**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!
Raspunsuri - Pagina 18
Pepsi spune:
merci din suflet fetelor ptr felicitari!
ella, imi era dor de tine.............si eu cred ca ai dreptate, nr 1 e cu tata 2 cu mine, al treilea ziceam ca tot pe tati.........te pup
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si
de
(DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat
addinel spune:
felicitari, pepsi! si bine ai venit pe lume, dario, "the 3rd D" :)
nu stiu altii cum sunt, dar eu cand aud de fratiori mai mici veniti pe lume ma emotionez rau rau. ma gandesc cata fericire aduce in casa si in suflete un bebe mic...
ella cam putine poze si povestiri dupa o perioada asa mare de absenta... :) eu inca il dau de exemplu pe bob la toata lumea cum stia el la 2 ani si foarte putin alfabetul.
lavini ce surpriza sa mai scrii pe aici. sa stii ca si mariucu meu e cam obraznicuta, or fi ziua si zodia de vina? de fapt la noi alterneaza perioadele de "cel mai minunat- ascultator- dragalas- cuminte" copil de pe lume cu perioadele de "miss-cu-limbuta-ascutita". taxeaza tot, nici un cuvant nu ramane fara replica ei.
pupici la mamici si capsunici
chiquitita spune:
Pepsi, sa iti traiasca puiul si sa fie norocos!Eu nu reusesc sa vad pozele!
Didi 
Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)
vas spune:
ceau fete!!!!!
IUPIIIIIII, HAI CA UITE NE MAI REVENIM!!!!NE ADUNAM!!!!!
NU MAI PLECATI, VA ROG!!!!!!!!!!!!!
Ana, felcitari si multa sanatate!!!!!!!
Pepsi, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunile voastre.
Ella, asa-mi place.......mai hai pe la noi.....!!!!
Chris....ceva frumos nu ne mai povestesti.....???????????
Mi-e dor de povestile tale....mai ales acum cand imi doresc liniste....parca m-as duce la tara vreo doua saptamani.
Eu cred ca in sfarsit am scapat de greturi
.....parca incep sa traiesc si sa ma bucur de tot ce mi se intampla.
Eliza s-a linistit odata cu mine, e mai calculata...atat ca exact cum spune Ella, si ea imi spune tot felul de cuvinte.
Unele ma distreaza ca de exemplu....a primit o lupa si intr-o zi o aud tare: Mami da-mi p--a, ea zicea invers......![]()
![]()
![]()
In rest suntem bine, cu munca multa, dar mai am doua luni si sper din suflet sa treaca repede, sa stau acasuca cu puii mei.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
alynta27 spune:
Flavia felicitari! Sa va traiasca! Ce serios e tati in poze! Cred ca e emotionat ca va juca fotbal cu trei baieti!
Tu radiezi toata! Sunteti niste frumosi! Multumesc de urari!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lavini spune:
Pepsicaa, felicitari mamico, un bebe sanatos, mancacios si cuminte va doresc!Arati minunat, iar poza cu cei trei D e delicioasa.Felicitari inca o data!
Betty, merci de raspuns, ne-am regasit in fiecare cuvintel de-al tau.Io am fost depresata rau,am zis ca am dat gres ca mama referitor la educatia lor.Am o vecina de palier cu 2 fetite de seama cu fetele tale, pai nu le aud domnule gura deloc, parca nu ar sta acolo.Ai mei urla de cum se trezesc.Teodora seamana leit cu Andreea ta, e asa morocanoasa cand se trezeste si isi varsa oful pe Andrei, cu greu ii intri in voie.Acu abia s-au culcat, dar asta mica a varsat toata apa din bibe in patut, se spala pe picioare cu ea.Era fleasca totul in jur, am dus-o la mine in pat si s-a pus pe urlat ca ea vrea la Andrei....
Ella, nici Andrei nu stie injuraturi, dar spune prost/nesimtit, chestii auzite in parc in principiu, dar si la gradi am auzit copiii mai mari jignindu-se.Nu pot sa-l tin in balon, dar ma enerveaza la culme cand ne vorbeste asa, plus ca si sor-sa a invatat, dar e ceva de genul:Andrei zice 'proasto', ea spune 'nu proasto' si tot asa, la nesfarsit.Nu stiu cum sa-i mai explic cat de urat e.Iar expresii care mai de care au si ai mei, azi Teodora le-a zis copiilor la gradi, dupa ce au terminat de mancat "acu afara cu voi".Educ a ramas perplexa, eu la fel..
