**Capsunele de mai-iunie2007(125)BUN VENIT, DARIO!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Mariei i-a cazut azi noapte buricul! E comica tare ca face kk in miez de noapte! Asa ca 2 ore noapte devin fresh: 2 supturi si un schimbat! Baietii s-au udat azi noapte: Matei a mancat pepene si i-a iesit din scutec, iar cel mare a facut pe el! Dimimeata la 5 sotul era pe felie, la fel si eu cu mititica! Viata se scurge intr-un ritm alert, cel putin saptamana asta cu medicamente si 3 copii fiecare cu cate o probelema ardenta! Cel mai tare ma "streseaza" cel mare cu urletele..Nu le suport de fel... Si ma enervez de numai...Abia astept sa iesim afara! Inca nu am scos-o pe mititica, din cauza fornaielii si a vremii!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Lavini,
Multumesc pentru gandurile bune.
Sunt prin zona, de fapt am fost mereu pe aici, dar sunt muncita rau in cea mai mare parte a timpului .
Am citit ce-ai scris despre Andrei, ca a invatat cuvinte urate; nu a invatat injuraturi ca nu are de unde, din fericire la bunici nu aude asa ceva; in schimb, arunca niste propozitii care ma scot din minti; imi spune mie sau lui taica-su pe un ton imperativ "sa pleci din camera mea ca nu ma interesezi" sau daca ii spunem ca e ora de somn si evident el nu vrea sa doarma " sa nu mai vorbesti despre asta niciodata, ai inteles?".
E tare incapatanat; ieri dupa ce i-am explicat ca e foarte urat sa ne spuna asa, si-a cerut iertare.

E dificil acum, dar e iubirea mea si sunt convinsa ca atunci cand va mai creste, va intelege si va fi cel mai cuminte baietel.

pun si o poza recenta : http://picasaweb.google.ro/cinca.clementina/David4#5520038632761342642
Am pus poze cu pe facebook pentru cine are cont...

Alynta, am toata stima pentru tine; cu 2 trebuie sa fie greu, cu 3 trebuie sa fie de neinchipuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ella e dificil cu copii in ziua de azi! Sunt extrem de isteti si educatia "clasica" nu prea da roade! Trebuie sa stim ce tactici aplicam! Bob al vostru e foarte dezghetat si trebuie sa actionati ca atare!
La capitolul "personalitate" avem si noi cat incape! Pana si Matei stie sa-si "ceara drepturile"! Cel mare pe langa ca e energic e si timid si sensibil! Uneori daca il certi plange nemangaiat...
E greu, dar tare frumos cu 3 copii!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010), DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Lavini si Andrei vine de la gradi cu tot felul de cuvinte. Si degeaba incerc sa-i explic ca nu e frumos sa le spuna. De la o vreme cum il enerveaza cineva ii zice prostule/proasto. Si de cele mai multe ori eu sunt tinta apelativelor lui. Ba ieri a zis cand nu i-a reusit nu stiu ce din prima "ce prost sunt!" . L-a intrebat ce a zis, am crezut ca nu am auzit eu bine, apoi de unde stie, am incercat sa-i explic apoi, nu stiu ce s-o fi prins de el pana la urma.
Ella ma bucur ca ne-ai mai scris despre voi. Ce mare si frumos s-a facut David! Sa nu te superi pe mine, dar parca seamana din ce in ce mai mult cu tati. Anul acesta mergeti la gradi? A mai facut Bob bronsiolite, cum mai stati? Expresii de ma lasa masca avem si noi tot timpul, nici nu stiu de unde le scoate.
Betty si noi avem tot felul de crize de dragul crizei cum zici si tu. Si am observat ca trec cu atat mai repede cu cat reusesc eu sa fiu mai calma.
M-am lamurit si de ce a plans la gradi acum 2 zile. A plans cand i-au pregatit patutul pentru somn ca el nu vrea sa doarma acolo. Nu era problema ca mai sta, doar ca nu voia sa doarma. Zicea ca sta pe scaunel cat dorm ceilalti copii si ma astapta. Pana la urma a dormit insa, iar ieri nu a mai facut scandal din cauza asta. Totusi a avut o disputa cu doamna pentru ca el voia sa doarma cu un dinozaur de plus pe care si-l adusese de acasa si nu il lasa. A avut castig de cauza intr-un final si a dormit cu el.
An@ sunteti mai bine? Mai are printesa febra?
Eu sunt racita, ieri ma ducea cumplit in gat, azi imi curge nasul ca fantana. Urasc starea asta, nici sa respir nu pot.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Domnitzelor, nu stiu daca stiti deja, ca nu am citit in urma..a nascut Flavia- draga noastra Pepsica, pe Dario, o mandretze de baietzel

Sa va traiasca sa fie sanatos si norocos

Mamica, de 3 ori mamica [Woow] sa te recuperezi rapid ca arati minunat..deja

Bun Venit!! pui mik.

