Gasca de Constanta ***123***
Raspunsuri - Pagina 7
DanaAlex spune:
Buna dupa-amiaza la toata lumea!
n-am mai ajuns la iowemed, de lene i-am facut analizele la un laborator particular de langa bloc, in 2 minute am terminat, pretzul 110 lei (cam scump)...acum ashtept "sa iasa afara mare" ca sa am ce duce pentru copro-p/c
Ema- caldura mare azi in Cta...eu m-am resimtzit de la frigul din ultimile zile la canicula de azi, am shi umblacit prin orash de dimi pana acum, am ajuns acasa transpirata ca un ...noroc ca am apa calda shi m-am refrishorat
ce ciudata legislatzie avetzi voi...iar pentru cele 6 luni insotzit de altcineva e straniu, in romania instructorul auto itzi sugereaza ca in momentul obtzinerii carnetului de shofer, sa incepi sa shofezi singur, pentru a te obishnui pe deplin cu toate abilitatzile shofereshti, pe care le obtzii in scurt timp datorita exercitziului...ca vorba ceea: "Repetitio est mater studiorum!"
sunt convinsa ca ai sa conduci minunat! tzinem pumnii la examen
despre data casatoriei... o gramada de ani!!!!cred ca atzi trecut cu brio de superstitzioasa zi de 06.06 (mai trebuia in an un 6)la voi nu e cazul...deci o data frumoasa, inversata marginal simetric...nu pot sa urez decat:Multzi ani inainte, fericitzi shi sanatoshi shi o batranetze lunga in doi, sa va creshtetzi nepotzii shi stranepotzii!, iar pentru astazi un sincer La multzi ani! atat tzie, cat shi mamei tale ...cat shi tuturor Anelor
aaaa, sa va zic pe unde am umblat azi am ajuns la magazinele din port (s-a mai deschis unul vis-a vis de heinring sau cum s-o scrie) shi m-am cadorisit cu un ceas minunat, marca Fossil, stil vintage-ES 2509 - http://www.reaction.store.ro/ceasuri.php?brand=fossil&id=2477
...sunt happy! cadorisirea mi-am facut-o dupa ce m-am gandit ca azi e shi ziua mea, ca doar ma cheama Dana in acte, deci D-"Ana"
in rest am mai achizionat cafele shi bomboane de cioco(atentzii pentru gradi), un ceas de perete pentru Nana, cateva jocuri alese de Tibi shi mi-am umplut plamanii cu parfumurile mele dragi...in alta zi e timpul lor!
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani Mariilor si Anelor!
D-Ana vezi ca mai inca o zi pe 6 ian de sf. IorDan. Ma intrebai de Teo, nu a mai facut ceva "spectaculos" (trasnai de retinut ), acum este disperata ca nu-i luam si ei rechizite (le vor cumpara educatoarele la fel), si tanjeste dupa ale sora-si.
Printesa Dana , foarte frumoase pozele. In legatura cu bacul, spor la invatat pentru la vara, "meditatori" ai gasit aici, chef sa ai.
Tania bine ai revenit! Refacere rapida!
Mada bine ai revenit ! Te asteptam in limita timpului liber sa ne mai "bagi" in seama.
Crix in legatura cu copiii dimineata, la noi Teo a fost matinala de cand s-a nascut, dupa cum bine stii, asa ca dimineata avea "programul" de masa cu Alex, apoi sora-sa se echipa singura, noi ii prindeam parul, i-ar ea misuna printre picioarele noastre. Eu zic s-o convoci pe d-na soacra mai des, nu de alta dar alti nepoti/te nu mai are, si poate sa se implice mai mult, atata vreme cat este in putere.
In legatura cu evidentiatul d-nelor din lista, sunt multe care ne citesc. dar stau in umbra. Modificarile le poate face cea care deschide capitolul, in limita timpului liber.
Va doresc o seara buna!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
emaaimee spune:
multumim de urari.
D-Ana, pai sa traiesti si tu cu ceasul, f fumos vezi sa nu uiti de Sf celalalt mersic de toate urarile
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
andata spune:
Ziua buna, minunatelor.
Doar ce scrisesem si eu ditamai mesajul si terorista mea mezina mi-a restartat calculatorul! Imi vine sa plang de ciuda, ca mi-e lene sa mai reiau tot.
Asa ca doar urez si eu cu intarziere Mariilor si Anelor noastre sa ne traiasca, sa fie sanatoase si fericite.
Un pupic dulce celei mai mici sarbatorite a gashtii, Ana de Crixia
Dana, sanatate multa. Referitor la intrebarea ta cu majoratul, unicul meu baiat trece in randul adultilor peste 2 zile, pe 11. Am niste emotii cat casa si peste ea
Crixia, eu nu mai am griji dimineata cu pregatirea (deocamdata). Minunatele care au copilasi mai mici pot sa iti dea sfaturi mult mai bune ca ale mele. Insa inca tin minte ca am plecat odata cu fiu-meu in pijamale si papuci ca nu a vrut sa se schimbe dimineata (de pe la 6 ani eu i-am lasat sa se imbrace singuri), iar fie-mii, ca nu vroia sa manance acasa ii luam cate ceva in fiecare dimineata de la patiserie si manca pana la scoala. La scoala avea masa asigurata, ca a fost la step by step. Stai linistita ca sigur te descurci, la inceput pare mai greu dar treptat devine rutina.
