Gasca de Constanta ***123***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Mada, ce surpriza! Unde ai disparut?

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
[/quote]

Buna din nou!

Am fost disparuta...in cautarea timpului pierdut...:))
N-am mai intrat pe forum pt ca...uneori simtim ca nu avem nimic de spus...
Apoi... preocupari diverse si cronofage....cam asta e viata mea...copiii, scoala, altele...mi-am pierdut mama si asta m-a instrainat si m-a facut sa ma retrag in mine...de ceva vreme am inceput sa imi mai revin...am inceput sa ma obisnuiesc cu absenta ei...asta e...viata merge inainte...

MADALINA si adoratii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Mihaela, poate eu ar trebui sa fiu cea care ar trebui sa-si ceara scuze, nu stiu... Cred ca era mai bine sa nu -mi dau cu parerea, ar fi trebuit sa o las pe Dana sa explice.Intre timp, am descoperit din intimplare pe forum ca se joaca "fazan", si ca tu postezi acolo. Prin prisma acestui lucru, nu stiu daca era o ironie sau o invitatie, nici nu vreau sa stiu, asa ca... nu mai imi dau cu parerea.

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

draga mea,nu ai de ce sa iti ceri scuze,ti-ai spus doar parerea...si toata treaba asta are un substrat....cu siguranta este ironie,[red]dar nu este frunmos sa vb in absenta persoanei,asa ca sa o asteptam pe Dana[red]

eeee, salutare!...daca ma ashteptzi, am sosit...scuze de intarziere, am fost ocupata cu venirea in urbe ( m-au sunat dimineazta shi ce aveam de semnat vineri s-a contramandat, urmand ca maine sa semnam actul final - este vorba de vanzarea unui imobil shi cumparatorul beneficiaza de creditul unei banci), un drum sibiu-constantza dureaza mult, sper ca nu eshti suparata pe mine doar mi-ai cerut prietenia shi pe FB (deci suntem prietene acolo shi aici)

ce-i cu toata agitatzia asta pe topic?...

trebuie sa ma explic (observ ca sunt cerute destul de insistent)...stimata shi draga colega (de forum), Mihaela 770/umflatel, Miha scumpo! pot doar sa-tzi spun ca e treaba ta ce intzelegi din ce citeshti scris de mine, cunosc intrebarea mea, era mai mult o strigare a membrelor active, printre care te numeri shi tu shi o socotesc ca pe o forma de salut politicoasa la a te invita sa scrii, sa participi in limita timpului disponibil la discutziile de aici, suntem prietenele tale virtuale (unele dintre noi shi in real life) doar...

capitolul trecut te plangeai unei colege de topic ca nu ai subiecte de discutzie (paginile 5-6/cap 122), in acest sens ce am cautat sa te implic int-un subiect drag tzie, ce consideri tu este indecent, sa crezi ca adresarea mea catre tine e "cu substrat"...pur shi simplu rasfoind DC-subiecte active am vazut ca eshti foarte activa la topicul "fazan" ...sincer itzi spun ca am mai participat shi eu acolo, imi place acest joc, imi aduce aminte de copilarie...asha ca mi-am permis, ca intre colege de topic ce suntem sa-tzi propun sa jucam shi aici...nu cred ca se supara nimeni, dimpotriva pot participa si restul ...daca-mi permitetzi, incep eu: distrac[red]tzie[red] shi cine vrea sa joace sa puna in mesaj continuarea, un cuvant care sa aiba silaba de inceput silaba cuvantului precedent, cine nu mai gaseshte cuvant are o litera din numele jocului... abia ashtept sa vad cine va fi prima fazan!