Liv, Lavini, Chichi si toata plantatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

merci din suflet didi, esti o draguta!

asa este fetelor, s-a nascut Dario al nostru, pe 19 septembrie ora 8 dimineata, 3.380 kg, in stare perfecta, natural cu epidurala la 38 s si 4 zile, ce mai adica e perfect, crezi ca la al treilea stii la ce te astepti dar tot minunat ramii si cu gura deschisa la minunea asta a vietii, sintem in al noualea cer, e sanatos, si eu la fel, am scapat de diabet, tre sa mai masor timp de 2 luni, dar zic ca e semn bun, dario nu are consecinte cu diabetul meu, papa lapte de numa, care curge din plin, suge ff bine, am putine probleme cu ranile, da trec ele, noaptea face cite 2-3 ore de somn, e un bebe tare cuminte, fratii lui il iubesc de nu se mai poate, toata ziua sint calare pe el. recuperare rapida, ma dor putin punctele de sutura, avind in vedere ca am luat numai 4 kg toata sarcina, sint mai slaba ca inainte sa ramin. ne intram incet in ritm, marti am iesit din spital, seara lectii cu dominic timp ptr david, jucat impins masini, facut mincare, sint raciti si david si dominic............tuse, nas, ma rog sa nu ia ceva bebe mic, ..........dar...........sintem atit de fericiti!!!! tot am vrut sa fie zodia fecioara, si uite ca asa a si iesit, ce mai e perfect! va pun poze ptr voi, va pup tare pe toate si merci mult de gindurile bune!

http://picasaweb.google.ca/sgflavia/Dario#

An, felicitarile mele din suflet!sarcina usoara si fara necazuri!

alynta, felicitarile mele ptr bebe Maria, sa va traiasca si sa aibe o viata frumoasa si fericita!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 si de (DPN 28/09/2010) POZE NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
sfaturi alaptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsica felicitari mamico sa te bucuri de puiutii tai si sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Pepsi, felicitari! Sa va traiasca, sa fie sanatos!
Clem, Bob tot cu dinozaurii e? De cate ori vad dinos, ma gandesc la voi
Sanatate capsuneilor bolnaviori! mara a scapat. O sa merg totusi sapt viitoare cu ea la Cernatescu, mi se pare ca a ramas cu ceva mucozitati si mi-e teama sa nu coboare pe bronhii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Pepsi, felicitari! nr 1 seamana cu tati , nr 2 cu tine si nr.3 inclin sa cred, dupa ce am vazut pozele, ca seamana cu tati.

Alina, David e in continuare pasionat de dinozauri, are peste 100 de figurine imprastiate pe covor in camera lui, nu-i chip sa le strang, are de facut ferme de dinozauri:) ; acum a descopeirt Ipad-ul, face jocuri de memorie pe el , picteaza, invata prin joc cuvinte in egleza; deja ma gandesc sa-l ascund ca a facut o psihoza , se trezeste si intreaba : "s-a incarcat Ipad-ul?" ca noi ca sa-l mai punem deoparte ii spunem ca s-a descarcat. Stie toate meniurile, stie ce foldere sa deschida ca sa ajunga unde vrea, parca s-a nascut cu Ipad-ul in mana.

Madaiulia, nu ma supar, stiu deja ca nu seamana cu mine :); pana la urma nu e asa important asta, sanatos sa fie; are si de la mine ceva, temperamentul.
nu merge la gradi inca, anul trecut dupa ce l-am retras a facut crize de astm pana in primavara timp in care am facut tratament antiastm: cure de aerosoli de flixo si singulair.
Incepem zilele astea bronchovaxom si dupa ce il imunizam o sa cautam si gradinita; deocamdata ii dam colostru cu probiotice pe care i l-am dat si-n iarna trecuta; impreuna cu brochovaxomu-ul a fost reteta perfecta, nu a avut nicio viroza din octombrie pana in august cand am plecat in concediu la mare unde am bolit cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Doamne, Ella ce dor mi-a fost de mesajele tale..saracutzii de voi, parca va vad bolind la mare..
io nu stiu ce caut la taste..noi suntem cu voi in trend, booalile de toamna, io nu mai am voce, las ca si asa vb mult am deschis computeru sa vac un virament..nu am facut nimik din ce mi-am propus ca m-am tot uitat la pozele voastre :)

Mergi la inceput