**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!
Raspunsuri - Pagina 19
bettyR spune:
Pepsi, FELICITARI mamico! Sunt minunati, pozele cu cei 3 copii sunt f frumoase.
lavini, si de la noi cred ca se aude ca la balamuc, si in parc se mai pun amandoua pe urlat sau se bat de la ceva, dar mai rar. Eu mai aud un copil de varsta Andreei de la 4 si eu stau la 2, aproape in fiecare seara asta iarna plangea cred ca la culcare ca era 11 seara, acum il mai aud dimineata, sigur cand il duc la gradi. E mai greu cand is 2 ca se iau unul dupa altul la prostii, dar si ce frumosi sunt cand se iubesc. Intr-o zi Andreea ii spunea sora-si, 'Nu mai plange ghemule, pamperselule, stai sa-ti esplic, desenul s-a culcat'. Inchisesem calculatorul sa doarma de amiaza. Sau le pun muzica si danseaza amandoua asa frumos, se invart, se iau de manute, sunt ca niste papusi. Incep sa devin imuna la urletele lor, adica ma enervez mai tare cand plange numai una, cand se apuca amandoua deja nu mai reactionez. La mine, se calmeaza Andreea, deja parca altfel ma inteleg cu ea, si incepe Alexandra, uneori abia o aduc de afara.
Distractie placuta la revederea de la terminarea liceului! Ce tanara esti! Anul trecut eu am avut intalnirea de 10 ani de la facultate.
Vas, ma bucur ca sunteti bine!
alynta27 spune:
Am mai pus cateva poze! Trebuie sa fac mai multe!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Pepsi spune:
merci din suflet fetelor mele dragi, imi cer scuze ca nu apuc sa va scriu la fiecare, dar am citit tot ce mi-ati scris si ma incalzeste la inima sa vad ca sinteti alaturi de mine in aceste momente minunate.
va pup tare
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si
de
(DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat
Irinusha spune:
Bine ai venit Maria!
Alynta, sa va traiasca, sa fie sanatoasa, fericita si iubita!
Bine ai venit Dario!
Flavia, sa va traiasca, sa fie sanatos si fericit alaturi de fratiori!
Frumos nume! ;)
Mami de Ana, felicitari!
Sarcina usoara si bb sanatos tun! Si sa aiba (putulica sau codite, adica) ce-si doreste Ana! :p
Ella, bine ai revenit!
Vas, felicitari ptr. "pereche"!
Sanatate plantatie!
alynta27 spune:
Irina multumesc! Ai tai sunt sanatosi?!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ella_74 spune:
mica,
bronchovaxom din cate stiu merge o cura/an; doar ca dureaza 3 luni o cura, avand in vedere ca se da 10 zile/luna( pauza 20) x3.
Asa cum scrie si-n prospect, a avut simptome usoare de raceala, dar efectul vaccinului mi s-a parut miraculos avand in vedere ca timp de 10 luni nu a avut febra, muci, nici macar o data etc.
Vezi ca unul din efectele secundare e ca potenteaza tusea, asa ca e bine sa te sfatuiesti cu pediatra avand in vedere ca Maya tuseste.
In prospect scrie ca se administreaza si pe viroze, IACR, dar mie pediatra mi-a spus ca trebuie inceput in stare de sanatate perfecta.
despre : era pe olita(nu prefera reductorul); face pipi stramb de la parafimoza asa ca isi tine cuculetul in olita cu manuta; si ma intreaba: mami, tu de ce nu-ti tii cuculetul cu manuta cand faci pipi? (pana acum stia ca si eu am cuculet) ; ii raspund: mami nu are cuculet, fetele nu au; cred ca l-am socat, se ridica si fuge la ta-su: tati, mama e diferita, nu are cuculet:)
Al_Ma spune:
Din seria de pozne, azi dimineata o spalam pe Mara pe fata cu apa mai rece si se plangea, iar eu i-am spus ca asa se spala, cu apa rece, ca sa ne trezim. Atunci m-a intrebat "daca ne spalam cu apa calda, dormim?"
M-a bufnit rasul, dar mi-am dat seama ca are logica ce a spus ea fata de ce ii spusesem eu.
CarlaV spune:
Pepsi, felicitari!!! Sunt superbe pozele, aratati minunat, asa ma emotioneaza sa vad nou-nascuti ca-mi vine sa mai fac un bebe
.
Multumim pentru urari, fetele sunt mai bine, Saby inca mai tuseste fiindca se ineaca de la muci, Larisa vad ca a scapat de antibiotic, are deja 36 ore fara febra, multi muci si la ea, continuam cu aerosolii, noi incepem sa ne revenim, desi ne doare gatul in continuare si mai tusim, am scapat de durerile musculare si de migrene.