am ales cuvantul "distractzie", pentru ca este cel care exprima cel mai bine starea de spirit al acestui topic, majoritatea suntem satule de traiul mizer din Romania, de criza economica, de sistemul sanitar deplorabil, de sistemul de invatzamant, de problemele traiului cotidian, samd...macar aici ne simtzim bine(sau cum utilizam "ne simtem bine), incercam sa ne relaxam glumind sau discutand subiecte serioase shi de maxim interes pentru noi, ajutam cu sfaturi/material/moral pe cei ce au nevoie, ne sustzinem reciproc la bine shi la greu, ne intalnim intre noi cu copiii nostri la intalnirile anuntzate public, facem schimb de retzete, de idei, etc...suntem o "gashca" virtuala shi reala in adevaratul sens al cuvantului cel putzin asta e parerea mea, deshi sunt relativ noua ca membru al Gashtii de Constantza.

deci, insistentza ta de a crede ca este "ironie" o invitatzie pur sincera shi normala, este total greshita...tzi-am explicat mai sus indeajuns circumstantzele prin care mi-am permis sa-tzi adresez invitatzia, daca e deranjanta pentru tine, imi cer scuze! shi pe viitor am sa consider ca nu e necesar sa intru in discutzii virtuale personale cu Dvs/tine, pentru ca ar putea fi interpretate greshit de catre Dvs/tine shi nu doresc sa polemizez cu nimeni, cred ca se observa acest fapt urmarind capitolele in care am decis sa fiu parte componenta a Gashtii de Constanta.

cat despre invitatzia ta de a urmari la "umanitare", multzumesc frumos, urmaresc dar nu scriu, prefer sa ajut atat cat imi permit, discret shi fara sa fac public, asha consider eu de cuviintza.

acestea fiind spune, consider ca ai intzeles acum corect invitatzia mea, in caz contrar prefer sa dicutam pe pm, messanger sau telefonic... shi daca nu te deranjeaza

toate cele bune...

Mergi la inceput

din nou ...salutare Gashca!!! bine v-am gasit, am revenit in Constantza in seara asta
drumul obositor shi greu, am ales Valea Oltului (plin de camioane) datorita frumusetilor shi minunatziilor naturale de acolo, dar shi a lacashurilor sfinte -manastirea Cozia shi nu numai....am plecat in jur de ora 14 din Sibiu shi la 22 am ajuns acasa (tot mai bine e acasa) pensiunea la care ne-am cazat a fost ok, dar proprietarii oarecum dificili (ne atrageau atentzia la tot pasul: sa inchidem butelia, sa stingem lumina, in doua randuri au venit cateva cunoshtintze in vizita shi au fost curioshi sa shtie amanunte, daca raman sau nu sa doarma, alte asemenea absurditazti pe care eu cel putzin nu le-am mai intalnit pana acum...asta e! in rest frigutz, eu am fost mai mult bolnava shi pe antibiotic de duminica (deci fara ), in schimb peisajele superbe, aerul fff curat, am gasit shi acea bucata de shosea in deal unde lashi masina la relanti si incepe sa mearga din ce in ce mai repede in sus - minune mare!!!zau asha (am repetat chestia asta de vreo 10 ori, parca tot nu ne venea sa credem), Sibiul este un orash fff frumos, Gura Raului o zona superba (Elypetrov) am cunoscut-o pe Doamna de la pensiune, ne-a placut tare mult shi cred ca daca vom mai ajunge in acel loc- ne vom shi caza "la Calin", am cumparat cateva suveniruri, carticele despre zona shi eu cateva suveniruri vestimentare, am gasit hainutze de iarna pentru cei mici la 30lei/buc, piatza mai ieftina, branza direct de la stana, mai buna decat in Cta...lucruri bune shi rele, cat sa ne aducem aminte peste ani de concediul din 2010!!! oricum ne-am super-odihnit asta e clar!
iar eu mi-am reluat prostul obicei de a bea red bull (azi pe drum am finalizat doua cutii)...sper sa ma dezvatz de el cat de curand

Ema-multzumesc de retzeta, o sa incerc si eu in we (nu sunt in pofte, dar imi lasa gura apa dupa spanac)

Happy- spor la antrenamente si sa se prinda cat de curand!!! deshi, gandindu-ma retrospectiv imi aduc aminte cu nostalgie de perioada in care ne doream sa ne inmultzim numeric familia...oooo, shi ne inmultzeam, si iar, si iar...o tempora, o mores!!!