Pupici tuturor minunatelor
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Poze cu noi
Bijuterii unicat
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
dadi_t spune:
La multi ani Ana&Ioachim!(ema si mama, si pui de Crixia)si nu in ultimul rand...D-Ana
Crixia la mine a fost simplu....diferenta de ani dintre fete 7,6 ani-m-a avantajat...Anduta o imbraca in cea mai mare parte a timpului( e cea mai matinala din casa), in timp ce mami se ,,mascheaza,, si de dus la gradi o duc eu.Hainele le pregatim de seara. Gradinita fiind cu program prelungit(deci mesele asigurate), mananca micul dejun la gradi...am scapat!
sunt pe fuga..pup minunatele!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
mihaela77O spune:
dana,da..stiu cat dureaza drumul sibiu-cta,marti noapte si eu am venit de la Hateg....
in fine,ma bucur ca ai lamurit situatia si pt ca am perceput eu gresit,scuze!!(dar cred ca stii de ce am perceput gresit)....
cat despre subiecte,eu nu zic ca nu sunt ineteresante,doar ca uneori chiar nu am nimic de zis....cand am spun....
o seara buna va doresc!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Madamsadamy spune:
Buna seara!
Multumesc ptr felicitari adresate pozeleor de la nunta.
Fetelor, bine ca a-ti rezolvat micutza voastra neintelegere. Cred ca nu va cunoasteti personal. Nici eu nu va cunosc pe amndoua, dar cunoscand-o pe D-Ana eu am inteles ca nu avea nimic personal de tranmis. Felicitari.
Vreau sa ne orientam spre o intalneala, unde sa-i dam Taniei sansa de a ne povesti life, si nu de alta dar mi-e pofta de un COLA, si cat de curand vreau sa intru in regim Monti si nu o sa mai pot. Nu va e mila de tzatele mele ca de pofta pot avea ceva?
Mada bine ai revenit. Sa sti ca mai am nr tau de tel si chiar am vrut de cateva ori sa te sun.
Cat despre bacul meu de la anul, am timp sa ma orientez, e mai usor decat sa invatz.
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Madamsadamy D-Ana adica nu m-ai sunat sa-mi spui sa traiesc cu numele? Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002) http://community.webshots.com/user/Madamsadamy http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100 |
de la mine D-Ana2!!
citat din mesajul lui Madamsadamy Vreau sa ne orientam spre o intalneala, unde sa-i dam Taniei sansa de a ne povesti life, si nu de alta dar mi-e pofta de un COLA, si cat de curand vreau sa intru in regim Monti si nu o sa mai pot. Nu va e mila de tzatele mele ca de pofta pot avea ceva? Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002) http://community.webshots.com/user/Madamsadamy http://community.webshots.com/user/Madamsadamy100 |
Pai da, ca mi se rup unghiile de la tastat..cat de mult am sa va povestesc......hihihi....
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui happymumy Apropos, e cineva care a facut(sau cunoaste pe cineva) 3 cezariene? E ok sa faci asta? Apropos, poate imi spui si mie ce biografii mai ai pe acasa, si poate mai facem schimb, ca si mie imi place sa citesc biografii, si am si eu citeva pe acasa. |
eu cunosc persoane care au facut 2 cezariane shi 1-2 extrauterine, rezolvate tot prin cezariana...sunt bine, sanatoase, din cate shtiu shi pe forum e o doamna (mamabear, parca) ce are 3 sau 4 cezariene shi tot atatzia copilashi (nu o urmaresc unde posteaza, pur shi simplu ma umple de placere shi incredere cand ii citesc postarile, daca o vad activa la subiecte)
desigur, cu mare placere!...obisnuiesc sa fac schimb de cartzi cu prietenii mei, atat din cauza pretzurilor mari pe care le au, cat shi a faptului ca dupa, povestim pe marginea textului...o sa-tzi trimit pm cu ce am interesant (oricum am o biblioteca vasta in casa bunicilor shi a parintzilor mei, din nefericire nu este opisata decat partzial...dar imi voi face timp candva de asta) dar gasim catzi interesante shi la mine (mai putzine, e drept...nu ma prea indur la bani shi gandesc ca am editziile mai vechi la ai mei, pe care o sa le moshtenesc)
romanul in curs de citire "mananca, roaga-te, iubeshte" este "o carte de memorii atragatoare, inteligenta shi amuzanta..." cum bine sintetizeaza Lev Grossman/New York Times Book Review...cand finalizez, il dau in circuit!
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)