Saby nu vorbeste urat, dar ne contrazice in mod absurd uneori, daca ii zic "vine iarna" zice "ba nu vine iarna", daca ii zic "asta nu e chitara" zice "ba e chitara" si tot asa. Sper sa-i treaca repede, ca uneori nu am rabdare pentru astfel de discutii. In rest e cel mai dulce copil, imi povesteste cate ceva si o ora fara sa se repete si fara sa puna virgule sau punct. Am tuns-o mult, s-a terminat cu buclele, o sa mai pun poze prin iarna, de la gura sobei.
DidiAlex spune:
Ckristina, iti urez in avans, La multi ani! cu sanatate si noroc.
sa petreci minunat si sa da-i de baut 
unde ai tu poze cu Elias si Bianca?
(An@), poti sa sari ca am scris muuult ![]()
Wow Anca, ca ati mai patimit. La multi ani! fericiti
Cred ca e ceva general, Maine ajung si io cu piticotii mei la pediatru. Acu sunt mai binisor, fara nici o interventie. R cred cai in a 5-a noapte de tuse..dar mult mai putin, Vineri noaptea cand il mai apuca o rapaiala de tuse, imi ziceam ca ma duc sa ii dau un sirop,,dar nu reuseam sa ma mobilizez.
In schimb davdi, nu zice ca l-ar durea ceva, dar are un gat rosu si niste amigdale destul de mari. Momentan, noi le tratam cu indiferenta..
Acu, mi-am adus aminte cum descria Liviana 15 sept. Uneori ma intreb cum reuseste sa transcrie astfel.
Si, mi-am dat seama ca fiecare dintre noi purtam 15 sept in gand si suflet, dar la copii mei 15 sept nu reprezinta nik, si la mine a ramas ca ziua de nastere a fostului sef ![]()
asa ca 15 sept a fost o zi ploiasa, noi incepusem gradinita de 3 sapt si ceva si oricum nu au avut vacanta decat 3 sapt, pe care le-am facut in ro. Nu duceam flori la gradinitza si copii nu stau in /pe scaunele.
AZi am fost cu bicicleta cu DAvid. R nu a avut pofta, cum spune el la chef. si copilul meu cel mic crescut, si vorbeste..woow, le amesteca. V-am scris oare ca am avut evaluarea de la gradi, dupa 3 luni. poate scanez hartiile alea :). Daca la R camera iubita (Lieblingsraum)era Bauraum. contructie cu dinosaurien si trenunri si animale si tot felul de contruit la DAvid e Werkstatt, acolo unde e nisip, lipici cuie si bormasine. Inca nu amesteca culorile cand deseneaza in atelier si prefera pensula sa desene, in locul mainilor. A inceput sa se desprinda de R si sa isi faca noi pretenii, in special fetitzele din gradi, are tabieturi bine fixaate, inainte de somn e mereu musica sua pove pe CD. Edu lui, sau Bezugsperson, considera ca ii este mai mult decat o edu delegata, este o persoana de legatura, cum s-a exprimat ea. o cauta atunci cand se loveste sau cand nu isi potate deschide pantofii. Ea e edu in Lesotheka (camera de citire), cu care are un "seminar" martea si vinerea. Se joaca jocuri pt copii mai mari, cu forme geoametrice, si chiar daca nu recunoste culorile dupa nume le asorteaza destul de clar, in ambile limbi.
Vorbirea e inca un minus, dar pan la 4 ani poate recupera.
in schimb noaptea il iau langa mine si dormim de gat. in marea majoritate a cazurilor adorim impreuna si imi dau seama ca cel mai important lucru din viata mea. Ma bucur ca am stat 6 ani alaturi langa ei si am doi. ii las dimineatza pe amandoi la 7.45 si ii iau la 16.45, de lu-mi si apoi ii ia colegu pe la 15.30 si vinerea mai devreme, ca D merge la gimnastica si R la handbal.
Tamara, nu parinti sunt vinovati de faptul ca ii iau devreme. Io am fost pana acu in postura ca ii duceam uneori si la 10 si ii lau si la 14. dar niciodata nu i-am gasit tristi.
Imi pare rau de de situatie.
inkid ca ma freaca R ca vrea sa se uite la Zoe Zauberschrank :)
An@ spune:
Didi, draga, n-as rata pt nimic in lume mesajele-roman
... mai ales ca acum suntem in spital (otita s-a complicat si a fost nevoie de tratament mai agresiv).
Pepsi,felicitari pt al 3 lea flacau! sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti toti! 
Irinusha
!
mami de Ana (22 mai 2007)