Fiquelle- bine ai revenit!!!eu sunt din cele noi de pe topic, dar am citit arhiva capitol cu capitol...sper sa (re)devii activa virtual shi sa ne simtzim bine aici cu toatele

am citit pe fuga mesajele de azi, mai reiau shi daca e cazul intervin

Mergi la inceput

Sa traitzi cu numele cele care purtatzi sfantul nume ANA!!!
Asha am intzeles ca azi e Sarbatoare mare- Sfanta Ana shi Crixia ( micutza Ana-Maria) o tzine numai in petreceri- distractzie frumoasa!

intrebare intrebatoare: pe 10 septembrie, mai este sarbatoare sau pot spala hainele (am murdarit o tona)? ma chinuie intrebarea asta de cand am sosit acasa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emaaimee

voi, fetele, vorbeati acum un cap despre hainute de la zona libera sau Eforie, nu mai tin minte detalii?

Ema- la vama cu Bulgaria, imediat cum treci la bulgari, pe dreapta este un ouylet cu haine shi incaltzaminte sport marca Puma(sper ca e Puma, verific dimi pentru ca i-am luat eu Tianei un trening de acolo prin august) pretzuri ushor accesibile fatza de orash(asta shi pe motiv ca e magazin de lichidare de stoc)

mai e tot asha un outlet la hotel perla-marca adidas...shi mai nou pe b-dul mamaia (vis a vis de horeca) un magazin pe 2 etaje, deasemenea outlet -diferite marci sport (toate trei au marfa pentru toate marimile shi pentru ambele sexe)

despre Eforie Sud, povestea Jone despre nishte halate din flece la 25 lei/buc (sper sa nu te informez greshit asupra pretzului...poate e 35 lei...in fine, convenabile)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Succes cu noul job!shi cu shofatul mult antrenament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

bine ai revenit mada pe forum.

25 de ron----m-am dus si am mai luat unu si pentru bianca ca mi-ar fi parut rau.

am luat si rezultatele analizelor (la eforie nord au costat 20 ron exudatul, 5 ron coproparazitologic, si 25 coprocultura)
i-am facut si biancai copro amandoua si i-au iesit negative...deci diaree de dinti?! (eu o sa ii repet next week)

va pup si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Buna dimineatza!!!

pentru toata lumea! o zi minunata!

acum plecam shi noi la analizele pentru gradi, il duc la Iowemed (mi-a zis o prietena ca e mai putzina lume shi convenabil la pretz)...sa vedem!

pentru Ana & co!!!!

Mergi la inceput

shi ...

poate trecem pe pagina 7 - numar norocos shi religios, nu ca 6 ...brrrr imi aduc aminte de cei trei 6- filmul ala sinistru de pe vremuri (cei doi fratzi -cain &abel, unul bun shi unul rau...da rau, apartzinand lui 6) cu doi actori cunoscutzi in rolurile principale (dar am lapsus acum- scriu cand imi aduc aminte)

am fugit sa imbrac baiatul....plecam la dispensar shi apoi prin orash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

CT
La multi ani Ana si Ioachim!

O zi frumoasa va doresc si numai bine

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dim, cafea& ceai pt toata lumea.
la multi ani Ana& Ioachim.
deci sa traiesc cu nuumele eu si mama nu stiam ca am sfant si eu
Dana, trecem noi pe pag7, dar ce zici de data casatoriei mele 6.06.1999 mersic de urari, ma apuc iar de grile copacel-copacel. naspa e ca aici intai iei carnet provizoriu pt 6 luni si apoi musai trebuie sa mai dai un examen pt full. iar cand ai provisional nu poti conduce neinsotit/a in masina, iti trebe' o pers in stanga ta cu full
la noi vad ca nu ploua azi, poate o tine asa toata ziua. la Guerrilla anuntau ca la Cta sunt 21 gr. la noi un slabut 14.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput