Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Buna seara si de la mine.M-am adunat de pe drumuri in sfarsit.Am fost varza,ca oricat de gravida as fi eu,n-am putut sta cu cracii-n sus cand era atata treaba de facut (ca la inmormantarile de la tara)
Stres maxim cu babele,m-au scos din sarite,stres maxim cu maica-mea,stres,stres.Noroc cu soacra-mea,a muncit saraca de a innebunit.
Ieri si alaltaieri cupilu meu si-a facut foarte putin simtita prezenta,azi mi s-a incordat si relaxat burtica intr-una.Cred ca s-a mutat mai spre spate,ca il simt mai putin la mana.
Ne-am gandit la nume si avem vreo 3 variante:
Dragos Andrei, Dragos Mihai sau Bogdan Alexandru.
Niste pareri,va rog?
Va pup si bun venit noilor burticoase

18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Serus Mamici

Shubulina;nasoale inmormantarile la tara..cunosc ..am avut parte de ele din pacate(nu ca alea de la oras ar fii mai faine dar nu este atita agitatie

Roxx;Cum sunt hainele de la Rodina?nu le cunosc si mi-as comanda niste pantaloni
Shines;nasol inceput de saptamana..sorry pt tineNu te lasa exploatata la maxim!Daca bei cafea seara mai poti dormii noaptea?
Mananca cereale multe mai ales fulgi de ovaz inmuiat in cacao sau suc de portocale..la mine face minuni.Iei ceva fier?sau de la ce te constipi?
Angi;felicitari!Baietii sunt mamosi..cel putin al meu
si noi vrem baietel!miercuri merg la dr si sper ca voi afla cine locuieste in burtica

Mirela;super vesti-dar si super tarife

pupa fetele
Tunde Mami de Mario si 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Aaa, si o pereche de pantaloni din aia cu burta, mi-am luat de la astia: clemansa.ro (nu pun link ca poate se considera reclama). Au magazin la mine in oras si i-am luat pe probate . Au haine fainute.

da nu au preturi pe site ..oricum cred ca sunt scumpicele
tre sa suni sa iti zica pretul ?

Mama lor.. acu' m-am uitat si am vazut ca le crapa site-ul daca dai "Adauga in" cos

Am dat 100 lei pe pantaloni, toti erau cam asa, si aia office si aia de blug. Ma uitam ca arata pe harta ca au magazine in Bucuresti, eventual sa suni sa vezi pe unde or fi situate...De obicei mai cumparam de pe net pe neprobate, insa acum nu m-am riscat, cred ca am probat vreo 10 perechi pana i-am luat pe astia.

P.S. Revin cu info despre prajitura cu prune - buna rau, aluatul e ca un fel de budincutza si cu prunele alea prin el.. yammy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Ne-am gandit la nume si avem vreo 3 variante:
Dragos Andrei, Dragos Mihai sau Bogdan Alexandru.
Niste pareri,va rog?

Ana

Mie imi place Bogdan Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

sunt geloasa pe voi...la mine bebe nu prea misca...adica nu prea il simt eu...o singura data a dat o lovitura de gratie...vorbea sotul meu cu bebe si pupa burtica apoi a pus mana pe burtica si continua sa vorbeasca cu bebe cand bum un o lovitura de a sarit barbatelu meu in sus...dupa care liniste...mai am din cand in cand senzatia ca se joaca cineva cu o pana in burtica mea...dar nu zilnic

+18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Mirela te felicit pt bebelusi.. unde ai facut mofologia?renunti la dr. Albu?

Angi am inteles ca MArinescu face morfologie in spital si ca tu ai programare la el, cat o costa??dar se acorda oare timpul necesar masuratorilor in spital??

fluturas 18 + ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Multumesc fetele. Eu am stat pan acum si m-am jucat pe calc un joc cu tiruri. Sigur am dat in mintea copiilor

Mirela felicitari pt vestile bune.

Bafta fetelor care au eco zilele astea.

Eu fug la somn ca maine la 4 :30 suna ceasul.
VA pupacesc si SOMNIC PUFOS.

Laura

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Angi,vroiam sa te felicit pt cuculet.Sa-ti traiasca !!

18+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Tunde, habar n-am cum sunt hainele, ca acum am facut comanda pt prima oara. Dar si-au mai cumparat fetele si au fost multumite, Shines a pus si niste pozici. Mirela mai zicea ca a primit niste pantaloni si RaluKara astepta o comanda. Cam atat am retinut...asa ca pana imi vine comanda, te mai lamuresc ele!

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ana
ne era dor de tine
odihneste-te zilele astea k ai nevoie.
stiu cum sunt inmormantarile la tara. groaznice
mai ales ca esti si gravida, obosesti simai repede.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 23+ cu Natalia Maria

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput