Gasca de Constanta ***123***
Raspunsuri - Pagina 17
emaaimee spune:
buna dimineata,
serviti o cafea/ceai,
felicitari pt concurs, Crixia.
hai cu impresii de scolari si gradi!
noi suntem in spt 3 de preschool, vad ca nu inca orarul stabilit, sportul nu l-au facut deloc.
am mesterit ieri si tricoul de desen al Oanei. lor li se cere un tricou de adult pt ca sa se imbrace cu el la orele de desen, arts& crafts pe care il tine teacher la scoala si la sf anului il arunca. anul asta am avut alb. si pt era prea simplu am desenat cu carioci waterproof chestiute dragute( inimoara, gargarita, floricica, pe care ea le-a colorat) si am scris si numele ei. ea a desenat si un cap de matza. a fost fun
va doresc o zi frumoasa!
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
DanaAlex spune:
salut!!!
noi veniram...cam frig dimi afara, am stat in curtea gradinitzei shi am asistat la deschiderea oficiala, multa lume, emotzii, flori, Doamna Directoare a strigat grupele si Tibi a fost primul strigat din prima grupa mica (avantajul numelui de familie), are catziva colegi cunoscutzi in grupa , am stat putzin shi apoi acasa...de maine incepe programul normal.
n-am stat acasa decat sa-mi schimb eu incaltzarile, am fost in city sa sarbatorim evenimentul shi am cumparat de la standurile de la intrare cateva rechizite, cartzi shi plastilina, am trecut apoi sa ridicam rezultatul analizelor ( e sanatos) shi acum nani, apoi sa mergem la Doamna dr. de fam sa luam adeverintzele...cam asta e programul zilei noastre!
ma bag shi eu la un somnic de frumusetze, asha ca
vazut "gradinari" de Cornelia shi de Vladis...mai e cineva la gradi noastra?
DanaAlex spune:
heeeiiiii....ati ramas pe la shoala/ gradinitza???...nici o impresie, nici un gand, nimic ????
cum a fost la voi?
CRIXIA spune:
Hehe, stati ca acum ne-am trezit...o iau cu sfarsitul zilei...a rupt patul dupa-amiaza, a epuizat-o prima zi de scoala...glumesc, mai mult a obosit-o Ana, care a carait noaptea trecuta si m-am ridicat de vreo 6-7x la ea, luat in brate, linistit....mama lor de gingii, dinti sau ce o fi! Aaa, si daca tot va spuneam de Ana, pe la 6,45 s-a linistit brusc si a cazut intr-un somn lin si adanc, iar la ora 9 trebuia sa plecam si ea nu se trezise...deci dimineatza, perfecta!
Am ajuns la timp, ne-a strigat la careu si am intrat in clasa, acolo i-am lasat pt 1-1,5h si i-am recuperam cu ghiozdanele pline de carti, caiete si cornul cu lapte ...impresia finala
Mai merg si maine, mi-a placut!
Cris mami de Alexia & Ana
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Mai merg si maine, mi-a placut! |
wow... ce frumoasa e shcolaritza voastra !!!
cum ai facut cu Ana? a fost si micutza la shcoala cu voi, presupun...care or fi impresiile ei?!
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Dorim copilasilor un an scolar prosper si placut!
Crix scolarita frumoasa!
Noi pe la 9 si ceva eram gata, la noi au ramas copii la gradi, acasa au plecat doar cei care au dorit. Am avut emotii cat casa, Alex are doamne noi, dar fiind mai mare nu mi-am facut griji, am avut inima stransa pentru Teo , ea isi dorea la gradi dar nu stiam ce reactie va avea. Cand am schimbat micutza, incepuse sa se smiorcaie ca ea vrea in clasa sora-si, pana la urma am reusit s-o conving ca la clasa ei este mai frumos si mai bine. Am dus-o si am lasat-o in grija uneia dintre educatoare, cand am revenit pentru o mica "sedinta" copii+parinti chiar m-a intrebat ce caut acolo . Si ce era mai haios, avea degetele in urechi sa nu mai auda copii plangand.
Cateva poze cu pregatirile pentru plecare de azi diminata si de la gradi.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
DanaAlex spune:
Camelia - Alexandra e superba!...Teo nu se dezice haioasa foc, cel putzin la pozele cand ishi tzine degetele in urechi, citind shi explicatziile tale...am ras cu lacrimi!
Fug shi eu cu "bobocelul" meu la dr. de fam sa luam adeverintzele, eu n-am facut poze azi, maine cred ca voi lua aparatul...tot maine imi vine shi fata acasa- mi-e ffff dor de ea! o iau de la capat cu analize, adeverintze la noi nu lasa sa intre copilul in gradi fara hartiile necesare, dar asta inseamna ca Nana va fi doar cu mine cateva zile shi pe Tibi il ducem la gradi sa colindam shi noi, ca fetele!Jone, joi sosim in Ef. Sud, eu impreuna cu Adinutza...te sunam din timp (2-3 ore inainte) poate itzi faci timp de-o vorba
ashteptam impresii de la toata lumea....punetzi-va pe scris, Doamnelor!
kim222 spune:
Buna ziua...iar vin la voi cu intrebari
Unde pot gasi trepte (pt scara interioara) din lemn masiv?
Dar balustrade (inclusiv din fier forjat)?
Multumesc anticipat!
bettyk spune:
Buna seara fetelor! am intrat pe fuga sa va salut si sa urez copilasilor un inceput de an scolar si de gradinita CAT MAI FRUMOS SI CU REZULTATE FRUMOASE.
mandra mea e incantata ca merge la scoala ca isi revede colegii,restul momentan..............nu conteaza cica. stie,se descurca si a auzit ea ca e mai usor in clasa a II a.of,sa vedem ce va fi.
va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
DanaAlex spune:
salut!!!
Kim- balustrade de fier forjat am vazut ca fac pe comanda pe str. poporului coltz cu i.l.caragiale(vis a vis de gardul cimitirului central), scari n-am idee-banuiesc ca la cei care fac mobila, tamplari care lucreaza cu lemn masiv...vino mai des pe aici, sa socializam impreuna
Bettyk- mandrei...bafta in clasa a doua!
tiiii, la ce linishte e pe aici...clar v-atzi apucat de teme