**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Ptiii, ce de copii curajosi in prima zi de gradi!! asta imi da sperante .

Ana cred ca a luat viroza de la var-su (noi am crezut ca lui ii trecuse si i-am adus iar impreuna). Partea buna e ca nu zace, mananca, e vioaie, se joaca...d-asta ieri nici nu mi-am dat seama ca are febra decat seara. Mi se paruse mie toata ziua mai calda si am zis sa o verific inainte de culcare si cand am vazut ca urca termometru la 39 ...

Ckristina si noi tot la Infosan am fost (cand mi se parea mie ca are Ana strabism, dar nu are) si mie mi-a placut dr (la dr. Andreea Ciubotaru ai fost?). Mai, ce creste praslea ! Distractie placut la botez!!

In rest nu mai tin minte ce am citit ...

mami de Ana (22 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau!
Multumesc din suflet sa sunteti alaturi de mine!!!!!!!!!
Hai Ana, ca va fi ine si la voi.Chiar ca mai multe emotii avem noi ecat copii.
Alynta, hai ca pana la urma tot iese printesa afara. Acum nu conteaza cum, principalul e sa fiti sanatoase amandoua sa va intoarceti intre flacaii de acasa.
Pepsi sanatate multa va doresc. Soacra cu trei nurori.
Ckristina, hai ca ce-a fost greu a trecut.
Chiqui, bravo pentru prima zi la gradi.
Sa stii ca la nume nu ne-am gandit inca, eu sunt tare pretentioasa la nume de baieti.
Madaiulia, incep incet incet parca sa-mi revin. Ma mai ia cate o stare de greata dar mult mai acceptabila decat ce a fost.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Liviana, haios Bogdanel!
madaiulia, de asta imi e si mie frica, chiar si la pranz ma asteptam sa zica ca ea maine nu mai vine. Voi sunteti la program lung? Noi la scurt.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

chiquitita, am mai auzit de cazuri cu 42 copii in grupa. Cred ca se intampla doar la grupele unde parintii sunt de acord sa-i aduca pe copii doar pana-n pranz. In mod normal nu sunt mai mult de 2-25 paturi alocate la o grupa.
La noi banuiesc ca tot 25-30 vor fi inscrisi, ca si la Matei. Nu am nici un detaliu in acest sens, abia miercuri aflu.

Mai stie cineva ceva de Elteka, cand a nascut?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Fiumeu 'al mare a bocit de numai azi! Nu a mancat si nu a dormit! Era cu ochii plansi.... Deci gata cu "vitejiile"! Vedem maine!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumec fetelor pentru toata sustinerea! Sunt foarte emotionata si tematoare! Maine e ziua cea mare a noastra! Imi doresc sa trecem cu bine peste hopul asta! -ci, aveti grija de voi!

Alina-Mirela 41Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alynta27, tinem pumnii sa se nasca azi usor Maria!
chiquitita, la program lung suntem.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Salutare!
Alynta, nu mi se deschide lista cu emoticoane sa pun majoretele, sa decurga totul bine astazi!

Liviana, pana la urma nu au venit toti, nu stiu cati sunt, iar la somn raman cam jumatate.

Livia a fost incantata ieri toata ziua si a povestit ce frumos e la gradi pana la 11;45 aseara cand a decretat frumos ca ea nu se mai duce la gradi. Evident suparare si tot tacamul. Azi a plans acasa si in fata gradinitei. Inauntru nu a plans, dar a ramas mai pacalita si suparata. Cum fac ei cu apa, zic ca le e sete? Ii trimite doamna? A mea avea sticla intreaga iar a altora era goala. Si ea bea apa multa de fel. Nici pipi nu a facut. Poate o frusteaza si asta.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Ioana, merci mult, dr asta mi-a fost recomandata si mie de pediatra noastra, dar nu am retinut numele si nu am vrut sa o sun numai pentru asta ca e f ocupata.

Liviana, nu era nici o ocazie, Andreea a vazut cenusareasa si de atunci tot vrea rochie de bal si mama i-a cumparat una, iar Alexandrei i-am dat-o pe cea de botez. Bogdanel poate nu vrea la gradi ca nu stie ce-i, dar cand va vedea ca-i tot un fel de cresa o sa-i treaca.

Alynta, bafta si curaj! Sa vina maria azi usor!

Andreea nu mai plange cand o las, dimineata tot mai zice o data ca nu vrea sa mearga, i-a venit educatoarea ei si ieri am gasit-o in brate la ea, pare mai linistita cand o las si imi spune 'pa'. Doarme mai agitat si vorbeste in somn, dar asta este, vad cum se acomodeaza tot mai bine. In schimb e mai nervoasa acasa si o bate pe sora-sa, cred ca se razbuna, ii spun eu ca si ea merge la cresa si noi la lucru, ca nu ramane nimeni acasa, dar cred ca nu ma crede .

Alexandra in schimb tot racita e, nu prea mananca, tot cu muci, nu-i mai trece, tot sper sa scape fara antibiotic si sper sa nu fie asa toata toamna,iarna ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Chiqui, sa stii ca-s stresati de asta ca si Andreea mea plangea sa o duc eu la baie inainte sa plec ca nu vrea cu doamna, si se tine de caca in unele zile si e mai nervoasa si planagacioasa. Apa ea bea acolo si merge si la pipi. In general, cand se cere unul la wc spun mai multi si fac la gramada, asa mi s-a spus, ori ii duce pe toti la un moment dat. Eu tot o invat sa spuna cand vrea apa si la wc la doamna, ii tot repet, dar saracii cred ca-s stresati la inceput si poate nu au curajul. depinde cum o percep ei pe educatoare. Andreea nu are treaba cu asta a ei, dar cat a fost cealalta clar nu simtea in largul ei. La voi is si multisori in grupa ... dar se obisnuisc in timp.

Mergi la inceput