Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

A, Sashenka, te-am vazut zilele trecute, esti foarte frumoasa si mi-ai dat o super idee cu colantii, si-asa sunt certata rau cu pantalonii de gravida.:) Mai bine mai iau o rochita-doua de toamna si le asortez la ei.

Imi pare rau pentru cosmarurile voastre, eu inca nu am inceput, dar sunt si in saptamana mai mica.

Alina, joi intru in sapt 28, deci incep cu de toate, ceaiuri si pastilute. Tu ce iei/ai luat pana acum? Neaparat trebuie sa sun si homeopata, poate mai vine cu o idee.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 26+

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Iar la termometru clar sunt pt fundulet. Eu il dau cu f putina crema si Maria nici nu simte, nu o deranjeaza deloc. La ce episoade febrile are si cum sare temperatura de la un minut la altul as crede ca e o eroare daca as folosi alt tip. Iar la bebelusi e f important sa stii o temperatura corecta. Dar asta e doar experienta noastra.:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

O alta ingrijorare este dinmensiunea colului, care este cam mic! Are in jur de 2,5 cm.

Mi-a mai dat si Gynozol, impotriva micozelor, pt. ca de la atatea antibiotice!!!

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 23+

multa sanatate sa dea DD sa scapi de toate belelele

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Iar legat de nastere, eu in 2007 am dat 10 mil, dar am avut colege de salon care la acelasi dr au dat 5, si s-a purtat super cu toate. Mie de ex nici nu a vrut sa-mi mai ia bani urmatoarele vizite la cabinetul particular. Deci a considerat ca e mult. Acum probabil voi ramane la aceeasi suma. Cum banii se dau dupa (cel putin eu nu vad de ce s-ar face altfel) poti da si in functie de cum s-a purtat. In schimb nu mai stiu cat am dat la anestezist.:)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sugubina . Eu nu am avut masuta de infasat la Emanuel si nici nu am simtit nevoia. Mai utila a fost canapeaua. Acolo il alaptam si il schimbam. Daca nu ai loc poti supravietui fara probleme cu canapeaua sau patul. Nu mai vorbim ca dupa ce cresc devin mai agitati si zboara asa cum spunea Vasari . Canapeaua e joasa macar

Ratusca nu ca ma bucur pentru raul altuia dar ma consolez ca se mai chinuie cineva cu ordinea asta. Moaaamaaa ce frumos e dupa... cat o tine ca tip la astia doi toata ziua sa puna lucrurile la loc.

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Alina ceaiul de frunze de zmeur eu il beau aproape cu religiozitate de cand am intrat in trimestrul 3. Unele moashe il recomanda si in trimestul 2 - 2 cani, deci nu m-am gandit ca ar putea face ceva rau. Cum insa nu am timp sa stau sa beau cana cu cana, imi fac 3 linguritze de frunze in 1-2 cani de apa si asta e... il sorb concentrat. De EPO nu m-am hotarat cum fac. Am doua variante, ori din saptamana 32 + cand pactic mai sunt 60 de zile pana la termen (daca la control colul este f lung si tare, cu o reveriicare a colului in 1-2 saptamani dupa inceperea lor), ori din saptamana 34+. In ambele variante o sa iau doar 1000 mg/zi pana la 36+ cand am sa incep cu 2000mg pe zi si o sa inserez cate una si vaginal seara. Altceva nu mi-am propus sa mai iau. Am studiat netul si nu mi s-a mai parut nimic altceva de interes.

Mergi la inceput

a cumparat careva deja vreun produs de bebe de la weleda ? ma intereseaza mai ales samponul daca miroase puternic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna dimineata, fetelor!!!!
Eu am de cateva nopti insomnii. Inainte de ora 2 nu pot sa adorm, nu stiu ce sa mai fac, mai ales ca dimineata tb sa ma trezesc sa ma duc la lucru. Am citit una din fete zicea de ceai de tei. E bun? E indicat?
Eu vreau sa comand mobila pt Ursuleatza de la www.foppapedretti.it, colectia Vaniglia&Cioccolato, cu ursuletz desigur.
E f bine ca fetele cu experienta scriu sfaturi si opinii pt ca am mult de invatat.
Noi am intrat in saptamana 24. Stiu, nu e chiar asa mult comparativ cu alte burtici, dar e ceva pt noi

24+ Roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Noi avem termometrul acesta: http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=PT13 Este rapid, are sonda f subtire si flexibila.

Saltea de schimbat scutec, avem in stilul celei de la Ikea, doar ca e ceva mai voluminoasa (nu o luam in deplasari), cu laterale mari ce nu permiteau rostogolirea si impermeabila. Am tinut-o si in baie, pe masina de spalat, si in living pe masa... unde imi era la indemana sa schimb copilul. Am mai vazut saltele de schimbat cu partea de jos rigida, ce pot fi puse peste patutul copilului.

Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

miruna nici la mine nu tine mult curatenia in sifoniere, pt ca al meu sot cand isi ia un tricou le ravaseste pe toate,la camasi la fel face,in sertarul cu sosete e dezastru..dar ce sa-i fac...sa-l iau la bataie nu pot..i-am spus ca daca dupa ce fac acum ordine mai gasesc hainele ravasite tot ce gasesc si nu este la locul lui o sa i le pitesc sau i le bag in masina....

eu trebuie sa ma apuc de facut mancare...mai incolo...si am o lene...mama,mama.

anes imi pare rau ca ai fost internata..sper sa nu mai ai probleme.

fetelor eu nu am mai vazut-o de mult pe letzy..ea era prezenta macar in weekend.

28+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput