Gasca de Constanta ***123***
Raspunsuri - Pagina 18
happymumy spune:
Buna seara! Intru si eu pe fuga, sa dau raportul : acum culcat copilul si eu frinta!!
Prima zi a fost intr-adevar emtionanta, deschiderea foarte frumoasa, cu Alba ca Zapada si un Magician.Ayla a avut emotii foarte mari si la inceput, a fost retrasa, ceea ce nu-i sta in fire.Dupa festivitate, au mai stat 2 ore cu doamna in clasa, iar la 12 i-am luat acasa.Am dus-o la Mc Donald's , ca asa a vrut ea, cu toate ca nu maninca mai nimic de acolo, dar cumparam de fiecare data cite un menu ptr jucarie, ca pe urma sa-l aruncam aproape intreg.Iar inainte de asta am dus-o sa-i facem niste poze tip pasaport ptr dosarul clasei, si cu ocazia asta, si-a facut si niste poze mai artistice, ca sa-si aduca aminte tot timpul de prima zi de scoala . A vrut si la film dupa aceea, numai ca mi-am putut onora promisiunea, pentru ca a trebuit sa fug in metro si selgros, unde am avut citeva achizitii de facut pentru servici. Si am tot achizionat de pe la 2 pina la 7, asa ca sunt frinta. A ramas sa-mi tin promisiunea cu filmul maine de la 16:30, asa ca ... daca mai doreste cineva, ne gasiti in tomis mall.
Nu stiu cind o sa apuc sa pun si eu pozele, oricum i-au facut si cei de la scoala poze, asa ca banui ca mai repede or sa apara pe site-ul scolii pozele decit o sa reusesc eu sa le descarc .
Pupici tuturor !
Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)
happymumy spune:
Kim, vrei doar treptele imbracate in lemn sau vrei toata scara executata din lemn? O sa revin maine cu un raspuns( spre sa nu uit ) , sa-l intreb pe al meu sot, el stie mai bine, cu toate ca la noi, el a imbracat scarile in lemn, iar balustrada e din fier forjat, dar nu mai stiu cum se cheama firma. Revin maine.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Kim- balustrade de fier forjat am vazut ca fac pe comanda pe str. poporului coltz cu i.l.caragiale(vis a vis de gardul cimitirului central), scari n-am idee-banuiesc ca la cei care fac mobila, tamplari care lucreaza cu lemn masiv...vino mai des pe aici, sa socializam impreuna |
nu mai exista magazinul,chiar azi ma uitam ca s-a transformat in articole pt spalatorii auto!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
DanaAlex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
nu mai exista magazinul,chiar azi ma uitam ca s-a transformat in articole pt spalatorii auto! |
o fi cum zice colega, eu n-am mai trecut pe acolo de cel putzin 2 ani...dar poate shtiu cei de acolo daca s-au mutat in alta parte...
DanaAlex spune:
Happy- Ayla retrasa??? ptiu, ptiu...nu pot sa cred sa-i treaca emotziile shi timiditatea, sa fie iar Ayla scumpa shi nostima pe care o shtiu eu...ma gandesc mereu la ce mi-a spus in piscina (nu mai e asha mare)
la ce film va ducetzi maine la cityplex?...karate kid, banuiesc!
venim shi noi cand sunt desene, la filme inca n-am fost cu ai mei...vizionare placuta!va spun shi eu noapte buna!...ma bag la
mery_anna spune:
Buna seara, tuturor scolareilor,gradinarilor,mamicilor emotionate!Sa aveti un an scolar excelent,plin de reusite!Sa fiti sanatosi,destepti si frumosi!
Noi nu am avut internet cateva zile,acum au reusit sa repare o antena defecta si sa vedem cat o tine...acum am de citit!...trebuie sa recuperez.
Ne-am intors de la Sibiu,dar a fost un drum greu,cel mai greu dintre toate...va povestesc maine,nu ma simt bine deloc si asta de ceva timp...maine poate va fi mai bine.
O noapte linistita,
happymumy spune:
citat din mesajul lui DanaAlex Happy- Ayla retrasa??? ptiu, ptiu...nu pot sa cred sa-i treaca emotziile shi timiditatea, sa fie iar Ayla scumpa shi nostima pe care o shtiu eu...ma gandesc mereu la ce mi-a spus in piscina (nu mai e asha mare) la ce film va ducetzi maine la cityplex?...karate kid, banuiesc! venim shi noi cand sunt desene, la filme inca n-am fost cu ai mei...vizionare placuta! va spun shi eu noapte buna!...ma bag la |
Hahaha, vad ca te-a impresionat mut de tot la .
Da, la Karate kid, pe mine nu ma incinta, dar ea e topita dupa karate!!
happymumy spune:
Kim, intrebat una bucata sot, si mi-a zis ca cei care neau facut noua balustrada,s-au desfiintat, dar nici nu i-ar fi recomandat cuiva. Dar mi-a adus aminte ca sotul unei verisoare are firma de asa ceva( fier forjat), atelierul il au in Agigea, cred ca sunt ok, nu stiu, nu mi-am facut niciodata ceva la ei ca sa-ti spun din proprie experienta. Daca vrei iti pot da un nr de telefon. Cit despre scari, mi-a zis ca in afara de el , nu mai cunoaste pe nimeni care sa imbrace trepte in lemn . E si foarte modest in acelasi timp!
Speram sa te pot ajuta mai mult, dar nu am reusit. Da cautare pe net!
DanaAlex spune:
citat din mesajul lui mery_anna Buna Dana,voiam sa te salut,dar m-am grabit,scuze... Noapte buna! |
Buna Mary...am avut shi eu cateva zile incarcate de cand am ajuns in Cta, m-am gandit joi sa te sun sa vad ce-atzi facut, dar m-am luat cu altele shi a trecut ziua, apoi pe we am avut telefonul descarcat shi n-am mai ajuns acasa, am dormit de vineri pana duminica in deplasare, fara incarcator de tel la mine.
Doamne-ajuta sa fie mai bine!