Ne auzim sapt viitoare, plec la Pitesti, am revederea de 10 ani cu colegii de liceu.Abia astept!Un week placut sa aveti!
madaiulia spune:
Pepsi felicitari!!! Bb Dario bine ai venit!
Ella ce ma bucur ca ai scris mai mult. Tine-o tot asa! Cred ca a fost cumplit sa boliti toti la mare.
Lavini si la noi prost/tampit sunt la mare cinste
. Le foloseste la tot pasul, desi sunt convinsa ca nu stie foarte clar intelesul lor. Si cred ca auzindu-ne tot mai des ca e urat si tot felul de explicatii mai abitir il folosesc. Dar inca nu am puterea sa-l aud zicand asa si sa ma fac ca nu am auzit. Desi il mai intreb uneori ce ai zis si nu mai repeta.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
mica0307 spune:
lavini la ce liceu ai terminat?
ella bronchovaxumul se da 2 ani la rand? Tot uit sa sun pediatra sa intreb si as incepe de la 1 oct sa ii dau daca trebuie.
alynta27 spune:
Va promisesem ca spun de spitalizare! Sper sa nu va plictisesc!
In maternitate era curat, saloanele unde am stat erau zugravite curat, renovate! Personalul in general dragut! La sala de nastere am avut noroc ca am nascut singura la ora aceia! Mai era o d-na care avea montata epidurala si a nacut pe la 16. Am inteles ca la 17 nasteau 5 femei deodata: 2 pe mesele ginecologice, 2 pe paturtile din sala de nastere si una pe hol! Spitalul a fost in noaptea aia de garda! Dupa nastere m-a tinut 4 ore intr-un salon de lehuze! Acolo erau femei cu cezariana (a doua zi dupa) cu sonde urinare montate si li se scotea cat am stat acolo! Am vazut atunci ce inseamna sa faci operatie! Eram fresh si ele saracele rezemau peretii, erau albe la fata! Eu de felul meu sunt miloasa- poate exgerez! Dar se miscau asa greu si cu durere faceau orice miscare...
Apoi m-au dus sus la bebe! Acolo nu am stat cu fata in salon! Pe de o parte a fost mai bine! Am putut sa ma odihnesc! Mergeam la 3 ore la alaptat! O admiram pe mititica si o cercetam atenta! Nu-i vazusem manutele, picioarele, nu-i schimbasem nici un scutec! Eram nerabdatoare sa o pup, sa o vad... Cand mergeam la ea aveam masca pe fata, capelina, trebuia sa te speli pe maini, sani-deci strict! Multe mame erau purtatoare de stafilococ si de asta nebunia cu pricina! Apoi a urmat nebunia cu vaccinul anti-rH! Fata are rH-ul pozitiv- foarte bine pentru ea, deci a trebuit sa-mi fac vaccinul! L-am cumparat ca spitalul nu mi l-a acordat! A fost multa umblatura din partea sotului, stres dar a trecut si l-am facut in timp util! Am mobilizat si cateva prietene de pe forum sa caute pe la farmacii, depozite... Penultima zi de spitalizare fata incepea sa se "coloreze"! Bilrubina era 96(maximul fiind de 110 parca)! Asa ca noaptea au bagat-o la lampa UV! A stat cumintica! Plangea inainte sa merg sa o hranesc ca se deshidrata! Asistentele de la copii-cel;e dragute, ma chemau inainte la alaptat ca Maria era o mancacioasa! O intamplare fericita am avut cat am stat internata! Am reintalnit o mamica care in 27iunie 2007 a nacut in acelasi minut cu mine o fetita! Acum pe 14 septembrie 2010 ,dar la ora 7 a nascut 2 baieti gemeni! Coincidenta,nu?!
Am fost tare fericita cand am iesit! Imi era tare dor de baieti si vroiam ACASA! Tati a fost emotionat cand a tinut-o pe Maria in brate pentru prima oara! Baietii au fost fericiti sa o vada! In spital m-a sunat multa lume, dar mai ales prietene de pe forum! Sotul imi zicea zilnica ca si pe mess ma felicita fetele! La maternitate am stat pe acelasi etaj cu Be-one cu care ne-am si vizitat! Cat am stat internata a mai nascut o amica de-a mea!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra