparea o infectie intrauterina.

Victoria, mami de
Anna Sofia,
29+ cu inimioaraDavid Lloyd George
ukume24 spune:
Anes imi pare rau de probleme tale dar e bine ca ti-a dat drumul din spital si bebe e bine. Ai mare grija de tine te asteptam cu vesti mai bune
.
Si eu mi-am luat de la Boots o saltea de schimbat scutecul cam in genul celei de la Ikea. Sper sa fie ok.Cu termometrul nu sunt inca decisa. Dar imi prind bine sfaturle voastre, mai ales a fetelor cu experienta
26+
Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!
pissi78ro spune:
Si....of course si eu ma simt mare si umflata. Ma uitam pe pozele pe care le-am pus pe picassa si ma miram ce dragutza aratam la inceput...si ce umflacioasa sunt acum.
24+
Roberta
Hera25 spune:
Buna fetele,
Am fost ei eu ieri la eco. Bebe e bine, are 1,200 kg, e tot baietel.
Insa cica am colul un pic cam micut 3,17. Offf, trebuie sa stau si eu mai mult in pat.
Analizele mi-au iesit totate bune. Nu mi-a mai iesit strept B. Pfiuu, ce bine.
Anes imi pare rau ca a trebuit sa stai in spital, stiu cum e cu inca un copil acasa care cere f mare atentie. Sper sa fii bine pana la final.
Beatrice si tie multa sanatate si sa stea bebe cat mai mult in burtica sa creasca mare.
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008 si
28+
Vasari spune:
Hera, felicitari!
Joy, f fain termometrul. Eu am unul de la Scala acum, cu care m-am impacat f bine, dar mai vreau sa mai iau unul.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+
andreeacc spune:
Anes, ai grija de tine si bb!
Sugubina, masa de infasat nu-i obligatorie; o masa normala sau o comoda sunt absolut ok...fiind mai inalte mi se par mai comode daca ai nascut prin cezariana, ca sa nu te apleci...dupa prima luna eu il schimbam si pe canapea, insa nu ma aplecam ci stateam in genunchi in fata canapelei, oricum "operatiunea" dureaza f putin.
Am fost la farmacie si mi-am luat Galactogil si centura post-natala...am gasit ceva la 45 de lei, cu arici....mult mai ieftina decat cea de la chicco.Galactogilul mi s-a parut insa scump la 65 cutia; nu mai imi aduc aminte cat costa acum 7 ani.
Si am luat si vata si tifon...eu nu ma stresez cu comprese sterile ptr ca va fi cezariana...mai imi trebuie tampoane din cele mari de noapte sa le pun totusi peste chilot.
M-a apucat febra cumparaturilor pentru ca va vad ca discutati despre bagajul de spital, iar eu nu am nimic pregatit.
Andreea, mami de baiat
si
30+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
ana_o spune:
Hello, dragele mele!
Felicitari burticilor care schimba azi semnatura si celor care si-au vazut bebeii la echo!
Multi pupici celor cu probleme si multa sanatate!
Vad ca de intalnire iar "s-a ales praful", eu nu mai insist, ca dragostea cu de-a sila nu se poate.
Probabil se va face cum a zis si Sunset sau Mistic, in functie de zona, de aduna cine vrea si cine poate. Eu nu mai propun nimic, cand se va hotari o zi si-o data, intr-un loc, acolo ma voi duce, pentru ca-mi face placere sa va si vad.
Am de colindat azi multe institutii, plec si sper sa va recuperez mai tarziu. Va pup pe toate, fara exceptie!
Uitasem, Miruna, f triste cosmarurile tale, cred ca te-ai trezit sfarsita de durere... si Sashenka la fel. Pupici si imbratisari ca sa dispara amintirea lor!
Ana
31+s, viitoare mami de
, David Ciprian
andreeacc spune:
asa, am modificat semnatura, caci de duminica suntem in sapt 32.
Andreea, mami de baiat
si
31+ cu 
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care